Черен петък 2019

• 155 891
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 195
 Самсунг А10 от понеделник в Кауфланд ще е на 239 лв.

# 196
  • моята мила родна страна
Аз пък се оглеждам за дървена детска кухня? Някой купувал ли е такава минали години на Черен петък? Къде правят реални и добри намаления? Ако някой попадне на такова, ще съм благодарна да пише.

# 197
В лидъл и кауфланд миналата година пуснаха за 70-80лв ако не ме лъже паметта., да е било в началото на декември някъде. И аз ги очаквам с нетърпение.

# 198
Здравейте, трябва ни овлажнител за въздух и се навивам за робот прахосмукачка тази година да си купя, знаете ли кога има (и дали ще има или съм изпуснала) черен петък в Технополис? Харесвам ги повече от Техномаркет, а и като гледам няма намаление на всичко там.

# 199
  • София
Аз търся таблет за подарък на майка ми - нещо добре работещо, здраво, внукоустойчиво Wink без излишни програми и опции - да има хубав браузер, да сложа вайбър и да може да гледа клипчета. Толкова Simple Smile

# 200
  • Буркина Фасо
набележете си каквото ще търсите и го следете като цена в 3-4 магазина. намаления и промоции има целогодишно. често някои търговци вдигат цената умишлено преди челния петък и след това уж я намаляват. възможно е сега или след петъка да е по-изгодна покупката.

# 201
Аз пък се оглеждам за дървена детска кухня? Някой купувал ли е такава минали години на Черен петък? Къде правят реални и добри намаления? Ако някой попадне на такова, ще съм благодарна да пише.
В лидл и кауфланд май са най - изгодни. Иначе аз извадих луд късмет и купих от един немски магазин за 20лв. Така, че ако минавате покрай такива магазини, проверявайте - има страшни находки.

# 202
# 203
  • There I was on a July morning
Здравейте, трябва ни овлажнител за въздух и се навивам за робот прахосмукачка тази година да си купя, знаете ли кога има (и дали ще има или съм изпуснала) черен петък в Технополис? Харесвам ги повече от Техномаркет, а и като гледам няма намаление на всичко там.
Всяка година Технополис участват в Черния петък, като намалението е 10 % на всичко. От там съм купувала по-скъпа и нова техника. В Техномаркет намаляват предимно стари модели, мостри и дребната техника.
Това са моите наблюдения от няколко години назад, предполагам, че и тази ще е така.

# 204
  • Буркина Фасо
Всяка година Технополис участват в Черния петък, като намалението е 10 % на всичко. От там съм купувала по-скъпа и нова техника. В Техномаркет намаляват предимно стари модели, мостри и дребната техника.
Това са моите наблюдения от няколко години назад, предполагам, че и тази ще е така.
тия двамата са като Кауфланд и Лидл. 2 марки - един собственик. Laughing

# 205
Скрит текст:

Техномаркет и Технополис са с различни собственици.

# 206
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]
Техномаркет и Технополис са с различни собственици.
[/quote]
да бе ... вервай си.  Laughing
доставчик за БГ е един - следват подизпълнители (различни собственици/подизпълнители, но подчинени на СОБСТВЕНИКА).

# 207
В ozone има ли черен петък? Набелязала съм няколко неща и ми се иска намаление Wink

# 208
  • Буркина Фасо
В ozone има ли черен петък? Набелязала съм няколко неща и ми се иска намаление Wink
следи го.  Laughing
2-3 дни преди петъка ще го разбереш.

# 209
  • There I was on a July morning
[да бе ... вервай си.  Laughing
доставчик за БГ е един - следват подизпълнители (различни собственици/подизпълнители, но подчинени на СОБСТВЕНИКА).

И според мен са различни собствениците. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт