НоемВРИЙскотО деТЕ учи СЕ да дУХА свЕщи ДВе"

• 14 489
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • в мъжки прегръдки
Момичета, включвам се само да кажа че утре заминавам сама с децата на Юндола за 10 дни. Да ми стискате палци да си почина а не да лудна допълнително. И да сте здрави като се върна ей!

# 61
Ето и моят линк - ако на някой му хареса, моля, да гласува:
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=6&sort=3&rID=937

# 62
Гласувах и аз и за двете ни ноемврийчета! Успех милички!

Мимка пожелавам ти ползотворна почивка и прекрасни емоции!

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 01:46 от Мери

# 63
Ето и моят линк - ако на някой му хареса, моля, да гласува:
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=1&p=6&sort=3&rID=937

Peace
Много е сладък Косьо тук Wink

# 64
  • София, "Младост 3"
ДИДЕ, ти имаше ли проблеми с втората бременост? казаха ми, че шийката е скъсена омекнала и изгладена. Е отчасти се дължало на това, че това е втора бременост.
Та ти имаше ли такив неща?
Имам си плацента втора степен /остарява/ и освен това бъбреците на бебето изглеждалаха дилатирали...а и бебе много ниско долу + пъпната връв беше около личицето...
Абе след последния преглед съм на черешата.
А и забравих - Дани е с летен грип с повръщане...
Бе върха съм! Искам в стая облицована с дебели сетни с изолация и може и усмиритерлна риз Wink

# 65
ДИДЕ, ти имаше ли проблеми с втората бременост? казаха ми, че шийката е скъсена омекнала и изгладена. Е отчасти се дължало на това, че това е втора бременост.
Та ти имаше ли такив неща?

Предлагам ти да не се притесняваш - ама въобще  Naughty
Тук сме в пълно неведение относно всякакви такива плаценти, води и т.н. Нищо не знаех, а и чесно казано - не исках.Чувствах се много по-добре така Peace за това ти предлагам да си гледаш Дани и да се радваш на последните дни бременна Hug
Вече останах с убеждението, че колкото по-малко знае човек...толкова по-добре Peace и съм си спокойна така.

...да знаете, че това си е мое мнение и никого не ангажирам Wink

# 66
  • София, "Младост 3"
Диде, лошо няма в избора ти.
Но аз няма начин да не занм тези нещо и като ги знам - трябва да намеря отговор..

# 67
Наде,
а какво казва гинекологът за нещата, които те притесняват? Опасни ли са, трябва ли да се взимат някакви мерки или ще се оправят от само себе си?
Май много ти се събра напоследък, а и летният вирус на Дани ти идва като капак. Дано бързо да отмине, както беше при нас. А ти слизай от черешата, щото сезонът им вече мина и няма какво да береш Grinning

# 68
лейле, турих 5 звездички  Heart Eyes сладък е много косето на тая снимка  Heart Eyes

мерсаж на всички гласували от мен  Heart Eyes

наде - по моите скромни бременни познания за времето, което ти остава до термина плацентата и шийката не би трябвало да те притесняват
по-стряскащо ми звучи това с бъбреците
дилатирали увеличени ли значи? лекарят какво каза...
в подобна ситуация, ако съм много притеснена, може би бих потърсила още едно мнение  Rolling Eyes
пъпната връв около личицето се случва нерядко доколкото знам и в повечето случаи май раждат секцио мамите  Rolling Eyes
стискам палци дани да оздравее скоро!

# 69
  • София, "Младост 3"
ЛИ, много се смях с черешите - ще ида да потърся няккаво друго дърво Wink

Ще ходя при Томова евентуално. За бъбреците.
Мен малко ме притеснява, че тази шийка е като преди раждане, а аз имам още време... сега ще е рано. Но ще видим - няма кой да гледа Дани - така, че си го гледам сама и каквото е писано.

Целувки на всички ви!

# 70
  • София
Лейле и Тони, сложих им по пет звезди на снимките, чудни са! дано спечелите! Wink

Наде, не се притеснявай, има още малко време, наслади му се. ако пък си много притеснена може би мнението на д-р Мазнейкова е добър вариант? как е Дани? това с вируса е много неприятно, дано не го лепнеш и ти...

Ники пък нещо настина с това време смотано...вечер е топло и отварям, той пък се отвива и не иска да е завит, нито да е в чувалче. от два дни така му тече нослето Sad много ме е яд, обаче нещо не мога явно да нагодя температурата. уж не правя течения, ама не мога да не отварям нощем прозорците. сега му давам Оксилококцинум \баси името! Close\...той пък направо ме смайва с какво желание пие лекарства и само вика "още"...

# 71
Надинка стискам палци да откараш нормално и спокойно до края! Praynig И Дани да оздравява бързо! Praynig Ще видиш че скоро всичко ще е наред мила! Heart Eyes

Рори и Ники да се оправя бързичко, хич не е приятно лятно време да е болен човек Sad

# 72
Здравейте момичета,
вчера бяхме на консултация за 1 и 9 месеца. Най-сетне сме минали 11 кг и е пораснала с 5 см. Дано е все така!
Наде, моя съученичка, с която бременяхме заедно, в последните седмци беше с трета степен на зрялост на плацентата, следяха я ежедневно и накрая роди със секцио 2 седмици преди термина. Не се притеснявай, просто трябва повече наблюдение, за да се следи състоянието на бебето. За бъбреците - нека още някой те види - всеки лекар, като че ли вижда различни неща.
Вярвам, че всичко ще бъде наред и Дани бързо да се оправя!
Дано и на Ники бързо да му мине!
Моят татко, нещо я позакъса и днес  са го приели в болница, заради бъбреци. Остават му десет дена до пенсия и милия доста се е ошашкал. Моля се да се оправи бързо и да ни дойде на гости!
Хубави почивни дни ви желая, целувки на малките дами и господа!

# 73
tangeo дано с татито всичко е наред и се видите скоро!  bouquet

Момичета някой от нашата групичка утре ще идва ли на похода по случай Световната седмица на кърменето? Похода е за популяризиране на кърменето, ще връчим и отворено писмо до много институции, понеже това е национален проблем (ако може така да се каже). Не е нужно да кърмите а само да подкрепяте кърменето. Ще има татковци, баби, лели, стринки, абе всички които са ЗА Hug Дано сме повече и направим впечатление, та да мръднат малко поне нещата най-после и в България! Ще има игри за порасналите дечица с награди и много забави.
Ще се радвам да ви видя там!
Ако някой има желание а не му се рови да търси инфо, утре (събота) от 11ч пред НДК ще е събирането. Grinning

# 74
  • София
ехоо, къде сте всички? как сте? защо не пишете?

аз да ви кажа -  оказа се, че всички неразположения на Ники \разстройство, кашлица и хрема\ са заради 4 кучешки зъбчета, които никнат наведнъж! Shocked милия ми, колко ли се мъчи Sad

хайде, пишете, момичета, че темичката ни съвсем замира нещо Confused

Общи условия

Активация на акаунт