На море в Турция - тема 64

• 65 645
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • В подножието на Сините камъни
Благодаря за бързия отговор, а читав ли е този сайт в крайна сметка, наистина има много примамливи цени, дори по-добри от травел републик, а аз смятах от там да резервирам.

# 286
Благодаря за бързия отговор, а читав ли е този сайт в крайна сметка, наистина има много примамливи цени, дори по-добри от травел републик, а аз смятах от там да резервирам.
Аз от там резервирах за другата година почивката.Четох форуми където пишеха,че сайта е добър и дават най-ниските възможни цени.И опцията е,че не искат сега да се плаща, а 1седмица преди заминаването.Може да се направи справка в хотела дали с номера който пращат от stayforlong e направена резервация,за по сигурно.Скоро мисля да проверявам нашата резервация дали всичко е ок.

# 287
ivka1972, и трите хотела, които сте избрали са много добър избор, но при вашите условия ми се струва, че Лонг Бийч ще ви пасне най-добре. Там има голям и разнообразен аквапарк и лунапарк, които със сигурност ще се харесат на децата. Щом сте почитатели на басейните, ще оцените, че са доста на брой, а има и такъв с морска вода. Като храна и обслужване е добър. Минусът е голямата отдалеченост, това, че част от територията е през пътя от хотела и плажа.
Лимак Лимра е много добър хотел, с хубава храна, територия и обслужване. Обаче водните му атракции са далеч по-семпли и по-малко. Ако не държите обезателно на голям аквапарк, Лимак е верига, която си струва.
Вонризорт също е страхотен хотел, но главното му преимущество е чудесния плаж. Пясъка и цената го правят толкова желан и харесван. Останалото може да се намери и в други хотели и то на по-добро ниво. Ако не държите на плажа, не съм сигурна, че Вонризорт ще ви впечатли чак толкова много.

# 288
  • В подножието на Сините камъни
Марги, безкрайно много благодаря. И аз по снимки и коментари Лонг бийч най-много харесах, но все пак исках да се допитам
Благодарности още веднъж.

# 289
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте ! Изчетох последните 3 теми, наясно съм със самоорганизираните почивки и самолетните билети. Бихте ли споделили от какъв порядък е трансфера от летището в Анталия до Сиде за трима човека. Интересува ме , за да взема решение дали да ползвам услуги на български туроператори, или да се самоорганизирам със самолет от Истанбул.Благодаря на всички отзовали се.

# 290
  • София
danym21, трансферът от летище Анталия до хотела Ви в Сиде ще бъде между 30 и 40 евро общо за трима човека / над 12 години/ .
Дали ще е 30 или 40€ зависи от това къде се намира в Сиде хотела и каква промоция на holidaytaxis ще хванете- 10%  или 20% намаление.

# 291
Много пъти съм казвал, че използвам Ella Car за трансфери, до Сиде е 28 евро на посока за до 4 човека. Ще ви вземе кола веднага щом кацнете и ще ви закара директно в хотела.

www.ellacartransfer.com

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 07:24 от Adventurer

# 292
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Благодаря, Аdventurer. Този трансфер ми излиза по-изгоден.

# 293
Миналия месец ползвах и препоръчвам ella car, много са точни.

# 294
Момичета, помагайте!
Началото на Юни студено ли е за море в Турция?
Също така, хотел за двама+дете на 3год, 7 нощувки all inclusive до 2000лв общо може ли да намерим според вас?
Благодаря ви!

# 295
  • София
Здравейте, и ние търсим хотел за лято 2020. Насочили сме се към Кемер. Период края на май, евентуално началото на юни. Проверих температурата на водата от линка на 1-ва страница и видях, че е 21 градуса, което ми се вижда много малко. Били сме по това време в Кушадасъ и Дидим и съм се къпала в морето, като ми се струва, че е била по- топла от 21 градуса водата.
Та въпросът ми е към тези, които са почивали в Кемер през този период, моля да споделите как е водата в морето и басейните. Благодаря!

# 296
kam4eto, всъщност пише, че през последните 2-3 години, в края на май морската вода е била 24 градуса. Средната за месеца е 21 градуса. Аз почивах в район Кемер в началото на юни тази година и правейки сравнение с хотели в други части на Анталия, определено водата беше по-хладна. Но и времето беше по-облачно от обичайното. Като цяло в Кемер винаги има 2-3 градуса разлика от другите анталийски курорти, заради планината. Но макар и по-хладна, водата не е неприятно студена, съвсем поносима си е.

Petkova25.new, ако сте със собствен транспорт или с автобус бюджетът ще ви стигне за добър хотел. Например Diamond Premium, VonResort Golden Beach, Club Calimera Serra Palace, Club Turan Prince World в Сиде, Lonicera Resort , Saphir 4* и 5*, Long Beach Resort, Еftalia Village в Алания. Има избор.

# 297
Здравей,тази година бяхме в хотел Kadikale Resort 5* в Тургутрейс, до Бодрум.Аз лично съм много доволна и смятам догодина отново да съм там.

# 298
  • Sofia, Bulgaria
Някой да е виждал да се предлага свинско в Анталия?

Попаднах на тази снимка от IC GREEN PALACE и ми е интересно дали и на други места се предлага?
Уточнявам, че ми прилича на прасе, но може и да е друго животно Simple Smile))))))))

# 299
SmileЗдравейте, имам нужда от помощ при избора на хотел в Турция. Не съм се спрял на точна дестинация ,но няма да е Бодрум (миналата година бях там - Bodrum Park Resort). От Емералд ми препоръчаха няколко хотела ,но търся и странично мнение. Хотелите са:
KAMELYA K CLUB 5* Сиде
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5* Сиде
CRYSTAL FLORA BEACH 5* - Кемер
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4* - Кушадасъ
Основните ми изисквания бяха : пясъчен плаж, бар на плажа, добра анимация и някоя друга пързалка за детето (може и за по-големите деца Smirk ). Видях ,че сте доста запознати и ще ми помогнете в избора. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт