На море в Турция - тема 64

• 65 512
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ние вече резервирахме за Ясмин в Бодрум от 6 юни с по една междинна нощувка на отиване и връщане в Чанаккале. Малко не съм доволна от датата, защото исках поне средата на юни, но сме общо 5 семейства и мнозинството надделя.

# 436
Роже, много благодаря, обнадежди ме. Аз гледам цените на Емералд, но предпочитам Тез тур и чакам и те да публикуват оферти за този хотел. За нашата конфигурация, цените в Selectum са доста по-добри отколкото на Роялите в Лара, Суено Делукс, Глория голф и още няколко, които са ми в списъка. Около 1000 лв. разлика в полза на Selectum, така че много сериозно се замислям за него.

# 437
  • София
Марги, за Глория голф нищо не мога да кажа, защото нямам никакви впечатления.
Роялите в Лара /поне двата, в които съм бил/ без Royal Wings според мен по нищо не могат дори и на сантиметър да се доближат до Selectum. Нито по територия, нито по плаж, нито по аква парк, нито по развлечения. Малки територии, които мисля, че са скучни за деца.
Суено е на нивото на Selectum, аква парка е по-добър, липсва само мързелива река. Ако основния Ви приоритет са басейни, басейните на Суено обаче са класи над  тези на Selectum. Много повече и по-красиви. Плажа на Selectum е по-малък от този на Суено, но е също с толкова хубав пясък.
Ето и снимка от него.
Скрит текст:
Но мисля, че за децата Selectum е без конкуренция. Щом бюджета Ви го позволява, няма да сбъркате. като приказка е. Цветно, ново, зелено, красиво...Много, ама много са се постарали децата да останат просто възхитени. Рай е за тях фамилната зона. Има от всичко по много Simple Smile
Скрит текст:

# 438
На нас офертата за двама възрастни в Хайдарпаша за 2300 ни я предложи Турс клуб. Но все пак преди да резервираме, искам да ви питам, понеже за пръв път ще ходим в Анталия, можем ли с бюджет 2500 за двама възрастни да си намерим по-читав хотел от Хайдарпаша. До сега сме били в Мармарис в Грийн нейчър  и Паша бийч. В Грийн нейчър ни хареса, но в Паша бийч не ни хареса...

# 439
  • Sofia
По запитването за неустойката на Аква Тур, мога да кажа, че в договора е записано, че при ранни записвания се губи 100% от внесената сума, което си е 100% от цената на почивката.
Oh! Carol!, много благодаря за информацията.🤗 Стискам палци всичко да е наред и нещата да се случат така, както сте ги планирали.Simple Smile

# 440
Може ли да кажете нещо за хотел Euphoria Tekirova Hotel ?

# 441
tedizonova, Euphoria Tekirova е добър хотел. Стаите са семпли и не са големи като квадратура. Не е реновиран доста отдавна. Според мен стандартните клубни стаи са по-добри на вид от тези в основната сграда. Май са и по-големи, не знам имат ли разлика в цената. Територията му е голяма и хубава, с много зеленина. Плажната ивица е прилично дълга и широка, но е ясно, че във водата има камъни и аква обувките са силно препоръчителни. Като храна и обслужване е добре, без да претендира за висок клас. Въобще хотелът предлага добри условия, но без луксове като кана и кафе в стаята. Част от а ла картите се плащат, минибарът се пълни само първия ден с всичко, после май само вода слагат, алкохолът е главно местен. Храната е добра, има тематични вечери. Като цяло съм с добро впечатление, но е много важно каква е цената. Нямам никаква представа как върви като пари, за да мога да го сравня с други хотели на същата цена и да разбера дали си струва.

# 442
  • sveti vlas
Бихте ли споделили кой е хотела?
По принцип Албена Холидейз е известна агенция.
Рамада резорт кушадасъ, плажът не е пред хотела-то затова и цената е такава
Преди две години съм пътувала с тях , до Кушадасъ,  също бяхме в Рамада,  всичко беше ОК .

# 443
  • София
Здравейте! И аз като вас търся нашия хотел за лято 2020г. Хотелите на които съм се спряла за сега са ROYAL WINGS  и SWANDOR TOPKAPI PALACE.  Може ли мнения за тези хотели, като приемам и други предложения. Изискванията са ми - Лара, Белек, Сиде, първа линия, добра храна, активна дневна анимация(много обичаме да се включваме в игрите и да се забавляваме, както децата така и ние) и разбира се аквапарк за деца на 17г и 14г. Благодаря Ви предварително!

# 444
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Здравейте, момичета и момчета. Следя темата отдавна, но от скоро се включвам. Прочетох толкова много отзиви за хотелите от различни сайтове, че вече се обърках. И понеже много уважавам мнението на пишещите в тази тема, моля за помощ за хотел в Анталия. Отначало се спрях на Sueno Beach Side - , заради по-ниската цена. След това на  Gural Premier Belek  и  ROYAL SEGINUS  - Лара. Ще бъдем двама възрастни с дете на 10 години. Тъй като детето ще бъде за пръв път в Турция, а ще има и рожден ден, искаме да му създадем максимум удоволствия. Изискванията ни са:
1.   Много добър аквапарк или водни пързалки
2.   Активни занимания и анимация за 10 –годишни деца.
3.   Добър плаж и море.
4.   Добро обслужване.
Моля, препоръчайте ми хотел от посочените. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 445
Добре, ето ти моето мнение за трите хотела.

Gural Premier Belek е висок клас хотел и е на много по-високо ниво от останалите два хотела, с които по принцип въобще и не бих си помислил да го сравнявам, да не говорим, че е един от хотелите с най-добра анимация за деца.

Роялите за мен са странни хотели с много малки територии, като ниво са среден клас и аз лично не бих отишъл в тях, но който вижда нещо интересно там, да си ги посещава, ясно е че има хора за всичко.

Цената на Sueno Beach Side не случайно е ниска, това е хотел, който избягвам да препоръчвам, защото върви надолу от години и нивото му като стаи, храна и обслужване е посредствено. Всяка години трупа доста негативни коментари за едни и същи проблеми, хубаво си разгледай Tripadvisor.com и Tophotels.ru, половината от отзивите тук също бяха подобни тази година, защото проблемите си ги има.

# 446
  • ВАРНА
Ние вече резервирахме за Ясмин в Бодрум от 6 юни с по една междинна нощувка на отиване и връщане в Чанаккале. Малко не съм доволна от датата, защото исках поне средата на юни, но сме общо 5 семейства и мнозинството надделя.

Перфектно  - истинско лято е след 6-ти юни в Бодрум!      Не дей чети простотиите!  
   Дори в Чанаккале/началото на турското-азиатско крайбрежие!/   е над 32-33 градуса  този период 23-24 гр. вода.
- лично впечатление от този период тази година!
В Бодрум/Мармарис 7-12 юни хем е истинско лято -  33гр.! Хем е най-дългият ден в годинта - слънце от 05.30 до 21.00 часа!
 - хем я няма лудницата от август и варварските цени.

Аз резервирах  5 звезди в бодрум 10-17 юни 2020.  за 568 лв. -  при положение че има скок на цените за лято 2020 от 15%

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 14:46 от Варненец

# 447
  • София
Варненец, ние не отиваме за първи път в Турция, били сме в различни месеци. И все пак ми се искаше към 15 юни да е. Някак аз самата щях да се чувствам по-лятно. Sunglasses

# 448
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Добре, ето ти моето мнение за трите хотела.

Gural Premier Belek е висок клас хотел и е на много по-високо ниво от останалите два хотела, с които по принцип въобще и не бих си помислил да го сравнявам, да не говорим, че е един от хотелите с най-добра анимация за деца.

Роялите за мен са странни хотели с много малки територии, като ниво са среден клас и аз лично не бих отишъл в тях, но който вижда нещо интересно там, да си ги посещава, ясно е че има хора за всичко.

Цената на Sueno Beach Side не случайно е ниска, това е хотел, който избягвам да препоръчвам, защото върви надолу от години и нивото му като стаи, храна и обслужване е посредствено. Всяка години трупа доста негативни коментари за едни и същи проблеми, хубаво си разгледай Tripadvisor.com и Tophotels.ru, половината от отзивите тук също бяха подобни тази година, защото проблемите си ги има.

Благодаря,  Adventurer. Ценя твоето мнение. В крайна сметка ще резервирам  Gural Premier Belek. Трябваше ми някой, който да ме откаже от другите 2 хотела.

# 449
Варненец,  кой хотел ррзервира и ако не е тайна от къде? И аз съм се насочила към Бодрум в началото на юни.

Перфектно  - истинско лято е след 6-ти юни в Бодрум!      Не дей чети простотиите!  
   Дори в Чанаккале/началото на турското-азиатско крайбрежие!/   е над 32-33 градуса  този период 23-24 гр. вода.
- лично впечатление от този период тази година!
В Бодрум/Мармарис 7-12 юни хем е истинско лято -  33гр.! Хем е най-дългият ден в годинта - слънце от 05.30 до 21.00 часа!
 - хем я няма лудницата от август и варварските цени.

Аз резервирах  5 звезди в бодрум 10-17 юни 2020.  за 568 лв. -  при положение че има скок на цените за лято 2020 от 15%

Общи условия

Активация на акаунт