На море в Турция - тема 64

• 65 638
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Здравейте! Понеже вече набелязах няколко хотела за почивка за 2020 година,може ли да дадете съвет...Колебая се между Long Beach Resort & Spa Алания и  Vogue Hotel Бодрум. Знам,че са на различно ниво,но все пак. Плажа не е от особено значение за нас. С дете на 6 години сме и искаме да се вместим в бюджет до 1900-2000 лв за 7 нощувки с наш транспорт.Ако имате други предложеия насреща съм Simple Smile Благодаря предварително.
Почивала съм и в двата хотела.
Много по-хубаво  беше в Long beach  .

# 316
Здравейте! Коя от Камелиите е най-подходяща за двама възрастни?

# 317
George Chobanov, щом сте избрали самолетните програми, изчакайте туроператорите да обявят цени за всички хотели, които предлагат. Емералд за момента имат оферти за единици хотели, така че изборът е силно ограничен. Тез тур също ще добавят още цени. Ако решите погледнете Аква тур, защото те са готови с доста хотели.
Иначе, като алтернатива на Kamelia и Vonresort предлагам Turquoise, Royal Dragon или Royal Taj Mahal, Aydinbey Kings Palace, Sueno Beach Side - всички са в Сиде и са с пясъчен плаж и полегато дъно. Всички предлагат много добро обслужване, храна, хигиена.
Turquoise - има камъни в морето и снек ресторанта не е на плажа, а до основния басейн. Има бар почти на плажа Simple Smile
Royal Dragon или Royal Taj Mahal - делят общ лунапарк и аквапарк, има доста водни пързалки, има снек ресторант и бар на плажа. Много шрока плажна ивица, чист пясък, няма камъни. Тези хотели се вместват в бюджета ако детето е под 10 год.
Aydinbey Kings Palace - малка територия, голям пясъчен плаж, има снек ресторант и бар на плажа. Пързалките са малко и са лекички.
Sueno Beach Side - много добър плаж, има разнообразни водни пързалки, има бар на пирса. Лунапаркът е с допълнително заплащане. И за този хотел бюджетът ще ви е ок ако детето е под 10 години.
Има и други хотели в Сиде, просто трябва да изчакате цените.

Освен това и в Белек има комплекси със съвсем приличен плаж.
Spice е с интересен интериор и е току-що реновиран. Има бар на плажа. С малко пързалки е.
Limak Arcadia е с много добро съотношение цена-качество. Има бар на плажа, пързалките са малко и са съвсем елементарни.

la_sonrisa, Sueno Beach Side е на голяма територия, има пързалки, има и хубав плаж. Също Gural Premier Belek, но не мога да намеря цени, за да видя дали се вмества в бюджета ви. И Horus Paradise е вариант. Има нов аквапарк. Разбира се Vonrisort, макар и с по-лекички пързалки.

# 318
  • Варна
Здравейте! Коя от Камелиите е най-подходяща за двама възрастни?

Мен ако питаш, нито една, освен ако цената е максимум хилядарка за двамата, да кажем без транспорта.

# 319
Ами ние се насочихме за следващото лято да почиваме в Анталия, обаче още съм адски неориентирана, а бюджетът ни е около 1000 на човек...

# 320
  • Варна
Ами имаш шанс, ама не очаквай кой знае какво, въпреки това, по-добре в по-нисък клас хотел в Турция, отколкото какъвто и да е в България (справка последните постове в темата за черния списък).

# 321
Аз мислех, че Камелиите не са нисък клас хотел. Явно съм се заблудила....

# 322
  • Варна
Аз мислех, че Камелиите не са нисък клас хотел. Явно съм се заблудила....

Прекалено му е висока цената,едно и също от посредствени агенции и накрая става безумно.Тук някой писа за цена от 5-6 хилки, направо е безумно.

# 323
За мен Камелия са среден клас хотели, които се стремят да обгрижват гостите си, така че да останат удовлетворени от почивката си. Не са икономичен вариант и съм на мнение, че за тази цена има и по-добри хотели, но има и доста по-лоши, така че Камелия са добра възможност, особено ако държите на плажа. Освен това оферта за 1000 лв. на човек не е никак зле, стига да не става въпрос за някакви крайни дати, почти извън сезона.

# 324
Не държим на плажа. Ние почти не плажуваме. Повече посещаваме екскурзии. Смятаме да почиваме към края на август.

# 325
  • Бургас
Имали посещавали хотел RAMADA RESORT AKBUK 4* в Дидим? Храна, чистота, местата при басейна достатъчни ли са?
Благодаря предварително.

# 326
George Chobanov, щом сте избрали самолетните програми, изчакайте туроператорите да обявят цени за всички хотели, които предлагат. Емералд за момента имат оферти за единици хотели, така че изборът е силно ограничен. Тез тур също ще добавят още цени. Ако решите погледнете Аква тур, защото те са готови с доста хотели.
Иначе, като алтернатива на Kamelia и Vonresort предлагам Turquoise, Royal Dragon или Royal Taj Mahal, Aydinbey Kings Palace, Sueno Beach Side - всички са в Сиде и са с пясъчен плаж и полегато дъно. Всички предлагат много добро обслужване, храна, хигиена.
Turquoise - има камъни в морето и снек ресторанта не е на плажа, а до основния басейн. Има бар почти на плажа Simple Smile
Royal Dragon или Royal Taj Mahal - делят общ лунапарк и аквапарк, има доста водни пързалки, има снек ресторант и бар на плажа. Много шрока плажна ивица, чист пясък, няма камъни. Тези хотели се вместват в бюджета ако детето е под 10 год.
Aydinbey Kings Palace - малка територия, голям пясъчен плаж, има снек ресторант и бар на плажа. Пързалките са малко и са лекички.
Sueno Beach Side - много добър плаж, има разнообразни водни пързалки, има бар на пирса. Лунапаркът е с допълнително заплащане. И за този хотел бюджетът ще ви е ок ако детето е под 10 години.
Има и други хотели в Сиде, просто трябва да изчакате цените.

Освен това и в Белек има комплекси със съвсем приличен плаж.
Spice е с интересен интериор и е току-що реновиран. Има бар на плажа. С малко пързалки е.
Limak Arcadia е с много добро съотношение цена-качество. Има бар на плажа, пързалките са малко и са съвсем елементарни.

la_sonrisa, Sueno Beach Side е на голяма територия, има пързалки, има и хубав плаж. Също Gural Premier Belek, но не мога да намеря цени, за да видя дали се вмества в бюджета ви. И Horus Paradise е вариант. Има нов аквапарк. Разбира се Vonrisort, макар и с по-лекички пързалки.

Преди няколко години почивахме в Spice Белек и много ми хареса! Плажа е пясъчен,басейните,стаите и храната бяха супер,архитектурата на хотела е много интересна и от всякъде можеш да се наслаждаваш на гледката към морето!

# 327
Искам да попитам за мнения за Club Mega Saray Belek, не го намерих в коментарите на първа страница.

# 328
Искам да попитам за мнения за Club Mega Saray Belek, не го намерих в коментарите на първа страница.

И аз се интересувам от него, но и цени няма за сега. Вчера звънях в Караджъ турс, защото го предлагат със самолет, при което ми дадоха само цена за собствен транспорт от 8.06 за 7 нощувки 3в+1д 1861 евро.
За справка от хотела ми направиха предложение за следващата седмица от 15.06 на 1660 евро.
Simple Smile

# 329
  • Стара Загора
Почивах това лято в club Mega saray.
Хотела е супер - обслужване, чистота, забавления 6.
Плажа е широк,пясъчен,много шезлонги.
Храната е страхотна- много голямо разнообразие, тематични вечери.
Соковете са от кутии,много хубави коктейли,марков алкохол.
За децата - мини клуб,батут,пързалка детски аквапарк.
Препоръчвам го

Общи условия

Активация на акаунт