На море в Турция - тема 64

• 65 443
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, ще правим резервация за Дидим Аква Азис за 29.05 .2020 .От няколко агенции във Варна ми казват , че няма свободни стаи за тази дата .Искам агенцията да е от Варна защото ще пътуваме с автобус двама възрастни и две деца .Възможно лице целия хотел да е пълен ,вчера имаше днес вече всичко е заето ?

Възможно е verso го предлагат от средата на септември, и там освен българска реч, друга рядко се чува.

# 76
Здравейте, ще правим резервация за Дидим Аква Азис за 29.05 .2020 .От няколко агенции във Варна ми казват , че няма свободни стаи за тази дата .Искам агенцията да е от Варна защото ще пътуваме с автобус двама възрастни и две деца .Възможно лице целия хотел да е пълен ,вчера имаше днес вече всичко е заето ?
Вижте Синева травел,Аз миналата година пътувах с тях и точно днес са ми пратили оферта за него и още един в Кушадасъ, но ние не ползвахме транспорт , бяха коректни и супер мили  и отзивчиви нещо което не мога да кажа напр. за Verso Travel , само да вметна не съм от Варна .

# 77
  • Някъде в Европа...
Някой актуално мнение за   Club Calimera Serra palace? - май не съм чела за него тук във форума... Гледам, че цената е добра (Белпрего са пуснали цена), а и е за деца до 14.99...Тези пързалки дали са за възрастни или са по-скоро за деца на средна възраст? Тийнове дали биха били доволни от тях?

# 78
Някой актуално мнение за   Club Calimera Serra palace? - май не съм чела за него тук във форума... Гледам, че цената е добра (Белпрего са пуснали цена), а и е за деца до 14.99...Тези пързалки дали са за възрастни или са по-скоро за деца на средна възраст? Тийнове дали биха били доволни от тях?

Тази година бяхме там, повярвайте ми, хотела не си заслужава парите. Единственното хубаво нещо е аквапарка за децата на средна възраст. Храна, чистота, плаж (напълно каменист) освен там където са шезлонгите, НЕ СТАВАТ! Ако нещо по конкретно ви интересува съм насреща.

# 79
Здравейте, някой резервирал ли е през немското триваго и по точно, сайта към който ме препраща за резервация е: stayforlong.com
В момента ми дава много добра цена за резервация за Club Mega Saray Belek, лошото е че всичко е на немски съм го позабравил от ученическите си години Simple Smile
И ако може някой да поясни какъв вид стая е: Deluxe Twin Room Annex
И аз това се чудя сега.И на мен този сайт ми дава най-добра цена от всички които проверих.Четох добри коментари за сайта.Мисля,че беше английска фирма със седалище Мадрид.

# 80
  • София
Ако все още не знаете, Райън еър пускат полети от Виена до Анталия от март догодина😊

# 81
  • Sofia
Супер, а дано да се объркат и да пуснат и от София.😀 Няма нужда да е от март, от май до септември върши работа.😀

# 82
  • Варна
Някой актуално мнение за   Club Calimera Serra palace? - май не съм чела за него тук във форума... Гледам, че цената е добра (Белпрего са пуснали цена), а и е за деца до 14.99...Тези пързалки дали са за възрастни или са по-скоро за деца на средна възраст? Тийнове дали биха били доволни от тях?

Върнахме се неделя от там Simple Smile
Не видях нещо да не става , има 5 басейна , водни пързалки има от бебешки до такива дето и ние - баби и дядовци се пускахме.
Не видях камъни на плажа и морето освен ако доста едрия пясък се приеме за камъни.
Територията е огромна , плажа е огромен с два плажни бара единия с плажен ресторант.4 тенис корта , 3 футболни игрища , с волейболни игрища , релакс басейн , и още , и още , и още , и още .
Храната без да е супер лукс си беше повече от достатъчна от 07 00 до 00 30.
Имаше си всичко , гамбъри , калмари , риба тон , сьомга , ципура , лаврак , лефер , печено агнешко , аламинути , най малко 15- 20 тестени изделия , бюреци , 10 тина видове сирена , 5 - 6 вида маслини , 10 тина вода баклави .....................

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 09:34 от peterky2002

# 83
Някой актуално мнение за   Club Calimera Serra palace? - май не съм чела за него тук във форума... Гледам, че цената е добра (Белпрего са пуснали цена), а и е за деца до 14.99...Тези пързалки дали са за възрастни или са по-скоро за деца на средна възраст? Тийнове дали биха били доволни от тях?

Върнахме се неделя от там Simple Smile
Не видях нещо да не става , има 5 басейна , водни пързалки има от бебешки до такива дето и ние - баби и дядовци се пускахме.
Не видях камъни на плажа и морето освен ако доста едрия пясък се приеме за камъни.
Територията е огромна , плажа е огромен с два плажни бара единия с плажен ресторант.4 тенис корта , 3 футболни игрища , с волейболни игрища , релакс басейн , и още , и още , и още , и още .
Храната без да е супер лукс си беше повече от достатъчна от 07 00 до 00 30.
Имаше си всичко , гамбъри , калмари , риба тон , сьомга , ципура , лаврак , лефер , печено агнешко , аламинути , най малко 15- 20 тестени изделия , бюреци , 10 тина видове сирена , 5 - 6 вида маслини , 10 тина вода баклави .....................

"плажа" пред Калимера Сиде

колега да не бъркаш хотелите GrinningJoy

# 84
  • София
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeХа сега де....
Какво е това Гамбари, че за пръв път чувам тая дума.

цитат:
Ибрахим Агбола Гамбари е нигерийски дипломат, роден през 1944 г. в Илорин. Завършва Кралския Колеж в Лагос и е бакалавър на Лондонската Школа по Икономика.
Край на цитата

Не е това нали....или?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 85
  • Пловдив
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeХа сега де....
Какво е това Гамбари, че за пръв път чувам тая дума.

цитат:
Ибрахим Агбола Гамбари е нигерийски дипломат, роден през 1944 г. в Илорин. Завършва Кралския Колеж в Лагос и е бакалавър на Лондонската Школа по Икономика.
Край на цитата

Не е това нали....или?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Гамбарите са скариди, едри скариди 😂

# 86
Пред Камелиите плажа дълбок ли е?

Търсия хотел за втората половина на юни или от 1 септември, 9 нощувки, 2 възрастни и дете на 11 г. Най-важните ни изисквания са плитък плаж (за предпочитане пясък), зелена територия, открит ресторант за пушача в семейството. Бонуси: бар/ресторант на плажа, хубави басейни, добра храна, възможност за разходки. Цената също ни е важна: не повече от 2500 лв. Моля за препоръки.

Били сме досега само в Атлантик в Кушадасъ, нямаме голяма база за сравнение. Предпочитаме курорт, различен от Кушадасъ, просто защото не обичаме да повтаряме.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:22 от shark

# 87
  • Някъде в Европа...
Хаааа..тотално ме объркахте за Сера Палас..
В крайна сметка - какво е?

Пред Камелиите плажа дълбок ли е?

Най-хубавия плаж, на които съм била - плитко море много дълго, само пясък, много широка плажна ивица с широко място пред шезлонгите....

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:17 от AIR

# 88
  • софия
Здравейте на всички в групата!
Преди два дни се върнахме от DELPHIN DIVA  в Лара.  Бяхме чартърна програма, двама възрастни, дете на 6г и дете на 1г. Избрахме хотела заради компактната територия, отличните условия за малки деца, близостта до летището, както и отзивите на Марги от миналата година за престоя й там. Естествено цената на която го намерих миналата година на черен петък също оказа влияние.
Полетът ни беше сменен от ранен сутринта на 16.00ч следобяд. Пристигнахме към 19.00ч. Настаниха ни веднага, бяхме платили за стандартна стая, а тази която ни дадоха беше с частичен изглед море и над ресторанта, в близост до повечето асансьори по съвет на Марги, което беше мн важно за придвижването ни с количката на малкото. Wi-fi имаше на цялата територия на хотела, дори и на плажа, доста силен.
Разгледахме хотела по тъмно и се отправихме на вечеря. Имаше голяма тераса, с жива музика в ресторанта, за малките деца имаше детски столчета за хранене с лигавник и мокри кърпички на всяко. Приятно се изненадахме колко много беше помислено за малки деца. Имаше три вида супи на обяд и вечеря, пюрета зеленчукови и плодови по един вид, мляко в кутии и плодово такова, отделно имаше бюфет с варени зеленчуци и месо, които можеха да се пасират. За по- големите деца имаше батут и въртящи се кончета в детската секция на ресторанта, която беше тематично декорирана от приказката Снежанка.
Храната , като за средата на октомври беше разнообразна. Естествено, това, което бях видяла за хотела в инстаграм през лятото, за тематичните вечери, както и за гала вечерята бяха по- слабо представени. Винаги имаше дори и на закуска морски дарове на салати, за обяд един вид риба, такъв и в снек ресторанта на плажа, вечер имаше рибен щанд, с няколко вида риба, от която посочваш как и какво да ти приготвят. Преобладаваха и много готвени ястия  със зеленчуци и месо, предпочитани от преобладаващите там немскоговорящи туристи. Десертите също  в огромно разнообразие, баклави поне десет вида, шоколадови фонтани с плодове, които малките деца се редяха да ,, мажат,, всяка вечер .
През деня имаше снек ресторант до плажа, до големият басейн имаше сладолед, пица и паста, която избираш как и  с какво да ти приготвят, гюзлеме, щандове с кафе и сладкиши, плодове нарязани и смутита.
Имаше седем алакарт ресторанта, избрахме рибен, останахме доволни.
Територията не е нито малка, нито голяма, изключително добре организирана. Имаше батути и катерушки за децата на плажа , както и в детския клуб. Детската анимация беше мн добра, какичките мн се раздаваха и децата ни много се забавляваха, особено на минидиското , след което винаги имаше подаръци- лакомства.
Анимацията беше слаба , веднъж имаше гостуващи африкански акробати, беше най- доброто за седемте ни нощувки там.През останалото време ходехме на лунапарка, където раздаваха пуканки и захарен памук. Работеше само от 19.30 до 21ч. Лунапаркът имаше гондола, доста стръмна за мен, блъскащи се колички, детско влакче, виенско колело и синджирени люлки. На бара до големият басейн всяка вечер имаше жива музика, както и в лобито, преобладаващата музика беше за немските почиващи предимно в пенсионна възраст Имаше и рускоговорящи туристи, доста по- малко и само ние българи. Хотелът е подходящ за семейства с малки деца , на тийнове ще им е скучно, а такива й нямаше.
Единият ден имаше плажно парти на басейна, с музика, надуваем октопод, панда и мечок, адреналинки , пяна и много топки във водата. Стана голям купон. Водата в детския басейн с пързалките и в бебешкия басейн се подгряваше, както и тази в басейна 16+. Водата в морето беше още приятна за влизане. Времето беше доста топло, до 35,градуса на слънце. Места и на плажа и на басейните винаги имаше. Има и пирс с бар на него и лежанки с меки възглавнички. До басейна с големите пързалки не стигнахме, водата му беше и студена за нас.
Алкохолът беше бутилиран-  бирата, безалкохолните на Пепси, в кенчета, навсякъде по територията има хладилници откъдето можеш в движение да си вземеш. Минибарът  в стаята също зареждаха всеки ден, освен с напитки също и с вафли, чипс и сокове за децата.
Стаята беше тясна за нас обаче. С легло за голямото дете и кошара допълнителна за малкото а и с количката вътре беше тесничко. Чистотата беше на ниво. Не само в стаята но и в общите помещения. Персоналът беше с предимно млади момчета и момичета от Казахстан.
Срещу хотелът бях видяла на мапса, че има голям Мигрос. От там взех памперси за малкото дете, както и такива за басейн, и си спестих половин куфар 
Хотелът предлагаше и безплатен автобус до Анталия. Записваш се предишния ден. Възползвахме се. РАзходихме се в Стария град, удобно е за количка, слязохме до пристанището, портата на Адриан, стигнахме и до мола МаркАнталия, който е близо до часовниковата кула. Стана добра разходка въпреки децата и цялата лудница с тях.
Плажът е с тенти теснички обаче, сянка няма много, но за октомври беше добре, през август не ми се мисли каква жега е. Пясъкът е едър, имаше участъци с дребни камъчета, и такива изсцяло пясъчни, на входа на морето имаше ивица дребни камъчета, сравнително бързо става по- дълбоко, не са ни били нужни акваобувки. НА плажа имадървени люлки, на които редовно се мятаха малки деца или служеха за фотосесии. Шатрите са платени, ама си стояха празни, с изключение на една , две на ден. В съседните делфини не можеше да се влиза, само в уговорен час и с гид от централния вход. По плажа се разходихме до КОнкордия и ЛИмак ЛАра. Чудесни на външен вид.
Връщането ни беше по поносимо в 14.00ч. Изкарахме чудесно, сега заглеждам другия Делфин Ботаник в Алания за догодина.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:51 от liliq.

# 89
  • Варна
Хубава верига са Делфините. Стаите в Империала също са тесни, не знам в другите как е, но това да им е кусура.

Общи условия

Активация на акаунт