Лакове за нокти - 132

• 43 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
И аз да кажа за бързо съхнещите на Ейвън. Наистина съхнат бързо и покриват чудно на един пласт. Последният ми глухарчест маникюр е именно с такъв, но не помня номера Grinning Нанасят се много добре и наистина държат доста. Гел серията на Ейвън също е страхотна ♥ Като цяло съм фенка на лаковете им и наистина са доста качествени, единствено нещо не ме впечатляват с палитрата си. Цветовете ми идват базисни и доста се припокриват с тези на ГР. Това обаче не ме спира всеки път да си поръчвам по два - три цвята Stuck Out Tongue Не всеки е очаквания, но просто не се сдържам като отворя каталога Simple Smile

# 646
  • на последния етаж
Днес Manhattan 620 Red-y for me и Essence 44 !on air:

# 647
Есенс са махнали вече принцесата (както бях казала преди време), поне на щанда им в Кауфланд има други лакове, нови...Не очаквах да е толкова скоро обаче. Confused

# 648
# 649
  • Берлин
МамаНаМиро,изобщо не ме интересува, идвам у вас да ми направиш красиви ноктите и с мноооооого печати. Прибирам се в Бг за Коледа, да си знаеш Heart

# 650
Papurche... Да пращам ли адрес на лични??? Ще те чакам с нетърпение ❤️❤️❤️

# 651
  • Пловдив
На някой обещах, че ще кажа номера на зеления лак на 21, номер 34 е.

От вчера съм така

# 652
Уффф 💙 кой е този лак, прекрасен е!

# 653
  • Пловдив
На Кико е

# 654
  • Берлин
Papurche... Да пращам ли адрес на лични??? Ще те чакам с нетърпение ❤️❤️❤️
Идаааааа

# 655
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, моля споделете качествет мат топ лак? Голдън Роуз имам и искам нещо дуго и по-добро като марка ... От ДМ или Лили ще ми е най-удобно ...

# 656
Момичета, моля споделете качествет мат топ лак? Голдън Роуз имам и искам нещо дуго и по-добро като марка ... От ДМ или Лили ще ми е най-удобно ...
Мога да споделя некачествен такъв 😆 Trend up. На втория ден мата пада и все едно си с обикновен ..

# 657
Един от СБА, пък прави матов сaмо първия лакиран нокът Grinning

# 658
Аз започнах "пробите" за зимен/празничен маникюр:

# 659
Някой да ми каже тая прословута Марина на коя фирма е и има ли номер, че вече сън не спя за нея.

Общи условия

Активация на акаунт