Отговори
# 225
  • Varna
  Честито на празнуващите днес.   bouquet
 crazybrat за малко се почуствах много възрастна, но като погледнах че персонала в хотела 82-81 набор, а аз много се разбирам с него се успокоих. По интересното е бебе и влюбен тинейджър в къщи. Направо си е цяло шоу.
  Ванилиаас кенгуруто ми е от Метро на Bertoni е за новородени с три положения за носене и струва около 20 лева. Дори миналата седмица ми подариха още едно такова и се чудя на кого да го подаря.

# 226
Оххх забравих (нали ви казах вече, че съм збравана напоследък Rolling Eyes)-  на погачата ни подариха стояща играчка с разни висящи животни - та за да не пада бебо - опваме един чаршав/голяма пелена на земята и го оставям да се въргаля (дори си спи на земята) и да си говори на играчките - и му викам - ха сега падай де - да ама няма на къде  Joy та хем на твърдичко хем безопасно - а таткото вика радвай се докато не е пропълзял  Laughing

# 227
Добро утро. Ужасно ми се спи, но довечера ще имаме гости и трябваше да ставам.
Това с килограмите си е цяло бедствие. Аз гледам да ям предимно плодове. А и от жегите не ям много. Но после като стане хладно си наваксвам. И не мога да се гледам в огледалото.  Обаче вече си влизам в някои дрехи от преди бременността. А не съм правила нищо. Сигурно таза се прибира.
При Криси жегите не се отразяват на апетита му. Хапва си детето. А за двете гърди - напоследък му давам все по-често и от двете. Няма проблеми. Даже някой път когато яде само от едната другата започва да тече сама. Мисля, че така се увеличава млякото.

Честит празник на всички малки бебенца, които навършват 2 или 3 месеца.

Ира - Елла е на 2 месеца. Може да са колики. Даваш ли й нещо срещу тях? При вас има infacol и grape water. А може и от жегите да не може да спи или да се храни добре. Когато Криси прави така го гушвам и той спи върху корема ми. На двора имаме една люлка - хамак. Лягам на нея и се люлям и той мълчи. Само така го успокоявах преди няколко седмици. Иначе ревеше и като се храним и като се разхождаме.
За мен този период се дължеше на колики, защото проплакваше и като се хранеше.
Ако са колики е хубаво да я храниш само от 1-та гърда през 3 часовия интервал. И да даваш редовно лекарствата. При нас отмина за 2-3 дена.

Снощи махнах лепенката от пъпчето на Криси. Отдолу цялата му кожа беше обелена и червена. А в самото пъпче имаше страшно много секрет. Ужас. Повече няма да му я слагам. При Макси лепенката му помогна. Но при Криси повече вреди отколкото помага.
Не знам с какво да го мажа. Сложих от кремчето за обриви. Но не знам дали е добре.

# 228
Забравих да напиша новината - за първи път след раждането ми дойде мензис.

# 229
  • София
Хей ама много пишете smile3501, точно ви изчета и получа повик за хранене, та не успявам да се включа от няколко дни. Да ви се оплача вчера бяхме на консулация и бебка е качила само 450гр за месеца. Педка искаше да почнем с добавка, но успях да се преборя за сега да продължим с кърменето . Дано другия месец да се отчете с повече. Бояна от вчера е доста нервна и е само на гърда ( явно се чувства виновна и сега иска да си навакса с грамовете) Laughing За секса ние с татито вече  luvbed няколко пъти, но все още не е както трябва, аз имам леки болки, които с всеки следващ път намаляват. Абе скоро ще достигнем оптималните усещания, а казват и повече newsm62
Много хубави булки сте и бебчовците са прекрасни. Аз имам пробле с компютъра, оказва се че е старичък и неразпознава фотоапарата, та сега освен всички други разходи ще мислим за нов комп newsm12
Е, хайде целувки от нас и прекрасен ден на всички smile3521
О! щях да забравя ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ

# 230
Страйпър - като преди ли ти дойде или по-различно. Че и аз имах нещо подобно, но беше само кафеникаво течение и като тапа нещо  newsm78 И все още се чудя дали е било цикъл  Blush Rolling Eyes

Збравих одеве да питам и задруго. Лео си смуче горната устна от вчера  Joy На някой друг бебчето прави ли така?
Аз гледах, че на комшийката бебето (на 5 1/2 месеца) прави така и си мислех, че на нас ни е рано. Ама не било явно...А като му дам биба - бута, цица само облизва, а вода вобще не иска дап ие. Иска да си цока джукето  Crazy

# 231
Криси си смуче палеца  и се лигави. На Макси първия му зъб се появи когато беше на 5 месеца. Може и зъбите да го тормозят. И аз се чудя.

Crazy, вчера (към 5 сутринта) беше ярко червено и много. Сега като станах видях, че превръзката е напоена с нещо кафяво. И почти не тече. Трябва да е мензис. Но е странно, че е толкова малко.

simbi - проверихте ли на сайта на прозиводителя на фотоапарата дали няма някаква програма за вашия фотоапарат и вашия Windows? Ако компютъра ви има USB порт проблема може да е в драйверите или Windowsa. Дори и най-старите компютри имат такъв порт. Потърси в интернет информация за вашия фотоапарат.

# 232
Здравейте , МАЙ-ки сладурки !!!   bouquet

Ама много теми сте нанизали , много нещо ... не смогвам  smile3529!!! реших да попиша малко докато Марки се хили и гука на една плюшена крава  Animal Cow... а пък се и опитва да сяда , якото му теле ... ужас направо - след такъв " фитнес " връща на фонтанче и ела да видиш какво пране wash пада .

мамчета , и аз съм неприлично дебела / по моите си стандарти / , но всички около мен казват , че съм супер така позагладена , а с татито като сексуваме luvbed се кефи , че не му убивам . Ние го правихме вече няколко пъти и да ви кажа ... още по-хубаво е от преди - направо сме озверели Embarassed . А пък на мен мензиса ми дойде на 49-ия ден / точно както с баткото / и си беше напълно нормален - 5 дни , само малко по -обилен .

Иночка , давай да обменяме опит - и моят хубостник е на  " предпубертетна " възраст - 11 год и половина ... едва го овладявам . но иначе е добричък и мил .

А за килограмите съм +5  , но се чувствам добре . Проблем ми е г ... / както пише Олчето !!! /и целулита , а мерките са ми като на тая Ана - Никол Смит Embarassed - 90-66-94 . Преди бяха 89-62-89 и тежах 52 кг. при ръст 176 , та според моите близки съм приличала на изброявам - брадва , търнокоп , чироз , Освиенцим и всякакъв род градинско оборудване , което ви хрумне ...

Хайде за сега толкова !!! Обичкам си ви txtloves и ви целувам newsm51 и вас и бебоците newsm32 - навсякъде , където е чисто и напудрено  hahaha!!!

Честито на празнуващите бебоци и мами   bouquet- още мноооооого месеци по- толкова !!!

/ а за катастрофата - душата ми вече не може да понася болка - при подобна катастрофа в началото на месеца загинаха дъщеричките на наши познати семейства - голяма трагедия !!! Сигурно сте чули или чели за дечицата на двама национали по волейбол /

А забравих да питам - вашите бебоци посягат ли към играчките newsm78 ?? От 10-ина дни Марк лови и бута играчките на количката - като се закачи за една пееща патица ... направо ще отпори гюрука и гука , пеее , а в книжките пише , че това става към 4-ия месец !!!

# 233
Много пишете беееееееее/както казва Крейзи/  Wink
Бъбли много сте сладки с твоя бебок-Румчо,направо да го изядеш  LaughingОх те всички са сладури нашите бебчета  Crazy
Олчето направо ме разби с твоя постинг  Joy Joy Joy още съм ей така  rotfImao rotfImbo
С  тия сцепени панталони ще ме умориш ,голяма си скица .
Крейзи- и Жули  е така постоянно има боклуци м/у пръстите и в дланите, плюнчи се и балончета прави,а понякога и точи лиги  PartyА за зъби на баткото му излязоха в 4м. така,че скоро и тая есктра може да ни споходи.
Симби стискам палци да наддадете повече ,че да не ви карат да дохранвате.
За кг и аз почти съм ги свалила ама кожата малко в излишък ми идва особено на корема като седна наведена напред  Sick
Иночка споко не си само ти ние тая година правим 15 години брак  #CrazyПредставяте ли си ????????????Не исках да казвам,че да не се чувствам стара,ама аз младичка се ожених де  FlutterКрейзи кой клас си била тогава  newsm78 hahaha
А пък по въпроса със снимките ,за да няма такива случки мъжа ми не пипа много апарата,аз ги свалям и трия ,той и без това с  компа е на Вие  hahaha
ох ще спирам ,че много стана ,а има и още. Rolling Eyes
Сега бяхме на плаж ,водата е много топла кееееееффф. Sunglasses

# 234
  • София
Здравейте и от нас. Мойта хубосница напоследък през деня хич не спи. Лошото е, че се изнервя и преуморява и следобяд го удря на рев. Само ако си легна с нея се поуспокоява. И на вън не спи, направо незнам какво е това блещене. #Crazy Добре поне, че през ноща спинка, но си се буди за всяко папне-няма пропуск.
Аз за да не стават грешки със снимките, освен на компютъра си ги записвам и на CD-та.
И ние много се лигавим, даже по едно време и слагах лигавник, че се будеше с "яка" около врата. На баткото зъби му пораснаха чак като стана на годинка, ама и той си се лигавеше отрано.
И последно да се оплача. Исках да си взема еднократната помощ от пощата, а те ми викат, че съм закъсняла- давали пари м/у 15 и 23. И сега чак другия месец #Cussing out Ама аз и викам на жената - кога да дойда, че голяма лудница от пенсионери, а тя - ами ще се редите. Направо ужас. Не ги превеждат по карта-щото в нашата община са специални, абе загубена работа.

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 15:51 от Aннa

# 235
  • София
Мацки, благодаря ви за комплиментите  bouquet То хубаво че е форумчето да се подкрепяме и повдигаме самочувствието взаимнто Laughing Олче, и вие с Велизарчо сте големи свежарчета, а Румката още като се роди и беше голям симпатяга и си виках как ли ще го опазим от мацките. Ама като се замислих, ами то що ли пък да го пазим Wink и без това са по-малко като бройка.
В началото Румен не обръщаше внимание на дрънкалката в количката, обаче напоследък си я удря и се занимава с нея навън.
За лигавенето - пуска малко лиги, особено като го държа по коремче и ми лигави ръката, обаче пък то това е нищо, нали съм свикнала с повръщане  Wink. Хубавото е, че май напоследък тази екстра намаля Laughing
Имам още кафява линия, въпреки и тънка, ама не ми пука много и без това с гол пъп не ходя.
Ей, наш Румен не можем да го удържим като го къпем. Много се кефи в коритото, а като го обърна да му сапунисвам гръбчето и дупето, понеже го слагам на коленца върху шезлонга, напира да се изправя и още малко ще се покатери нагоре hahaha И редовния номер пък е като го завия с хавлията след баня и почва рев, хич не обича... Rolling Eyes
Бебчо уж не седи много със стиснати юмручета и въпреки това в ръцете му се събира мръсотия и дори ми направи впечатление, че има малко кофти миризма, аз си мислех да не е нещо като подсечено, ама явно и при други бебчовци е така.
Май ще се улея с писане, ама държа да ви разкажа и какво стана днес. Излязохме и понеже сме близо до Кауфланд, влязох да взема някои дребни неща. Беб се събуди, размрънка се усилено и за да не бързам много към градинката, реших да намеря тоалетните и да му дам цица, че може да е жаден. Влизам и си харесах тоалетната за инвалиди (по съвет на Smily) и се изкефих че наистина е чисто и може да се вкара количката вътре. Давам цицата на Румчо и той суче блажено и изведнъж като гръмна тая ми ти уретба доста силно и правят някаква реклама #Cussing out Детето се стресна и заплака, ама много жално и тъжно, ужас, много се притесних и набързо си излязох. Реших обаче да питам на информацията защо е толкова усилена тая уретба в тоалетните, децата се стряскат. Те уж се обадиха някъде и дори ме накараха да попълня на една бланка препоръките си Thinking Дори и да го оправят това, там ще вляза с Румчо само в краен случай. Naughty
И последно - да се оплача от майка ми, много ме дразни като не спира да ми намила да почвам да давам сок #Crazy Издивявам! Казвам й, че Румен не е акал от вчера, ами то било щото още не му давам сок, тя кърмата не му стигала вече и имал нужда от желязо #Cussing out Голям тормоз, добре че е само по телефона, ама си е кофти...
А за еднократната помощ, аз я взех от пощата без проблем и дори ме пуснаха преди другите, така че Анна, съветвам те да идеш с количката и да се прередиш.
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 236
да се похвалим и ние преди малко се върнахме от консултация тежим 7.000 кг. и сме дълги 63 см.
само на кърма сме

# 237
danica  smile3501 Сложиха ли ви ваксината?

# 238
Здравейте МАЙ-чета
и аз да се разпиша, че напоследък пропускам
Днес бяхме на консултация.....
вече тежим 4800 и сме 60 см.
доста поревахме след ваксината.....ама да ни чуе и педиатърката,
че иначе все спящ го обличаме и събличаме за преглед и кантар.
ГАби е малко при свекитата и ни е малко по-свободно времето.... Монката напоследък е много весел и се опитва да се смее с глас. ... от няколко дни и той бие играчките в количката и нещо им гъгне със сериозен тон Simple Smile има една плюшена бухалчица дето като му я дам я хваща......ама после се удря по главата с нея и явно не му допада защото я захвърля надалеч
Бабълче...... сега като му трябва желязо.....да не му дадеш да смуче
някой пирон Simple Smile
оххххххххххххххххххххххх ревем
после пак ще пиша

# 239
  • София
Хайде пак да се включа азззз! bowuu то като има - има!... Embarassed Embarassed Embarassed
Сега се върнахме от консултация, биха ни ваксината, малчо се държа геройски, ама аз щях да надуя гайдата... Embarassed Преди да му дадат капките ни казаха да дадем водичка, че после нали един час нищо не може да консумира, е да, ама ние нали не пием вода, та дадох цица и мойто  Animal Pig като се разяде... Party Половин час яде и мляска, а ако се опитам да го дръпна (че сестрата чака и се чуди какво е гова ядене  ooooh!) се сърди и вика и ръмжи - страх да те хване, че му противоречиш... Crazy Наплюска се юнака, дадоха му капките и поживо поздраво! Вкъщи 20 мин преди да изтече забраната за папане се разрева, но се правих на  Monkey и с  pacifier овладяхме положението. Даже заспа без помощта на цица! Flutter Дано няма последствия от тая ваксина! Praynig
Иначе от последния път сме наддали 1030 г и сме порастнали 4 см, педито му се зарадва, че е порастнал толкова като е само на кърма и надълго и нашироко ни показва върху "куклата - макет" Велизар  Laughing как да му правим гимнастика и масажи... Даде ни направление и за ортопед. Sunglasses
И за да е пълна одисеята с мойте панталони  Embarassed, държа да отбележа, че с триста зора се напъхах в един бял такъв, пак с риска да се спраска и фръц - фръц успешно отидох и се върнах. Е да, ама като се прибрах вкъщи и като се погледнах - РЕЗИЛ!  ooooh! Ципът ми не издържал противодействието и се смъкнал и аз съм се мандахерцала така гордо с разкопчан дюкян... doh Joy rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт