Черен петък 2019

• 155 955
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 575
Манго са страшни скици. В петък се регистрирах, пуснах поръчка и от тогава ни вопъл, ни стон. Нямам потвърдителен и-мейл за поръчка или регистрация. Пробвах да си вляза в акаунта - грешен имейл или парола. Като се опитам да възстановя паролата - нямало ткаъв акаунт, да се регистирирам наново. Обаче са си дръпнали пари, плащането е успешно. Писах им, да видим.
НМ-ци пък бяха пуснали миналата седмица един ден с намаления на домашно облекло и поръчах пижами и за пълнеж малко бельо. Днес пристигна бельото, пижамите ги няма. На края на имейла, че поръчката е изпратена, са написали, че пижамите са отказани. Греда и с тях.

# 1 576
Манго се плаща при доставка, х и м също. Х и м правят тоз номер с отказаното, много номера правят

# 1 577
Манго се плаща при доставка ако си избрал такъв начин на плащане. Иначе си има с карта.

# 1 578
Не знаех, с карта съм платила всичко.

# 1 579
Не се изразих правилно, от опит плащаме при получаване Wink За по сигурно

# 1 580
От на Дъглас онлайн пазаруването не съм доволна, даже им писах оплакване на мейл, но нищо не са ми отговорили.
 Грация ми се обадиха в събота, че хпавят поръчката и я пускат.

# 1 581
  • Стара Загора
gerda1, от какво в онлайн пазаруването на Дъглас не си доволна? Аз пуснах поръчка в четвъртък до техен магазин и все още нямам никаква информация какво се случва.
Иначе в петък вечерта направих поръчка от Кавалер, и от там все още няма обаждане.

# 1 582
Манго са страшни скици. В петък се регистрирах, пуснах поръчка и от тогава ни вопъл, ни стон. Нямам потвърдителен и-мейл за поръчка или регистрация. Пробвах да си вляза в акаунта - грешен имейл или парола. Като се опитам да възстановя паролата - нямало ткаъв акаунт, да се регистирирам наново. Обаче са си дръпнали пари, плащането е успешно. Писах им, да видим.

Имаше опция наложен платеж и аз избрах такава. Иначе и аз имах такива проблеми с грешна парола и т.н. Пратката ми  е шипната от събота.

# 1 583
Само един въпрос към всички. Забелязах, че много казват, че нямат обаждане. До колкото знам от Еконт със сигурност вече обажданията и смс-ите са платени, за Спиди на мен никога не са ми се обаждали сякаш. Очаквате от екипа на търговеца да ви звъннат или от куриера? Също проверявате ли мейлите, може да сте получили нещо.

# 1 584
Разбрах те, HAPPY, в този смисъл отговорих, но аз не съм се изразила правилно. Писах им на Манго, ще видя какво ще отговорят.
За ХМ още не ми се отразило в банкирането, но според профила ми са таксували, каквото и изпратиха. Друг въпрос е, че и полученото е тотална греда Grinning

# 1 585
Сиси, в онлайн поръчката бяха сменили заявените продукти от мен, които се водеха подарък, но аз исках да ги тествам, за да ги купя.
Най-неприятно ми е, че нямам никакъв отговор на мейла, на който писах да се оплача.
Българска работа. Ще продаваш онлайн скъпи и качествени продукти и ще правиш смешни неща.

# 1 586
Само един въпрос към всички. Забелязах, че много казват, че нямат обаждане. До колкото знам от Еконт със сигурност вече обажданията и смс-ите са платени, за Спиди на мен никога не са ми се обаждали сякаш. Очаквате от екипа на търговеца да ви звъннат или от куриера? Също проверявате ли мейлите, може да сте получили нещо.

Да, хитреци са  да получиш СМС от Еконт 18ст ти задължават сметката
А Спиди в събота директно +25 ст. към тях за ..куриера!! Какъв куриер викам като идвам до вас -до офис!!
ми..такъв ми отговаря жената зад щанда  Mr. Green..........

# 1 587
  • Тра-ла-ла
На мен Спиди ми пращат известия за пратки по Вайбъра

# 1 588
Момичета ако случайно получа нещо от Грация има ли тест и преглед. С тази липса на комуникация с тях си мисля, на момента ако реша да откажа поръчката след като тествам ще плащам ли нещо?

# 1 589
Да, плаща се 10. 50лв. Моя колежка получи боти, които не си отговарят на номера. Изобщо не успя да си вкара ходилото, а уж били уголемени. След теста ги върна и плати тази сума. Най- интетесното е, че тези обувки се произвеждат в нашия град. Фирмения магазин ми е  на много удобно място, а чакам доставка от 22 октомври. Никой не отговаря на посочения телефон.

Общи условия

Активация на акаунт