На море в Турция - тема 64

• 65 565
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм в абсолютна чуденка- може да ходим на море в периода от 10 юли до края на август. С рейс двама възрастни и дете на 10 . Бюджет около 2000 лв за 7 нощувки.Кушадасъ от 10 юли или Анталия 21 август. Като съвсем се обърках с хотелите вече. Искаме плаж, анимация и зеленина. Парите са малко за този сезон,но предложете приличен хотел🤗🤗🤗🤗  Все ще се вместим в нещо. Също се чудя къде ще е по-горещо - в Кушадасъ 10 юли или Сиде,Алания 21 август ?

Като температура ми се струва, че в Кушадасъ в началото на юли ще е по-поносимо, отколкото в Алания през август. Като хотели, за тези пари в Анталия ще получите повече.
В Кушадасъ бюджета ви ще пасне на Ramada Resort Kusadasi, Batihan, Grand Efe, Atlantique Holiday Club.
В Сиде - Diamond Premium и Lyra Resort.
В Алания - Eftalia, Saphir 4*, Lonicera Resort.
Има и други хотели, но тези ми се струват най-добри за около 2000 лв. ± 100 лв.

# 406
]
 Ние двама възрастни за 21 август се вместихме за 2300 в Алания-Хайдарпаша и то за 9 нощувки.  Като чета отзиви и гледам клипчета, хотелът никак не е лош.

През коя ТА резервирахте?

# 407
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Моля за мнение за Аква тур. Лимитираните оферти, които са пуснали за Анталия са доста изгодни. Говорих с тях. Казаха ми, че летят с България еър. Дали е възможно? Доволни ли сте от тази агенция?

# 408
  • софия
Пътуваме няколко пъти с тях до Анталия! Проблем не е имало! Лимитираната оферта трябва да се плати 100 процента, часове на полети няма официални, цените наистина са добри!

# 409
  • Пловдив
Аз също бях се зарибила по лимитираните  оферти.Допитох се до няколко човека включително и от туристическият бранш.И ме посъветваха да не рискувам били съмнителни .Имали уловка в договора с която ако не дай си боже нещо се провали почивката от тяхна страна парите да ти ги върнат когато те пожелаят в неопределен срок.Ако някой вече е резервирал ще е полезно да сподели дали наистина е така и какво пише в договора.

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 22:32 от slavei4e

# 410
  • Пловдив
Марги,златна си 🤗🤗🤗🤗 Остава да сме в Кушадасъ отново. В Батихан сме били. Ще ги погледна и другите хотели. От агенцията ми предложиха Richmond efesus 🙄🙄🙄 От България почти не намирам мнения. Някой бил ли е скоро там ?

# 411
  • Sofia, Bulgaria
Марги,златна си 🤗🤗🤗🤗 Остава да сме в Кушадасъ отново. В Батихан сме били. Ще ги погледна и другите хотели. От агенцията ми предложиха Richmond efesus 🙄🙄🙄 От България почти не намирам мнения. Някой бил ли е скоро там ?

Преди повече от 10 години. Хотела не е голям с много зеленина. Главния контигент бяха французи. Плажа хубав за мен, ситен черен пясък и е плитко поне 100 метра навътре. За храната не мога да дам много мнение доста време мина от тогава, но по спомен беше ок.

# 412
Току що получих отговор от Club Mega Saray Belek, в отговор на нашето запитване за 7 нощувки от 15.06.2020 3в+1д.
Интересното е че ми пратиха нормер на резервация и толкова, трябва ли да се притеснявам за нещо? Като се разбрахме да платим на място в хотела.
В онлайн платформата не можаха да ми потвърдят номера, защото били различни платформи.

П.П. понеже кореспондецията ни е доста дълга, не съм забелязал че са ми пратили pdf, за потвърждение на резервацията. Wink
Така, че официално и ние вече сме с резервация!

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 12:44 от JIeBaK

# 413
Току що получих отговор от Club Mega Saray Belek, в отговор на нашето запитване за 7 нощувки от 15.06.2020 3в+1д.
Интересното е че ми пратиха нормер на резервация и толкова, трябва ли да се притеснявам за нещо? Като се разбрахме да платим на място в хотела.
В онлайн платформата не можаха да ми потвърдят номера, защото били различни платформи.

П.П. понеже кореспондецията ни е доста дълга, не съм забелязал че са ми пратили pdf, за потвърждение на резервацията. Wink
Така, че официално и ние вече сме с резервация!
Честито! А как направихте резервацията по e-майл ли? Не е през чата или системата за online резервации?

# 414
Да, през email, искаха ни рожденни дати за децата и имена, и спрямо нашите искания за дата ни пратиха цени за съответните помещения.
Но ние водим кореспонденцията от 20.10 тогава имаха само цени за настаняване в двойните стаи.
Сега в pdf файла има дата на настаняване и напускане, цена, отстъпка, номер на резервация и имената ни.

# 415
JIeBaK, благодаря!

# 416
Към ползвалите услугите на Tatilsepeti - как стоят нещата със сроковете за плащане? Доколкото си превеждам с гугъл за офертата, която гледам, има възможност за разсрочване на 5 вноски без оскъпяване, но как да разбера как са разпределени във времето? И какви са възможностите за анулация?

# 417
Доколкото знам са само с турска кредитна карта вариантите на разсрочено плащане. И мен ме блазнят, но...

# 418
Доколкото знам са само с турска кредитна карта вариантите на разсрочено плащане. И мен ме блазнят, но...
А в противен случай плащането е само 100% при резервация, така ли?

# 419
  • София
А в противен случай плащането е само 100% при резервация, така ли?
И при разсроченото плащане и при пълното плащане не само при тази, а при всички турски онлайн платформи за резервации има едно неизпълнимо за бълг.граждани условие- трябва да са турски или кипърски граждани, за да направят резервация. Или да се свържат със съпорта на сайта и да помолят да направят резервация по емейл.

Общи условия

Активация на акаунт