Отговори
# 15
Момичета,благодаря ви за похвалите,но мен ме е яд ,че съм такава патка...щото вдигам скандали на татито,а той макар,че  ме нерви напоследък в случая няма никакава вина...Ама,като знам ,че и онова ку-ку/свекито/и да му кажа че неможе да ме държи все в бойна готовност,хич няма да зацепи за какво става въпрос,щото тя такива работи/домакински,де/ хич не практикува...Но реших,като ми дойдат/все някога/ на гости,ще си вземе децата и ще кажа ,че имам уговорка-навън...пък ако искат да стоят...
tania_ark ,подаръците не са по реда на записване,защото ние бяхме 980ти подред,а и сме от провинцията/хич не сме провинциалисти обаче/,а си ги получихме още миналия месец.Проверете в сайта на Ретро радио,или направо в пощата.    И честито за племенничето и бъдещ братовчед/-ка/ на Никола.
А тук да споделя и аз-и при нас ще има още бебета,но то едното не е хич за хвалене,че 17годишния син на братовчед ми е направил бебе на 16годишната си приятелка и сега родата е в шах.А булката е много бременна-термина и е в началото на септември/и тя не е разбрала досега/...та направо ми се изправя косата какво може да ни дойде до главите като родители...
eunos03,това за плуването и мен ме заинтригува,но нямаме вана...дали пък няма някъде нещо като басейн за бебета? newsm78Иначе ние си се кефим на легенчето,и после художествено опикаваме хавлията и повивалника... Sick
Bubble79 ,това мила,се случва на всяка мама поне по веднъж...не се притеснявай-бебетата така правят,като искат да кажат нещо и рев....Аз го приемам спокойно,и търся причината ,но поне вече не се шашкам,както правех със Самуил.

# 16
Здравейте, МАЙчета, да се отчетем и ние в новата темичка:

Bubble79, това с рева в количката и при нас го има. Една вечер така с татито се видяхме в чудо, едвам се прибрахме от разходка. Вече се беше мръкнало и какво ли са си викали хората по пътя "Тия двама луди какво го мъчат това дете?!"  ooooh!
Иначе аз рева го отдавам на това, че вече бебчо иска да седи по-изправен и да гледа какво става около него. Даже се чудех дали да не повдигна малко количката на следващата позиция (те са общо 3), може да пробваме, като се прибере таткото от работа. Гледам като реве да не го вземам на ръце, че една позната така сега хем държи детето, хем и количката бута... не си е работа това...
Лелееее, Kabranska, какво ще го правят това бебе тия деца на по 16-17 години?! Че те не са ли още ученици? И как така не е разбрала....  Shocked
Това с плуването и на мен ми допадна, не съм чувала за такива инструктори. Еunos03, откъде я намерихте тая госпожа? То и ние нямаме вана де, ама аз да си питам. Аз много обичам да плувам и съм си обещала да науча и бебето. Таткото в тази дисциплина хич го няма.
Айде отивам да се развихря малко из кухнята, че да остане време и за една вечерна разходка с биричка, надявам се...

# 17
Здравейте!
Кабранска,ти ме уби с братовчедите ти.
За 5август,хайде да се уговорим да се видим на НДК,нали оттам тръгва шествието.
И аз не съм си получила подаръка от Ретро радио.
Ние с Алекс още сме болни и двамата,таткото се оправи,но той пи антибиотик,ама ние още си го мъкнем гадния вирус,дано да ни се размине антибиотика и на двамата.
Чао и целувки от нас.

# 18
Таня Арк , зло да те забрави newsm51 - пожелавам ти всички най- прекрасни неща  , за които се сетиш и най- вече да си здрава !!!

Благодаря ви за пожеланията за 2- рия месец на Марк smile3525 !!! ... и да ви почерпим - никога не е късно  smile3521 , хапвайте , хапвайте - Misc Baby Bottle  party023 beer beer3 beer2 Popcorn Coffee cook cook

Честит 2- ри месец на нашият голям Момчил !!! Да е жив и здрав и много послушен !!!

Ние днес прекарахме сума ти време в колата travel - бях тръгнала да записвам бебо при нов педиатър / препоръчан ми .../ , но чак в 3 -та градска ooooh! и като кацнахме там и видях какво е  Shocked от народ само си вдигнах столчето и се изнесох . Добре , че беше една наша близка та ми уреди да се запишем в 22- ра поликлиника - хем ни е близко , хем ми е познато - там ми беше ЖК-то . Е , сега вече не сме в " нелегалност " .
Айде , да бягам при таткото в градинката , че клюкарките ще има да се чудят  newsm78къде съм !!!

# 19
  • В сърцето на любимите мъже!
Момичета, мерси отново, че се сещате за нас с Момчо... цунки... Hug

Да ви се "оплача" и от моето свеки. "Оплача" е в кавички, защото не съм сигурна дали аз не съм виновна. Значи, ние живеем в една къща, но на отделни етажи и, както можете да се досетите, откакто се е родил Момчил тя все се качва тук с желание да ми помага. За съжаление, обаче, имаме различно мнение как трябва да се поддържа домакинство и аз се опитвам да я държа настрани и от време на време само оставям Момчо в двора тя да го наглежда, но и това не се случва често, защото... ами защото жената изобщо не сеща, че с дрехите дето шета по двора и с мръсни ръце не е добра идея да гушка бебето.  NaughtyКато го оставя, тя веднага си намира причина да го гушне и да ходи по съседите да се хвали с него, което ме побърква. smile3511
Преди време й бях казала, че с блузата дето ходи по градския транспорт не може да гушка бебето, врътна се и нищо не ми каза. Преди 2 седмици беше седнала на двора да чисти боб и бебо нещо измрънка и тя веднага протегна ръце. Тогава пак й казах: "Виж сега, роклята ти е изцапана, а той непрекъснато си смуче ръцете", като имах предвид, че ще я пипа по роклята и после в устата. А тя ми вика: "Ами аз така си ходя, не мога всеки път като искам да го гушна, да се преобличам.” Нищо не й казах, но не й го дадох. На нея й се насълзиха очите и на мен ми стана много кофти, но все пак удържах. Оттогава няколко пъти историята с мръсните дрехи се повтаря, но преди няколко дни беше върхът.
Свеки чистеше нещо на тавана, където има събирани боклуци от 3 поколения и тупаше килими и аз оставих Момчо на двора, а тя каза, че с удоволствие ще го наглежда докато сготвя. След три минути вече го беше гушнала със същите мизерни дрехи, с които чистеше. Направо полудях smile3514, нищо не й казах, защото не е малко дете да й повтарям всеки път, но в продължение на 1 час, докато беше в нея, направо треперех от ужас. Като връх на всичко, когато по-късно си го взех, видях, че и е лигавил блузата – абе гадост smile3515 smile3516. Реших, че вместо всеки път да й правя забележка (не ми е удобно да я следя като империалист), повече няма да й го оставям. Два дни по-късно тя ми каза: “Дай да те отменя малко, донеси го на двора”, на което аз отвърнах: “Не благодаря!” и тя ме пита: “Ама защо не ми го даваш”, “Ами защото ти нямам доверие” и тя се опули от учудване” Защото вече два пъти ти казвам да не го гушкаш с мръсните дрехи и ти пак го правиш и той то яде онзи ден мръсната рокля дето тупа килим с нея”. Тя нищо не ми отговори, но се врътна и излезе. Оттогава не ми говори!  smile3516Разказвам ви всичко това, защото се чудя, аз ли наистина съм лоша, че да ми се обижда, или тя си е виновна и аз съм права. Държа да отбележа, че като цяло е добър човек дето все иска да помага, макар че е малко досадна и все си пъха носа.
Мъжът ми нищо не знае май.. ако не му е казала. Вие как бихте постъпили?

П.П. Аз еднократната помощ днес си я взех и заедно с всички пари, дето са му давали на Момчо през последните два месеца разни роднини правиха 1000 лв и му ги внесох, та вече си имам едно богато бебе! newsm47

# 20

Кабранска,ти ме уби с братовчедите ти.

Мила,не само теб,тия дечица убиха всички наред...но наистина си е голям цирк,защото момичето не е"малко бременно",а доста и уж никой не е забелязал/направо акъла ми не го побира как е станало това-че то в тия месеци вече от километър си личи/А и има още няколко аспекта от историята дето я правят просто чудесна за филмиране:Братовчедите ми имат три дечица-тоз левент/който инааче е ммного добро ,кротко и ученолюбиво момче/,20годишна дъщеря,която се омъжи миналия септември и една двугодишна принцеса/която си родиха на по-зряла възраст,но е голяма калпазанка,щото доста си я поглезват всички...Та в момента освен дъщеричката,която си е почти бебе и дъщерята чака бебе/през октомври/ и за да не им е скучно на майката и таткото-сега и синчето се е разписал...А иначе тия сладурковци/ и двамата са 9ти за 10клас/уж са ползвали презерватив!!!Абе,пълен цирк...и много забавно,стига да не ти е в къщата...И само за уточнение да отбележа,че братовчедите ми са хора интелигентни и сравнително добре образовани, и въпреки,че живеят на село/където,каквото и да говорим хората разсъждават доста  по-различно/ имат доста съвременен поглед в/у живота...но явно имат ужасен късмет...

# 21
Честит рожден ден на Таня Арк и Данистеф!!    bouquetОт здраве да не се отървете .Честити 2м. на бебоците,които вчера и днес ги правят . smile3525
Иги - браво на теб ,че не се огъваш!Аз мисля ,че си права и аз много се ядосвам ама ми е неудобно  понякога дза ги одрежа така хората,но така трябва. Подкрепям такова поведение.Браво.
Моята баба ,която е на 76 г. напр. сама се сети ,аз нищо не съм казвала,та тя си донесе една престилка ,като халат ,с която да стои само в нас когато трябва да наглежда бебето.Така,че е до манталитет.Но като си по-настоятелна свекито ще се научи накрая.Успех в начинанието.
Кабранска много "интересна" история -малееееее изправи ми се косата,че и син и дъщеря имам. #Crazy

Ние от известно време имаме проблем с памперсите.Супер бях доволна от Либеро обаче бебата ака 1 път на ден вечер и така мощно ака ,че излиза през памперса,през бодито ,дънките и каквото е облечена чак на шезлонга вече за 2-ри път...Сега взех Хепи-памперси и пак така стана.Писнаааааааа мииии да пера шезлонга  Sick
Дайте съвет !!!!

# 22
Здравейте и от нас,
Малко се позагубихме и тъкмо влизам доволна, че мога да ви почета и да споделя с вас вълненията си и какво да видя ... Направо сърцето ми спря, разтреперах се и такава мъка ме обзе. Дано там където е малкото ангелче се чувства вече добре. Не мога да си представя мъката на mcheuz и таткото. Каквото и да им кажа в утеха, сигурно няма да облекчи болката им. Ох .......... направо настръхвам и ....... ми е трудно да продължа. По-късно пак ще се включа. Tired Face

# 23
Данистеф,честит рожден ден!Да си жива и здрава и много да редва малкото човече!И на бебоците,които днес стават на цели два месеца![/color]
Не ви ли се струва,че времето препуска?Сякаш вчера си честитяхме,а днес станаха на 2 месеца вече...На мен още не са ми спряли лохиите.Ходя с ежедневни превръзки,че тече едно кафяво.Кабранска,мерси!/за роклите/.Ако ме видиш в деиствителност,ще видиш,че имам коремче малко.И разни други красоти отстрани.Твоите братовчеди и мен хвърлиха в тъча!!!А за питката-аз нямам тук роднини,но страшно много приятели.И като започнаха да идват по 2ма още бебето докато беше на дни,направо мислех,че ще полудея.Знам,че се вълнуват,но за мен беше и е много трудно.И все уж за кафе,ама като седят няколко часа не можеш да не сготвиш.И после викат:не те видяхме.Ами с ревящо човече,висящо на цица в другата стая и с манджа на котлона как ще ме видят?Само едни казаха:искаме да видим Елла,елате ни на гости.Нямат деца и пак се усещат.
Тя е вече 5 кг!Горкото се побърква,днес е сигурно 40 градуса.И,Бабъл,не си сама!чак посинява понякога от рев понякога,ако не можем да спрем да ядем на пътя!
Много ми е гадно за малката Михаела.Всеки път като заплаче Елла,я гушкам веднага и си мисля...Направо ми засяда буца на гърлото.

# 24
Тц, тц, тц - пак съм изписала целия сват  Crazy
Копирам идеята на Ирка и вече в началото раздавам светещи надписи ГЕГОЙ  Mr. Green
Днес докато сменях памперса на Никола и му бях вдигнала крачетата за да му намажа дупето с кремче и го гледам, че се е напикал по лицето  Mr. Green А той се хили доволно, като че ли е извършил някакво бесно геройство  hahaha
Половин час съм се смяла с глас. Толкова ми е смешно като си представя физиономията му, пък после и твоята  Joy Mr. Green
И много се зарадвах, че ще ставаш леля. Когато на мен ми го казаха литнах направо  Heart Eyes

Подаръци от Нивеа и аз не съм получавала, макар че гледам редовно пощенската кутия  Rolling Eyes

Кабранска, твоите братовчеди май наистина нямат късмет  #Crazy

Bubble79 , ние днес бяхме СЪЩИТЕ  #Crazy Shocked
Направо се видях и аз в чудо. Ходих до Билла сама, а тя е на другия край. Първо с рейса, че нямаме кола, а татито беше за риба...Точно на касата почна да се дере малчо, аз не мога да си изкарам голямата пазарска чанта и малките торбички се изсипаха барабар с покупките  ooooh! На всичкото отгоре след мен беше фризьорката ми, а пък аз -  объркала кода на прасковите hahaha . Касиерката заряза по средата отчетените покупки и отиде да ми оправя прасковите. Абе цирк и ние  Crazy
След това седнах отпред (нали пред всяка Билла има по 2 пейки отстрани на входа) и си накърмих детето. Да, ама не. То не щя да яде  Crossing Arms Лапне, плюе. И една до мен - :"Вие ще ставате ли скоро?"  Shocked #Crazy #2gunfire "Не, че ви гоня, ама искам да седна, а съм с цигара"  Close Събрах си багажа от цялата пейка и си тръгнах. Не ми се занимаваше с нея, нещо съм спряла да се разправям с такива  Thinking

Иги, според мен си права  Peace Когато става въпрос за здравето на детето аз съм непреклонна и не ми дреме кой ще се обиди.
Преди време направих забележка на свекърва ми, че лъхаше ЯКО на ракия, а застанала на 10 см от лицето на Лео и му крещи с гласни (издиша директно алкохолни пари в него #2gunfire). Тя вика: "Кво като съм пила ракия?" и аз и обясних това за алкохолните изпарения. Тя се фръцна и не ми говори 3 дни. После и мина и сега се съобразява  Mr. Green
Но ти си права! Не може с мръсноте дрехи да го гуши, както и с мръсни ръце да го пипа. Още повече по бебешките ръце - то е все едно да му бръкне в устата  Sick Мръсотията пак там отива.
Хубаво е, че си и го казала директно. Явно от меки намеци и с добро не е станало. Дано сега вече мисли  Peace
Писнаааааааа мииии да пера шезлонга  Sick
Дайте съвет !!!!
Сложи найлон  Mr. Green
Дори и не на майтап... Rolling Eyes С памперсите и аз се видях в чудо. Пазмперс ми изпускаха НА ВСЕКИ наакан памперс в продължение на няколко дни  #Crazy Купих Молфикс - 10 бр. Викам си - едва ли ще изпуснат на първия, ако вобще изпускат. Нека да са 10, та да видя как са. Познай на кой изпусна - на ПЪРВИЯ  Joy
Търсих ЛИБЕРО, ама нямаше на бройка. Малки пакети също и днес пад си купих ПАМПЕРС 90 бр., пък каквото дойде  Praynig

# 25
  • София
иги, според мвн си права. да се фръцка като й се фръцка, ти си гледай детето и толкоз.  Naughty все пак си има елем. хигиенни правила... Crossing Arms

# 26
Честит рожден ден на  denz!
И на всички сладки бебоци които имат повод да почерпят днес Hug!
За пампите,аз в момента съм на  Кан бебе/турски/ и въпреки,че са от по-малките като размер, нямам пропуск.И са евтинки.Иначе от началото до сега съм ползвала доста марки/кой каквото донесе-щото аз това си искам като ме питат от какво имаме нужда/,но тези май най ми допадат...И имайте впредвид,че Ивчо си ги пълни доста мощно...направо се чудя как успявам да го изхранвам,че и толкова остатъчен продукт да има??? newsm78Щото уж не ям много/забравям/
За свекитата/ всякакви там други баби/,действайте директно-щото иначе не разбират от намеци...И си отстоявайте правата-все пак вие преценявате кое е добре за децата ви.Иги,защо не и предложиш идеята на бабата на  mimozata -да мята една чиста престилка отгоре в/у дрехите?
ira_d ,коремче и аз си имам и смятам,че е нормално-все пак девет месеца сме се раздували,не може да ги приберем за един.Въпреки,че който ме види ми разправя,че не ми личало/абе правят ми вятър/но аз си виждам обективната истина като се изправя пред огледалото-има още какво да се желае...Но ако стигна до морето без всякакви скрупули ще се вмъкна в банския.../ох ,мечтиииииииииииии/
Хайде,стега съм ви морила със словоизлияния.....За днес всички имате потупване по рамото и похвала пред строя от мен затова,че ме изтърпяхте.От утре спирам да чакам гости и ще съм по градинките,компа-само късно вечер като си ошетам и приспя мъжовете.
Лека нощ и целувки.

# 27
  Kabranska, сапунен сериал да гледах, нямаше да ми е толкова интерсно PartyШегата настрана, ама на тея години как ще се справят с бебе твойте хора незнам. То е ясно, че родителите им ще се грижат за бебто главно #Crazy
  Иги, много кофти ситуация Thinking Опитай се пак да говориш с бабата, дори да и се извиниш, но да и обясниш, че здравето на Момчо е най-важно сега и трябва да е чистичко около него. Идеята на бабата на Мимозата, за пенюар, който да си намята когато иска да гуша бебето е newsm74 Ако можеш тактично да и предложиш такъв вариянт би било добре, все пак в една къща сте и трябва да няма дразги. Дори и ти завиждам малко, че си имаш баба в помощ винаги под ръка , на долния етаж Wink
  Аз да се похваля, отидох до Wаlmart и си купих един плат, в много яки цветове, като Катя на Didymos Wink, излезе ми 9 $ Нищо не съм го обработвала и само се надявам да не се разнищи. Mr. Green Плата е 60% памук и 40% полиестер, но не е толкова разтеглив. Вече пробвах и много се изкефих, мисля че и на Йонката и хареса  Flutter Ще се щтракна и ще сложа снимка. Благодаря на Иги и на Страйпър за инфото  bouquet
   newsm59 на Денз Много здраве и щастие !
  Честит Юбилей и на Таня! baloni

# 28
  bouquet   Честит рожден ден на denz!    bouquetБъди жива и здрава, много щастлива и бебенцето много да те слушка  Mr. Green

# 29
Здравейте.

Мислих да не пиша и днес, но нещо ми е скучно и реших да се включа. Много ми е мъчно за мъката, която преживява семейството на мишлето.

Честито на всички, които празнуваха през последните 2 дена. Да са живи и здрави рожденничките, а на малките бебенца, които навършиха 2 месеца искам да им честитя празника и да им пожелая да са здрави, да ядат много добре, да спят спокойно и много да радват родителите си.

tania_ark - честита новина за бъдещо племениче.

kabranska - твоята свекърва е страшна. Дано някой ден се сети, че е хубаво да ти помогне, а не да те натоварва.
Сега осъзнавам какво блаженство  е, че сме сами и виждаме бабите и дядовците от време на време.

Пералнята ни изгоря преди седмица. Тя и без това не переше добре. Затова днес си взехме нова и сега я пробвам. Много се радвам, защото с прането на ръка не се справях. Дано тази да издържи поне 5 години.

Smiley - супер - с голямо нетърпение чакам снимките и отзиви за слинга.

Иги - в къщата е по-трудно да си чист. И разбирам жената. Но определено не трябва да гушка Момчи с дрехите, с които е почиствала тавана (или тупала). Аз бих говорила с мъжа си да й каже той. А и идеята, която ти дадоха за пеньоар или престилка звучи много разумно. Знам, че правиш всичко това за доброто на Момчи. Но и на жената й е мъчно, че не може да гушка внука си. Пробвай това с пеньоара - ако не иска - проблема е нейн.

Жалко, че ме е страх да карам - иначе с радост щяхме да се присъединим към вас на Панчарево.
Ако някой път ви се разхожда към Княжево - може да се разходим из пътеките на Витоша.  Тъкмо за Княжево може да минеш по околовръстното и да вземеш и някоя мама от Младост Simple Smile
Аз си мисля, че ще е хубаво някой ден да си направим среща в Южния парк. Но съм много зле с организацията и ранното ставане. И завися от съпруга си за карането. Затова не съм и го предлагала.

Макси беше за 2 дена при баба ми и утре ще си го вземем. Студения период с мъжа ми свърши учудващо бързо. В момента той е мъж-мечта и сме като младоженци.

Беше ми кипнало от това да се оправям сама, а той да си играе.

Общи условия

Активация на акаунт