Със закъснение:
Честит Рожден ден на Таня

Честит имен ден на празнувалите - много здраве им желая и с гордост да си носят имената

Наденце, честита дъщеричка сладка

Мими К., какво да ти кажа за болниците - баща ми преди 2 години беше опериран в Правителствена и да чукна на дърво, всичко мина добре. Операцията беше бая тежка, но всичко мина добре. Аз сигурно бих предпочела нея, но все пак не искам да те ангажирам с моето предпочитание. Мъчничко ми е, че трябва да се стига до такава интервенция и да се тормози детенце

Ивке, честита ти първокласничка

Тони, Таничката как е? Оправи ли се малката ясленка? Знам, че в яслата няма как и децата по-лесно се разболяват, но все пак се надявам да не се случват често такива ситуации. Не ми се мисли и с моята маймуна как ще сме

Дидко, тази маска за коса аз отдавна съм я загледала, даже баба ми донесе мас от село, но все още не съм стигнала до там да изпробвам. Нещо все не ми достига времето и няма кога да се разтърся и да си намери Тривитаминола, но определено съм решила да я изпробвам

Меринка, много са ви хубави снимчиците от морето и си личи, че сте си изкарали много весело

Вили, как мина първия ден в новата ясла на Ирката? Жалко, че нямате телефон в Младост, че толкова неща искам да те питам за старата ви ясла (нали Лори ще ми тръгва там). Дано се случим поне на Скайпа, че да си побъбрим там

Иве (бари), голяма красавица ти е Алинката

Дени, привет и от мен

Рори, дай и ти някоя снимка да ти видя малкия красавец

Ние иначе сме добре като цяло. Отказваме се засега от втора операция на очичките, защото май няма смисъл - сега и на това оперираното пак й се появи ечемиче

С гърнето сме на нулата, но пък с бърборенето и хитреенето сме напред

Качих бая снимки, та на който му се гледа има бая материал за гледане

Много целувки на всички дечковци