На море в Турция - тема 64

• 65 645
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Много го плюят този хотел,но всеки сам си решава.

# 301
  • Берлин
SmileЗдравейте, имам нужда от помощ при избора на хотел в Турция. Не съм се спрял на точна дестинация ,но няма да е Бодрум (миналата година бях там - Bodrum Park Resort). От Емералд ми препоръчаха няколко хотела ,но търся и странично мнение. Хотелите са:
KAMELYA K CLUB 5* Сиде
VONRESORT GOLDEN BEACH & AQUA 5* Сиде
CRYSTAL FLORA BEACH 5* - Кемер
BATIHAN BEACH RESORT & SPA 4* - Кушадасъ
Основните ми изисквания бяха : пясъчен плаж, бар на плажа, добра анимация и някоя друга пързалка за детето (може и за по-големите деца Smirk ). Видях ,че сте доста запознати и ще ми помогнете в избора. Rolling Eyes

На 1 стр.има отзиви за хотелите. Прочети сам. Аз не харесвам Камелиите изобщо. Миналата година бяхме във Вон и съм дала подробен коментар 1 стр. Познати бяха в Батихан и останаха доволни (но им беше за пръв път и нямат база за сравнение). Аз бих съобразила Кемер и Кушадасъ с датите на почивката си заради времето.

# 302
George Chobanov 648082, от предложените ви хотели, Kamelya K Club ми се струва най-удачен вариант. Там пързалките са съвсем елементарни, но до колкото разбирам, това не ви е приоритет. Като храна и обслужване е добре. Vonresort е по-евтин, съответно по-нисък клас и естествено, там ще получите по-малко. Но като съотношение цена-качество е много добър. Crystal Flora е с лош плаж и на влизане във водата има камъни. Извън това е съвсем приличен избор. И Batihan е вариант, но според мен отстъпва на другите хотели.
Не съм сигурна, че тези 4 хотела изчерпват възможностите за пясъчен плаж, пързалки и бар на плажа.

# 303
  • Варна
Ей, тия от Емералд никво въображение нямат, все едно и също. 😂😂

# 304
George Chobanov 648082, плажът на Kamelia K е много хубав ,пясъчен и полегат вход в морето! Ако кажете колко човека ще пътувате,с какъв транспорт, дати и примерен бюджет, ще можем да Ви помогнем по-добре в избора на хотел!

# 305
  • Пловдив
Ох,писна ми само агенциите да предлагат едни и същи хотели .Въртят само Камелии,Вон,Лонисера ,Маритим и няколко в Кушадасъ.Тази година където и да питам ми предлагат Topkapi-Лара.Явно се очертава и той хита сред българите.

# 306
Здравейте! Понеже вече набелязах няколко хотела за почивка за 2020 година,може ли да дадете съвет...Колебая се между Long Beach Resort & Spa Алания и  Vogue Hotel Бодрум. Знам,че са на различно ниво,но все пак. Плажа не е от особено значение за нас. С дете на 6 години сме и искаме да се вместим в бюджет до 1900-2000 лв за 7 нощувки с наш транспорт.Ако имате други предложеия насреща съм Simple Smile Благодаря предварително.

# 307
  • София
Била съм във Vogue Бодрум -за мен е невероятен , за децата е рай- забавления цял ден, а вечерта мини диско и лунапарк , размазване е .

Дами , колебая се между Royal Seginus  и Adalya Elite Lara  - и двата са хубави, изтекоха ми очите от снимки ,но направо не мога да реша .

# 308
Искричка, и моята чуденка беше между тези двата и в крайна сметка избрах Адаля след доста колебание.
Това, което ме отказа от Сегинус е разположението му зад Роял Холидей и това, че територията е изнесена към пътя.
Но въпреки това е страхотен и мисля, че и двата няма да те разочароват, вече е въпрос на личен избор кой ще ти хареса повече.

# 309
  • Sofia, Bulgaria
Ох,писна ми само агенциите да предлагат едни и същи хотели .Въртят само Камелии,Вон,Лонисера ,Маритим и няколко в Кушадасъ.Тази година където и да питам ми предлагат Topkapi-Лара.Явно се очертава и той хита сред българите.

Въртят тези, от които имат най-висок марж. Не знам дали нямат бонус от бройката за сезона.

# 310
fifkata, за правилния избор между двата хотела е важно през кой месец ще бъде почивката ви. В Long Beach дори в края на май да отидете или в началото на октомври, пак ще е добре. Във Vogue преди средата на юни и след средата на септември няма да е толкова приятно, както в Алания. Извън температурните различия, Vogue е с по-високо ниво, но тук пак има едно НО - хората почивали съвсем в началото или края на сезона имат забележки към храната и обслужването. В топ сезона всичко е ок.
Long Beach от друга страна, е по-икономичен хотел, доста по-семпъл от помпозния Vogue, но като забавления и територия е много добър. Като обслужване и храна също е ок.
Като забавления за децата не мога да преценя кой е по-добър. Vogue има град на професиите и ако детето ви обича такъв тип игри, ще се впечатли много. Динозавърския парк също е интересен. Long Beach пък има повече и по-интересни водни атракции. Лунапарковете не мога да ги сравня, нямам никакъв спомен от тях. Така или иначе и двата хотела са много яки за малки деца.

# 311
fifkata, за правилния избор между двата хотела е важно през кой месец ще бъде почивката ви. В Long Beach дори в края на май да отидете или в началото на октомври, пак ще е добре. Във Vogue преди средата на юни и след средата на септември няма да е толкова приятно, както в Алания. Извън температурните различия, Vogue е с по-високо ниво, но тук пак има едно НО - хората почивали съвсем в началото или края на сезона имат забележки към храната и обслужването. В топ сезона всичко е ок.
Long Beach от друга страна, е по-икономичен хотел, доста по-семпъл от помпозния Vogue, но като забавления и територия е много добър. Като обслужване и храна също е ок.
Като забавления за децата не мога да преценя кой е по-добър. Vogue има град на професиите и ако детето ви обича такъв тип игри, ще се впечатли много. Динозавърския парк също е интересен. Long Beach пък има повече и по-интересни водни атракции. Лунапарковете не мога да ги сравня, нямам никакъв спомен от тях. Така или иначе и двата хотела са много яки за малки деца.

Много благодаря за бързия отговор! Simple Smile Забравих да кажа наистина периода на почивка...около 15-18 септември ще е.

# 312

Аз не харесвам изобщо масово продаваните в Бг хотели, избягвам ги. Търсете други варианти за резервация и други хотели, безброй много са в Турция. Както и платформите, които ги продават.

# 313
  • Край морето
Здравейте,

Четох ........ четох и накрая тотално се обърках и не мога да намеря това което търся.

Моля бъдете така добри Simple Smile  и препоръчайте хотел, като изискванията са:
1. Да е до 2500-2600 лв за 2+тинейджър на 14 г. за 7 нощувки със собствен транспорт;
2. Да има аквапарк и достатъчно басейни за младежа;
3. Период - края на август, началото на септември;
4. По възможност да е на по-голяма територия ( тип ниско строителство);
5. Плаж с пясък и чиста вода, дори и малък такъв,  за майката на младежа.  

Благодаря Ви!

# 314
George Chobanov 648082, плажът на Kamelia K е много хубав ,пясъчен и полегат вход в морето! Ако кажете колко човека ще пътувате,с какъв транспорт, дати и примерен бюджет, ще можем да Ви помогнем по-добре в избора на хотел!

Първо благодаря за съдействието.
Ще пътуваме 4 души с 1 дете ,като идеята е да спим в 2 различни стаи. Задължително пътуване със самолет, а датите - началото на ЮНИ. Ценовия клас да е подобен като на препоръчаните хотели , от1000 до 1400 на човек.

Общи условия

Активация на акаунт