Черен петък 2019

• 157 240
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 480
  • В най - голямото село
Аз се интересувам от намаленията в Етам и по - специално Комплектите с пижами.

# 481
Като прочетох за кодовете се сетих, за приложението Honey. Търси промо кодове онлайн. Естествено не стават в комбинация с други отстъпки. Където няма червен петък, може с него да пробвате.
И да не съм изцяло спам, взех си поръчката от Хиполенд. Предполагам, че има значение кога е направена. Аз моята я направих към 00:10.

# 482
  • Пловдив
Камея, какъв е кода в Орсай?

В ССС има -20% с картата им до 24ти.

# 483
"'ORSAY _ моден сезон и то с 20% отстъпка на всичко* 🤩 ❄️ ✨
Заповядай този уикенд (2-3 ноември) в най-близкия до теб магазин на Orsay, за да посрещнем заедно новия месец, да си побъбрим за мода и да разгледаме новите колекции!

В двата дни се възползвай от 20% отстъпка на всички ненамалени артикули в магазина. Вземи и приятелки 🙋‍♀️, защото шопингът винаги е по-забавен в добра компания, а ние ще те чакаме с:
✨ Чаша просеко
✨ Каталог с ваучер
✨ Много изненади""

# 484
  • Пловдив
Мерси! Simple Smile
Ама са смешни...то в магазините е пълна скръб!

# 485
25%OFF за онлайн магазина
Написала съм го. Simple Smile
И го пробвах, прие го системата и се отрази в цената, но няма да пазарувам. Трябва Айфон да купувам...тийнът не се отказва. В Скайфон цената беше 800и нещо, сега са я вдигнали с близо 200 лв...това преди черния петък 🤨

# 486
При мен системата не го приема.
Да не би защото не влизам като регистрирана? За Orsay.

# 487
Съжалявам за невежеството, но какво производство са Orsay?

# 488
  • Пловдив
25%OFF за онлайн магазина
Написала съм го. Simple Smile
И го пробвах, прие го системата и се отрази в цената, но няма да пазарувам. Трябва Айфон да купувам...тийнът не се отказва. В Скайфон цената беше 800и нещо, сега са я вдигнали с близо 200 лв...това преди черния петък 🤨
и при мен не ще...
Мислих, че аз не съм разбрала.

Логнах се, пак не ще...

Орсай е магазин за дрехи, дамски.

# 489
Само един артикул намаля кодът.

# 490
  • Пловдив
Само един артикул намаля кодът.
ей, опасни са Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама доставка има...

# 491
Регистрирана съм, пазарувала съм и преди от онлайн магазина , и от реалния им магазин, прилагала съм кодове , получени с каталог от реален м- н в поръчка от сайта им, това беше средата на април.
Сега при опита - в кошницата се отрази намалението на един артикул, аз и само един бях сложила за пробата, де.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 21:39 от *Камея

# 492
В raya toys ще има -20% на всичко налично на 22 и 23.
Намалението само във физически магазин ли ще е или важи и за покупка през сайта? Благодаря!

# 493
Във Вис Виталис намалението беше реално.Имаше марки колички намалени с 20%.Както и намаление на новата колекция на Майорал

# 494
  • Пловдив
Здравейте, Дъглас 15% ли ще имат намаление (без клиентска карта) и на коя дата е? Някой да сподели зимни гуми от къде може да си купя изгодно?

Общи условия

Активация на акаунт