Черен петък 2019

• 155 995
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 425
Общо взето и на терен нищо.
Връщам се от Парк Център, няма навалица или тълпи от пазаруващи. Даже нямат работа на касите.
В timeout всичко на - 50% от етикета
В Reserved - 20% на всичко
Teodor - 30% на всичко
Kenvelo - 30% на всичко
Sport depot - 50% на champion, - 20 Nike и прочие...

# 1 426
Какво стана с Хиполенд? В сайта им няма намаление.

# 1 427
  • София
По телевизията върви реклама с Криско на Хиполенд за черен петък. Може би само за магазините?

# 1 428
  • Бургас
По телевизията върви реклама с Криско на Хиполенд за черен петък. Може би само за магазините?

Хиполенд (Hippoland)

Черен петък! - 25% на всички артикули!

🛑 Отстъпката не се комбинира с никакви допълнителни карти за отстъпка, включително Хипо+, Хипо ВИП и Хипо Лего карта.
🛑 Намалението важи само за посочените магазини.
🛑 Намалението не важи за Хиполенд - онлайн магазин.

Хиполенд ще се присъедини към кампаниите на големите търговски центрове:

✅ Mall Varna
✅ Grand Mall Varna
✅ Mall Rousse
✅ Mall of Sofia
✅ Mega mall Sofia
✅ Paradaise center
✅ Mall Veliko Tarnovo
✅ Serdica center
✅ Mall Plovdiv
✅ The mall
✅ Burgas Plaza mall
✅ Panorama mall Pleven
✅ Terra mall Gabrovo
✅ Bulgaria mall

И в магазините ни:
✅ Хиполенд Пловдив Метро
✅ Хиполенд Стара Загора - Практис

# 1 429
В Найк в моловете намалението е 30%, коледните подаръци на младежите са осигурени.
В Дъ мол от 10 часа си имаше хора, миналата година беше по-спокойно.
На мен ми беше останало Манго и Найк да посетя, всичко друго взех предните дни и онлайн. Все набелязани неща на 30 до 50% реално намалени. Доволна съм!

# 1 430
в мола на Стамболийски още от сега има блъсканица и опашки в някои магазини /пандора/, не ми се мисли след 18 какво ще бъде Simple Smile

# 1 431

Не бих казал, че в този случай сте прецакан, в смисъла, че даден Търговец ви е "прецакал". Утре ще излее нов модел на въпросния телефон и Всички търговски ще го пуснат с 250 лв. по-ниско вашия модел. Пак ще сте "прецакан", но си е друг вид прецакване, а не по вина на търговеца, интернета или пр. А бъдете сигурни, че истинските реални намаления са Януари месец, защото отгава наистина всички са с празни джобове след коледната и предколедна Хистерия по магазините:)
Наясно съм, че цените постоянно падат и ако чакаш най-изгодната цена, никога няма да си купиш нов телефон или каквато и да е подобна техника.В случая дразнещото е, че един и същ търговец обявява два пъти Черен петък,  като предварително рекламираше миналия петък, където в крайна сметка се оказа, че много малко модели са намалени, а днес без никаква предварителна реклама са пуснали отново Черен петък и има доста повече и по-големи намаления.
Както и да е, сумата, която щях да спестя е само към 30 лв, телефонът е добър, така че няма да правя драма, просто е леко дразнещо.

# 1 432
  • София
Бях си заредила онлайн количката на Хиполенд още снощи, но на сутринта видях, че цените нямат промяна. Затова се вдигнах до Мега МОЛ (Западен парк, София), там всичко е на - 25%.
Не ми хареса само това, че исках едно бебешко одеалце, бях харесала и цвят, но го нямаше на щендера и ми казаха: "само това, което е изложено". А магазинът е доста голям, не може да нямат в склада.

Отбих се и в dm, нямат намаление със сигурност.

# 1 433
  • София
Момичета, евентим имат реално намаление 20% днес, аз си взех билети за концерт, за който по принцип се колебаех дали да ходя - не съм ги следила и не очаквах там черен петък.
Някои билети са чернопетъчни само днес, други са до 1-ви декември.

п.с. намалението важи при покупка и на каса, и онлайн
До вчера пишеше - 30%, днес вече 20% ли е?

# 1 434

Не бих казал, че в този случай сте прецакан, в смисъла, че даден Търговец ви е "прецакал". Утре ще излее нов модел на въпросния телефон и Всички търговски ще го пуснат с 250 лв. по-ниско вашия модел. Пак ще сте "прецакан", но си е друг вид прецакване, а не по вина на търговеца, интернета или пр. А бъдете сигурни, че истинските реални намаления са Януари месец, защото отгава наистина всички са с празни джобове след коледната и предколедна Хистерия по магазините:)
Наясно съм, че цените постоянно падат и ако чакаш най-изгодната цена, никога няма да си купиш нов телефон или каквато и да е подобна техника.В случая дразнещото е, че един и същ търговец обявява два пъти Черен петък,  като предварително рекламираше миналия петък, където в крайна сметка се оказа, че много малко модели са намалени, а днес без никаква предварителна реклама са пуснали отново Черен петък и има доста повече и по-големи намаления.
Както и да е, сумата, която щях да спестя е само към 30 лв, телефонът е добър, така че няма да правя драма, просто е леко дразнещо.

Абсолютно си прав, че е дразнещо Peace

# 1 435
А как седят нещата при компютрите, търся да взема за вкъщи, ще го използвам за интернет главно.

И на мъниците мога да взема някоя дрешка, ако има изгодни оферти.

Ще се радвам да споделите

# 1 436
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

Не виждам кое е смешното, че са решили да правят дарение с част от оборота!

Аз щях да попитам същото! Освен това,точно това за ДМ се коментира на всяка страница в темата. Не разбрах колко трябва да сме изненадани!

# 1 437
  • София
Момичета, евентим имат реално намаление 20% днес, аз си взех билети за концерт, за който по принцип се колебаех дали да ходя - не съм ги следила и не очаквах там черен петък.
Някои билети са чернопетъчни само днес, други са до 1-ви декември.

п.с. намалението важи при покупка и на каса, и онлайн
До вчера пишеше - 30%, днес вече 20% ли е?

Специално моите билети от 90 лв. са на 72. Не съм гледала други концерти Simple Smile

# 1 438
Нали ви казах за плаката на ДМ в Мега МОЛ - е, махнали са го и познайте какъв е черния им петък - 2 % от оборота! Момичетата казаха, че до последно не са знели какво ще бъде тази година. Очаквали са да имат -20 % на тяхната марка. Това е от снощи информация, днес пак ще отида - може да са размислили Joy

Не виждам кое е смешното, че са решили да правят дарение с част от оборота!

Аз щях да попитам същото! Освен това,точно това за ДМ се коментира на всяка страница в темата. Не разбрах колко трябва да сме изненадани!

Смешното е, че допреди 2 дни в мола твърдяха, че ще имат 20% на техните марки и ще уастват в "Златен петък" в Мега МОЛ. После си махнаха плаката и обявиха това намаление, което всички коментирахме. Днес като отида може да има друго, знае ли човек... Осен това не са единствените, които си даряват оборота, ама тръбят все едно е чудо невиждано...

# 1 439
  • Пловдив
Къде да гледам за намалени игрови конзоли - Nintendo Switch?

Общи условия

Активация на акаунт