На море в Турция - тема 64

• 65 662
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Мария, не знам от къде минавате, но за Сабиха въобще не се влиза в Истанбул, минава се успоредно на Истанбул.

Само заради плажа не бих рискувала с Камелия, мое мнение.

# 211
  • Стара Загора
Края на май-началото на юни е много по-добре  да се почива в Анталия ,отколкото във Бодрум.
Аз съм почивала във Вог края на септември и не бих препоръчала хотела.

# 212
Само заради плажа не бих рискувала с Камелия, мое мнение.

Ето ти и моето мнение, не смятам че Селин е риск, а просто сигурна грешка, защото няма да получи повечето от нещата, които търси. Предполагам, че и цената му през някоя българска агенция ще бъде още по-голяма грешка, като се има предвид нивото на въпросния близо 30-годишен паметник.

Затова и казах, че в Анталия, където наистина е по-подходящо в този период, има огромен избор от хотели стига да не се избира между тези два, но ако все пак трябва по някаква необяснима причина, не бих избрал Селин, защото много добре го познавам. Като леко отклонение и друг път съм казвал че тия две стари сгради там, ако ги съборят някой ден, може да се направи прекрасен комплекс предвид хубавата територия и плаж.

# 213
Здравейте, не съм писала поне от 2 години Sad
Пред дилема съм и ще се радвам, ако някой ме "побутне" да взема решение, защото трябва да го дам днес до късния следобед. Колебая се между Камелия Селин и Vogue Бодрум. Ние сме 2 в и 2 д (на 5 и 2г) - от 31май или 3 юни, 7н с автобус. Искам спокойствие, хубав плаж, басейни, отлична вечерна анимация и глезотийки в ресторанта (риба и морски дарове и подобни). КОй хотел бихте избрали?
 За този период със сигурност по-добре е да изберете Камелия Селин, в Анталия. Там през май лятото вече е в пълна сила, докато в Бодрум ще е студено все още.
 Не разбирам защо такива негативни мнения за Селин се дават тук? Какъв 30-годишен паметник? Как така храната не е разнообразна??? Бяхме това лято в Селин две нощувки и във Фулия седем , ами това беше най-прекрасната ни почивка!! Не знам какво повече може да се иска (поне за тези пари). Риба имаше всеки ден, а анимацията беше страхотна!! За деца на тази възраст ще е  е истински рай!

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 13:35 от valya_bl

# 214
  • Варна
Мария, не знам от къде минавате, но за Сабиха въобще не се влиза в Истанбул, минава се успоредно на Истанбул.
Обикновено минаваме по втория мост над босфора, Фатих Султан Мехмет, FSM, което си е пак в Истанбул, пък макар и накрая на града. За да не влизате в Истанбул трябва да минете през най-северния мост, Явуз Султан Селим , но не е най-удобния път за Сабиха.

# 215
Здравейте,

някой имали отзиви за този хотел в Алания - Quattro Beach Spa and Resort 5*, https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g951014-d6003151-Review … ranean_Coast.html
 Емералд го презентират на много прилични цени със самолет.
Иначе и аз дебна Камелия, обаче започнах да се чудя... Имам чувството, че цяла България ще се изсипе там др. лято. И аз държа на хубав плаж, ресторант с тераса и вкусотийки. Анимация и аквапарк не са ми приоритет. Ориентирали сме се края на септември, двама възрастни, бюджет около 3000 лв. за двамата. Ще се радвам на предложения за Анталия

# 216
  • Sofia, Bulgaria

Това е най-близкия паркинг, за 8 лири на ден, пазиш билетчето от паркинга като очите си, ако не можеш да се ориентираш, пиши.

Този паркинг има ли безплатен трансфер до летището ?

# 217
Buni5, и аз имам такова чувство и това ме спира да резервирам Камелия или Вон.... От друга страна, за тези пари не знам какво друго да избера.
Esstela, какъв е плажа на Камелиите?

# 218
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Чета ви с голям интерес,но за жалост повечето коментирани хотели не са ми по джоба, защото може да ходим само юли или август. Две години бяхме в Батихан , първата много ни хареса,втората вече не ми беше така интересно. Та тази година искаме да пробваме друг хотел в Кушадасъ или Сиде,макар че юли ще е доста жега. Пътуваме с автобус ,значи датите трябва да са 3 юли или 21 август. Двама възрастни с дете на 10. Държим да има плаж и анимация и да е шумно. Бюджет до 2000 лв. Надявам се да ми помогнете с избора 🤗🤗🤗🤗

# 219
Знае ли се кога ще бъдат качени офертите на Емералд за Лара? Рязко смених концепцията и утре трябва да платя резервация по лимитираните оферти на Аква Тур, но сега виждам, че Емералд имат самолетна програма с 9 нощувки и съм в чуденка.

# 220
Buni5, дори не съм го чувала този хотел, но полюбопитствах и разгледах снимки. Щом държите на плажа, вероятно ще проучили въпроса, но все пак ще напиша какво ми направи впечатление докато четях и разглеждах - на влизане в морето брегът е скалист и едва ли ще е комфортно без аква обувки.
Ако ви притеснява наплива от българи в комплекса Камелия, вижте околните хотели с хубави плажове. Например Melas Holiday Village - прекрасен комплекс, насочен към немските туристи. Или Sueno Beach, Kirman Sidemarin, Trendy Aspendos... Има и още, които отговарят на бюджета ви и са с хубав пясъчен плаж и външна част на ресторанта.

krems82, Lonicera Resort отговаря на условията ви.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 18:13 от Мaрги

# 221
  • Пловдив
Марги, благодаря за отговора. И от агенцията ми препоръчаха Лонисера, но тя нали е в Алания?

# 222
krems82, в Алания е, да. Изпуснала съм това, че предпочитате хотелът да е в Сиде. И все пак Лонисера отговаря на другите условия, освен това е по-добър от Батихан, така че едва ли ще ви разочарова. Все още не са готови офертите за Сиде на всички туроператори, така че има шанс да се появи нещо изгодно, но на първо четене, ако твърдо държите на пясъчен плаж в Сиде, трябва да увеличите с 250-300 лв. бюджета. Ако сте съгласни на пясъчно-чакълест плаж Diamond Premium е много добър вариант, макар и малко отдалечен от морето.

# 223
  • Пловдив
В Сиде има много хубави хотели също с много хубави плажове и плавен преход в района на хотелите -Hotel Side Star Elegance,Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & SPA,Barut Hemera,Crystal Sunset Luxury Resort & Spa Hotel и Horus Paradise Luxury Resort ,Не знам защо агенциите не ги предлагат  а въртят само няколко и всички българи са там?

# 224
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми за края на месец юни след 24.06.  към кой курорт и хотел да се насоча. Търсим топла морска вода, собствен транспорт, забавления за децата, ако има аквапарк ще е още по добре. Четох на първа страница ,че има хотели които деца до 14г си ги водят деца, това ми е от полза защото моите са  на 12 и 6г. Бюджет 2000лв.. Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт