Черен петък 2019

• 158 729
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз имам долни чаршафи и калъфки на Роксима Дриймс и се свиха много. Вярно е, че пише да се перат на 30 градуса, но не си представям спално бельо да се пере на такава ниска температура. Иначе материята е добра.

# 346
Moмичета, тези които дебнат като мен за прахосмукачка - робот, може ли да ме насочите къде следите за намалението? Знам че са доста видове, но все пак....
Спрели ли сте се на марка? Аз взех Xiaomi от aliexpress на черния петък, но сега е +20$, не е голяма разликата.

Аз по-скоро си мислех за някой среден клас irobot. Не се ли притеснявате, че като замине батерията няма да можете да я смените?

# 347
Искам да се оплача от хиполенд. Пипаднах на брошура от септември-октомври и цените бяха с 1-2 лева по-високи отколкото с намалението от 25% на черния петък.

# 348
Desigual правят ли намаления на черен петък?

# 349
Искам да си купя пералня със сушилня. Ако някой е пазарувал предходна година бяла техника по време на черния петък, може ли да каже каква горе-долу е била отстъпката? В Технополис и Техномаркет в седмичните брошури, пускат определени артикули с промоционални цени. Може ли да се очаква нещо по-добро като намаление или не?

# 350
Искам да си купя пералня със сушилня. Ако някой е пазарувал предходна година бяла техника по време на черния петък, може ли да каже каква горе-долу е била отстъпката? В Технополис и Техномаркет в седмичните брошури, пускат определени артикули с промоционални цени. Може ли да се очаква нещо по-добро като намаление или не?
В Технополис намалението е 10% на черен петък.

# 351
  • 2860 км северно от Екватора
За техника вижте в Зора.

# 352
  • There I was on a July morning
Desigual правят ли намаления на черен петък?
По спомени от предишни години - 30 %, но не помня дали беше на всичко или на определени неща.

# 353
Искам да се оплача от хиполенд. Пипаднах на брошура от септември-октомври и цените бяха с 1-2 лева по-високи отколкото с намалението от 25% на черния петък.

Аз не разбирам оплакването. В брошурата стоките са на промоция и съответно - намалени. Само че избрани стоки, на черния петък е всичко. Хем всичко да е намалено, хем пък без пари да го дават...

# 354
  • 2860 км северно от Екватора
https://www.desigualstyle.com/?fbclid=IwAR1O8J2NSFsdWg6g_INQ8SyE … 4r-6UwlYik1sOMM6A

Някой питаше за тях, поствам го.

# 355

Миналата година роднина си купи пералня със сушилня на черния петък от Техномаркет, през октомври беше 1200, тя я купи за 1000. Аристон.

# 356
  • Sandanski
Момичета знаете ли в sportdepot и answer  кога започва черния петък

# 357
  • тук-там

Хм. Тези да не са фейк. newsm78 На оригиналния сайт няма такова нещо. Прекалено подозрителни цени.

# 358
  • Добрич
За answear и аз следя. Междувременно в bibloo има -20% на всичко.

# 359
Кога беше намалението в Ориндж?

Общи условия

Активация на акаунт