tania_ark ,подаръците не са по реда на записване,защото ние бяхме 980ти подред,а и сме от провинцията/хич не сме провинциалисти обаче/,а си ги получихме още миналия месец.Проверете в сайта на Ретро радио,или направо в пощата. И честито за племенничето и бъдещ братовчед/-ка/ на Никола.
А тук да споделя и аз-и при нас ще има още бебета,но то едното не е хич за хвалене,че 17годишния син на братовчед ми е направил бебе на 16годишната си приятелка и сега родата е в шах.А булката е много бременна-термина и е в началото на септември/и тя не е разбрала досега/...та направо ми се изправя косата какво може да ни дойде до главите като родители...
eunos03,това за плуването и мен ме заинтригува,но нямаме вана...дали пък няма някъде нещо като басейн за бебета?
Иначе ние си се кефим на легенчето,и после художествено опикаваме хавлията и повивалника... 
Bubble79 ,това мила,се случва на всяка мама поне по веднъж...не се притеснявай-бебетата така правят,като искат да кажат нещо и рев....Аз го приемам спокойно,и търся причината ,но поне вече не се шашкам,както правех със Самуил.

- пожелавам ти всички най- прекрасни неща , за които се сетиш и най- вече да си здрава !!!
!!! ... и да ви почерпим - никога не е късно
, хапвайте , хапвайте -

- бях тръгнала да записвам бебо при нов педиатър / препоръчан ми .../ , но чак в 3 -та градска 
Като го оставя, тя веднага си намира причина да го гушне и да ходи по съседите да се хвали с него, което ме побърква. 
, нищо не й казах, защото не е малко дете да й повтарям всеки път, но в продължение на 1 час, докато беше в нея, направо треперех от ужас. Като връх на всичко, когато по-късно си го взех, видях, че и е лигавил блузата – абе гадост
. Реших, че вместо всеки път да й правя забележка (не ми е удобно да я следя като империалист), повече няма да й го оставям. Два дни по-късно тя ми каза: “Дай да те отменя малко, донеси го на двора”, на което аз отвърнах: “Не благодаря!” и тя ме пита: “Ама защо не ми го даваш”, “Ами защото ти нямам доверие” и тя се опули от учудване” Защото вече два пъти ти казвам да не го гушкаш с мръсните дрехи и ти пак го правиш и той то яде онзи ден мръсната рокля дето тупа килим с нея”. Тя нищо не ми отговори, но се врътна и излезе. Оттогава не ми говори! 
От здраве да не се отървете .Честити 2м. на бебоците,които вчера и днес ги правят . 

Лапне, плюе. И една до мен - :"Вие ще ставате ли скоро?"
"Не, че ви гоня, ама искам да седна, а съм с цигара"
Събрах си багажа от цялата пейка и си тръгнах. Не ми се занимаваше с нея, нещо съм спряла да се разправям с такива 
Когато става въпрос за здравето на детето аз съм непреклонна и не ми дреме кой ще се обиди.
Шегата настрана, ама на тея години как ще се справят с бебе твойте хора незнам. То е ясно, че родителите им ще се грижат за бебто главно
Ако можеш тактично да и предложиш такъв вариянт би било добре, все пак в една къща сте и трябва да няма дразги. Дори и ти завиждам малко, че си имаш баба в помощ винаги под ръка , на долния етаж 
Ще се щтракна и ще сложа снимка. Благодаря на Иги и на Страйпър за инфото
на Денз Много здраве и щастие !