Майски бръмбарчета 2020 - Тема 2

• 31 272
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
@MALCHO11, добре дошла в отбора! @Мария, л и чи си, че вече си ги тъпкала тези пътеки, успех утре на прегледа! Ще прегледам и в ибей за оферти и марки. @mis.hle стискай още малко до довечера, ще чакаме да споделиш. ☺️ @Charming_11 точно за Ирмов става въпрос с хапливото чувство за хумор, но и той бил добър специалист. Те двамата с Георгиоски са ми в топ листа за сега.
П. С. Как тагвате имена? 🤭😁

# 196
Мария, благодаря много! Аз също обмислям поръчка от Англия. Поръчвала съм неща с Габиели, ти с кой доставчик я поръча. И още един глупав въпрос нали в e-bay са нови количките, че така на сляпо като се поръчва ми е малко притеснено?

# 197
  • София
Привет на всички!
Казвам се Даяна, от София съм, на 25години, втора бременност с термин 13.05, имаме син на 1,2год. 😊
Утре съм на БХС и вече нямам търпение!
Следя се в болница Надежда, като утре ще запиша и ЖК.
Вчера влезнах в 12г.с., времето летии неусетноо, пък и аз вече нямам търпениеее да усетя бебчето. 🤗🤗🤗
Хубав ден на всички!

# 198
  • Бургас
Charming_11, аз също ползвам Габиели.
Относно Ибей, той е платформа за продажби. Има различни продавачи и стоки, както нови, така и втора употреба. Четеш описанието на продукта и гледаш рейтинга на търговеца. Аз например си селектирам да ми излизат само обяви с нови стоки. Ако имаш някакви въпроси или притеснения винаги можеш да ме питаш и на лични.
Mоята количка всъщност е от този сайт - https://www.pramcentre.co.uk/, който има и профил в Ибей - https://www.ebay.co.uk/usr/pramcentre-co-uk?_trksid=p2060353.m2749.l2754
Там пускат останали единични бройки или стоки, които са били изложение като мостри в магазина им. В момента също имат изгодни колички, публикувани в Ибей.

Диана, добре дошла! Simple Smile

# 199
Добре дошла. Simple Smile
И аз ще се следя в Надежда. Би ли споделила на кой лекар си се спряла, че за сегашната ми май ще има голям проблем с часовете за ЖК и се чудя след първия преглед да я сменя. И ако може утре, ако ти кажат кои са свободни за ЖК да споделиш и тук?
Боряна Джунджурова 623920, ползвам удебеляване, ако се сетя, не съм срещала тагване.
Успех на прегледите момичета и да споделите после.

# 200
  • София
@mad_hatter Има една нова докторка в болницата, тя ми установи бременността - д-р Илиана Христова. Ще се следя при нея, изключително мила, любезна и приятна дама е. При установяването ми обесняваше супер много неща, показваше ми по монитора нещата и много я харесах..
Иначе предишния път се следях при д-р Арабаджикова, но доколкото четох и чух тя няма свободни места за ЖК, израждащата ме д-р Генадиева е по същия начин и те ми отпадат като варианти.
Ще попитам при кои има свободно място и ще пиша. 😊

# 201
  • София
Аз също се следя в Надежда. Записах се при д-р Генадиева, но час за ноември запазих още в началото на октомври. Винаги е било така там, това страшно много ме дразни, че часовете са кът. Предният път ме следи  и изражда др Генадиева и пак исках при нея. Ето скрининга минах при Чачева, извика ме пак в 17 г.с. и нямаше часове за нея тогава, та запазих за др Георгиев. Сега ще дебна в началото на ноември за часове за декември.

# 202
Аз принципно се записах при Павлова, но чак за 15-та седмица, като даже ми казаха, че правят изключение. Въпреки, че реално бях готова и при друг човек да отида, стига да няма такъв проблем с часовете.
В началото на октомври ми казаха график за ноември няма и за ФМ не можах при Чачева, та и аз съм при Георгиев, въпреки, че на него му нямам чак такова доверие, но мисля да отида и на междинната ФМ, за да се успокоя.

# 203
  • София
Можеш ли да кажеш мнение за Георгиев. Аз като питах Генадиева при кой да отида тя каза него или Чачева. Предната бременост бях при Михова, но тя е по майчинство, иначе за нищо на света не я сменям. Графика за ноември излезе с голямо закъснение, някъде около 10-15 ти може би.

# 204
  • София
С първата бременност ФМ бях при д-р Георгиев и останах доволна от него. Сега ми записаха час за д-р Патрикова. Утре ще пиша отзиви за прегледа при нея. 😊

# 205
Да тогава излезе и звъннах първия ден и вече нямаше. Simple Smile
Не мога все още лични впечатления да изкажа, защото съм при него чак другата седмица. Simple Smile Но после ще споделя задължително. Вече ми е толкова напрегнато и нетърпеливо.
За мен Патрикова се падаше отпуска, въпреки, че аз не съм я чувала. Мислех си, че четвъртия човек е Панайотова. Confused
На мен ми беше странно, че жената на рецепцията ми определи кога да идя на скрининг и никакво убеждаване, че термина ми е по-късно заради дълъг цикъл не можаха да ѝ променят мнението. Simple Smile

# 206
  • София
Имате ли фейсбук група? 😊

# 207
  • София
Панайотова излезе и тя по майчинство. Сега фм провеждат Чачева, Георгиев и Патрикова. За последната чувам много добри отзиви като поведение. Понеже им следя страницата във фб сега от 5.11 започва и нова специалистка, но за нея въобще не съм чувала. Общо взето понеже Михова и Панайотова са по майчинство, не им достигат хора.  И е трудно с часовете.

# 208
  • София
@Malcho11, тази дама ли е https://www.facebook.com/IfIDie2nigh7 ? Simple Smile

# 209
  • Бургас
Tя е, да.

Общи условия

Активация на акаунт