На море в Турция - тема 64

• 65 570
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Марги ,кой хотел ще ни препоръчаш в Турция за почивка ,ние сме с дете на 1 г.

# 421
Babaewi, зависи от периода, транспорта, бюджета и специфичните ви изисквания. При всички случаи е добре да е с голяма територия, за има къде да се разхождате, да е с много зеленина, за да има сянка и да е по-прохладно на детето и да е на добро ниво, за да е наред всичко с хигиената, храната и обслужването. Курортите и хотелите са много, така ми трябва повече конкретика.

# 422
  • София
Марги,златна си 🤗🤗🤗🤗 Остава да сме в Кушадасъ отново. В Батихан сме били. Ще ги погледна и другите хотели. От агенцията ми предложиха Richmond efesus 🙄🙄🙄 От България почти не намирам мнения. Някой бил ли е скоро там ?
Щом сте с 10 г. змей отивайте в Атлантик, имат страхотен аквапарк, в Ричмонд има 2-3 пикливи /не помня колко бяха., че съм минавал през 2016 г./ Освен това плажа на Атлантик е много по-убав от ричмондския. Той впрочем е същия като на Батихан. И не на последно място Ричмонд е на майната си, това е 1-2 хотел преди Кушадасъ, в царевичака. Атлантик все пак е в по-цивилизованата част в другия край на царевичака, баш на противоположния край, ама на 15 мин.пеша си във Флора оутлет. Детето го оставяте в аквапарка и на 7мия ден то товарите на рейса. И пак не на последно място анимацията на Атлантик бие всички анимации в Кушадасъ, може би е на нивото на Батихан.

# 423
  • Пловдив
Valerco , благодаря ти за мнението,но за 10 юли ни е 2200 лв-нещо нереално ми е .Това с товаренето на рейса истински ме разсмя 😆

# 424
  • София
Valerco , благодаря ти за мнението 👍👍👍😆😆😆 Това с товаренето на рейса истински ме разсмя 😆
Не всичко е цветя и рози в Атлантик имай впредвид. Стаите са бая малки. За двама дърти е перфектно. За 2+1 малко ще е тесничко, ако сте повлекли розовото фламинго от 150 лв няма да можете да се съберете ако не му изкарате въздуха. Казвам, щото някои си изкарват почивката в стаята, искат си Откраднат живот по телевизора и широка стая с изглед. При положение, че се абстрахирате от теснотията и липсата на нет в Атлантик, това е вашия хотел.

# 425
  • София
Аз също бях се зарибила по лимитираните  оферти.Допитох се до няколко човека включително и от туристическият бранш.И ме посъветваха да не рискувам били съмнителни .Имали уловка в договора с която ако не дай си боже нещо се провали почивката от тяхна страна парите да ти ги върнат когато те пожелаят в неопределен срок.Ако някой вече е резервирал ще е полезно да сподели дали наистина е така и какво пише в договора.
Славейче, може ли още малко инфо за Аква тур.
Какво означава "съмнителни"?
И тези хора със съветите от туристическия бранш от конкурентна фирма ли са, или просто така мислят, имайки предвид нещо.
И какво е това нещо, което ги кара да мислят, че са съмнителни...
Това че ще ми върнат парите месец или два  по-късно ако се провали почивката не е болка за умиране, болката е, че ако трябва наново да резервирам седмица или две преди пътуването цените ще са коренно различни от сегашните.
Помня, че Марги беше пътувала с тях и бе доволна.
Пък щом Марги е спокойна да резервира през тях защо да се тревожа аз?
Щото и аз мисля да резервирам от лимитираните оферти заради много по-ниските им цени, отколкото на Тез тур и Емералд...

# 426
Честно казано аз съм резервирана към оферти с толкова ниски цени, изискващи 100-процентово плащане.

# 427
  • Варна
Valerco , благодаря ти за мнението 👍👍👍😆😆😆 Това с товаренето на рейса истински ме разсмя 😆
Не всичко е цветя и рози в Атлантик имай впредвид. Стаите са бая малки. За двама дърти е перфектно. За 2+1 малко ще е тесничко, ако сте повлекли розовото фламинго от 150 лв няма да можете да се съберете ако не му изкарате въздуха. Казвам, щото някои си изкарват почивката в стаята, искат си Откраднат живот по телевизора и широка стая с изглед. При положение, че се абстрахирате от теснотията и липсата на нет в Атлантик, това е вашия хотел.

Демек, хотела не става....всъщност става, ама за 200 лв всичко. 😂

# 428
  • Sofia
Днес ги попитах за оферта и повече подробности за часовете на полетите до Анталия. Отговориха, че заявените часове, които още не са потвърдени са 11,30 на отиване (от София) и 14,00 за връщане. Няма да се правят комбинации за 5, 7, 9,10 или 12 нощувки, може само 7 или 14. Заплащането е 100% до 72 часа след резервацията. Сроковете за анулация били същите, като за останалите им оферти, до 40 дни без неустойка, до 25 дни - 50%, до 14 дни преди пътуването - 100%. Предложиха ми застраховка отмяна на пътуването. Но нито дума за срок за възстановяване на платеното при анулиране. Не знам и аз много се чудя, добри са им цените, ако имаше възможност за повече дни сигурно щях да рискувам. Както каза и Роже, не е проблем това, че ще платиш цялата сума 6-7 месеца по-рано, а какво ще можеш да резервираш за тези пари, ако нещо се обърка! Ще го мисля.. Ще бъда много благодарна, ако някой вече е резервирал и сподели условията свързани с анулацията от договора.

# 429
  • Пловдив
Имаше едно момиче което беше ми писало на лично.Не искам да споменавам името и.Тя  е запазила вече.Моля,да сподели.
Роже, фирмата която питах бяха Турс клуб.Бяха готови да ми направят резервация чрез тях.Даже да ми направят още отстъпка като техен клиент.След няколко часа ми се обадиха да ми кажат,че отказват .Аква Тур им дължали пари.Колко е вярно няма как да знам..И тогава ми казаха ,че ако все пак реша да гледам хубаво договора защото по всяка вероятност има нещо в   условията
което споделих.

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 07:29 от slavei4e

# 430
Аз съм с резервация през Акватур. В момента нямам договора пред мен, но на мен ми казаха, че неустойката по лимититаните оферти е 100%, а за връщането на пари при  каквито и да е обстоятелства, съм сигурна, че не пише срок. В общи линий си прецакан, но явно не може всичко на едно място.

# 431
  • софия
Миналата година резервирах през Аква тур, на черен петък. Хотелът беше Делфин дива и писах отзив скоро. Миналата година черният им петък беше само един ден , а не сега цял месец. Резервирахме веднага и платихме 100 процента. Въпреки , че сме с две малки деца рискувах, Сега мисля пак да го направя, но умишлено чакам и Тез тур на 29 и 30 ноември и ще решим окончателно. Не намирам договора от миналата година, но си спомням че имаше срокове на анулация, както по- горе беше описано. Резервираме няколко пъти с Аква тур и пак пиша , че проблем не сме имали, само , че понеже пътуваме предпоследни или последни дати на октомври часовете на полетите ги сменят в последния момент.

# 432
Някой да е проучвал, разглеждал, чел, почивал в Selectum Luxury Resort в Белек? Това, което ми направи впечатление от всички клипове и снимки, които изгледах е, че няма много хора нито в основния басейн, нито във фамилната зона. На всички снимки се виждат по 4-5 човека. Притеснението ми е, че вероятно са много студени. Срещнах 2 коментара, в които се споменаваха студени басейни, но те бяха от октомври месец, така че до някъде е разбираемо. Моето семейство не е почитател на морето в Турция, така че басейните са ни един от най-важните критерии. Заради студените басейни, от надпреварата за лято 2020 г. отпадна Риксос Текирова Wink

# 433
По запитването за неустойката на Аква Тур, мога да кажа, че в договора е записано, че при ранни записвания се губи 100% от внесената сума, което си е 100% от цената на почивката.

# 434
  • София
Някой да е проучвал, разглеждал, чел, почивал в Selectum Luxury Resort в Белек? Това, което ми направи впечатление от всички клипове и снимки, които изгледах е, че няма много хора нито в основния басейн, нито във фамилната зона. На всички снимки се виждат по 4-5 човека. Притеснението ми е, че вероятно са много студени. Срещнах 2 коментара, в които се споменаваха студени басейни, но те бяха от октомври месец, така че до някъде е разбираемо. Моето семейство не е почитател на морето в Турция, така че басейните са ни един от най-важните критерии. Заради студените басейни, от надпреварата за лято 2020 г. отпадна Риксос Текирова Wink
Марги, аз съм проучвал, разглеждал и обикалял цял следобед навсякъде из Selectum Luxury Resort .
Включително се къпах и в басейните- във всичките. И в червения, и в големия, и в басейна на територията на бунгалата.А фамилната зона направо ми взе акъла- толкова хубаво е направено всичко в нея. Аква парка също е много хубав. Денят, който посетихме хотела бе 7 юни. И температурата на водата следобед бе над 25 градуса.  Щом дори басейните във фамилната зона бяха топли при положение, че над тях има много дървета, които правят сянка нямаш никакви поводи за притеснение. Ето и самите басейни следобед към 17,30 часа на 7 юни.
Скрит текст:

Въобще всичко в този хотел много ми хареса. Сега за лятото трябва да завършат и последната част от реновирането на целия комплекс- луксозни ВИП бунгала със собствени басейни. Като зная каква е цената на хотела в другите две части не ми се мисли каква ще е на тази...
Ето снимка от рекламното пано на оградата, с която бе обграден строежа. На паното добре се вижда какво ще представлява тази най-луксозна част
Скрит текст:
Ако имаш въпроси на линия съм.

Общи условия

Активация на акаунт