Черен петък 2019

• 156 006
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 485
Батерия взех от емаг, на черен петък.

# 1 486
Хвърлих си кинтите в Ремедиум. Сега ще карам на молитиви и пости Joy Чудих се дали да поръчам онлайн. Но накрая отидох в кварталната аптека и имаше от всичко.
Аз една палитра на Ревлон чаках да намалят, но не я намалиха, пръдльовци 😸
Сега се чудя дали да не се затътря до Нотино в Парадайса, да видя някоя друга.
Всъщност там дали има изложени тестери на палитри, знае ли някой?

# 1 487
Да се похваля и аз, вчера поръчах балсам Lanza от Agora Beauty, от 48 на 31 лв. и днес ще е при мен Simple Smile

# 1 488
  • Шумен
Пратките от Грация имат известяване с SMS. Моята е в офис вече.

# 1 489
Резервирах в любим хотел във Велинград, който ми идва доста скъп. Вчера беше намален с 30% и съм супер доволна.
От Notino поръчах 4 броя Лореалски спирали за по 12лв,а реалната цена е 25лв. Ползвам ги от доста време и все ги следя на промоция,но под 17-19 лева,не съм ги намирала.
От Златна рибка чакам поръчката си. Любимата ми марка беше -30%.
Вчера от аптека Субра купих козметика,която не ми е много нужна в момента, но нали е намалено... Simple Smile
Тази година бях доста уравновесена с пазаруването. Доволна съм!

# 1 490
  • Пловдив
Намаленията бяха в аутлета на Манго. Доставката там е 6 и нещо под 100лв ако е...инак безплатна. И да, връщането е проблем.
Аз сглупих и пуснах 2 поръчки, та ще си платя 2 доставки Stuck Out Tongue Winking Eye
Телефон така и не си купих...

# 1 491
Намаленията бяха в аутлета на Манго. Доставката там е 6 и нещо под 100лв ако е...инак безплатна. И да, връщането е проблем.
Аз сглупих и пуснах 2 поръчки, та ще си платя 2 доставки Stuck Out Tongue Winking Eye
Телефон така и не си купих...
Не може да се връща ли?
Аз имам имейл че поръчката ми пътува към мен. Дано всички размери са ОК.

# 1 492
  • Пловдив
Може, ама е зор...с Бг пощи и е скъпо.

# 1 493
Може, ама е зор...с Бг пощи и е скъпо.
Дано не се налага. Praynig
Пък български пощи, никак не са надеждни.
И плащането ми е с наложен, а не с карта, така че ще си задържа дрешките.  Laughing

# 1 494
Аз ще взима да риша мейл на Грация, да ги питам всичко ок ли е,че минаха 6 дни от поръчката.

# 1 495
  • софия
Здравейте, днес има ли в моловете намаление, което да продължава от вчера

# 1 496
И аз доста неща попъчах от аутлета на Манго, ще дойдат вторник.
Но някои набелязани не успях да поръчам, ще следя тук темата за размяна, може пък да се появят.
А връщането не им е изгодто, действително, но пък на цените, на които поръчах, мисля, че ще мога да ги сменя успешно, ако не съм улучила номер.

# 1 497
Някъде има ли намалена качествена преносима батерия поне 10 000 mAh? =)
Батерията е добра, ако те устройва и цената....
 https://ofisitebg.com/product/xiaomi-vnshna-bateriya-mi-power-ba … 10000mah-sliver-1

# 1 498
В четвъртък бях в реален магазин на Манго аутлет ( не съм в бг в момента) и нищо не си харесах, а е огромен, днес пак ще мина от там може да забърша нещо.

# 1 499
Аз ще взима да риша мейл на Грация, да ги питам всичко ок ли е,че минаха 6 дни от поръчката.

Обадете се на телефона им в склада - 0892279090. Току що говорих.
Там поне вдигат. Не че ми дадоха информация, де. Казаха, че ще предадат на служител от онлайн магазина да ми върне обаждане. Били в разпродажба и линиите били непрестанно заети. Глупости. От три дни как пък не уцелих да не е зает този телефон. Имам една поръчка от Грация и две от Кавалер.

Общи условия

Активация на акаунт