Черен петък 2019

• 157 233
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 495
  • Добрич
В raya toys ще има -20% на всичко налично на 22 и 23.
Намалението само във физически магазин ли ще е или важи и за покупка през сайта? Благодаря!
Пише го в сайта, така че предполагам за онлайн магазина важи със сигурност. За физически не знам

# 496
Във Вис Виталис намалението беше реално.Имаше марки колички намалени с 20%.Както и намаление на новата колекция на Майорал
Знае ли се тази година кога ще бъде и важи ли за онлайн магазина?

# 497
Знаете ли дали Икеа, Айко и WMF ще участват и с колко процента?

# 498
  • София
Момичета, в началото месеца, продавач- консултант от Пийк енд клопенбърг, ми беше казал, че от 20.11, демек от днес ще стартират 20% намаление. Дали на всичко или на определени продукти, не знам. Може ли някой от вас, ако има възможност да ходи днес до накой мол, да им хвърли едно око и да сподели има ли намаления или не. Аз съм утре следобед свободнаи тогава чак, ще мога да се засиля към Дъ Мол. Иначе миналата седмица в петък имаше намаления в Дика. Сака, рокли и панаталони.

# 499
Вече имаше един мин седмица,но би трябвало да пуснат пак.Важеше и в онлайн магазина.

# 500
Здравейте, Дъглас 15% ли ще имат намаление (без клиентска карта) и на коя дата е? Някой да сподели зимни гуми от къде може да си купя изгодно?

Миналата година беше петък, събота и неделя, последния петък от месеца, предполагам че и сега ще е така. Да, 15% намаление без клиентска карта, забелязах че и предните години така беше. Аз не пазарувам от там и нямам карта, но може и да си извадя, за да взема нещо на the ordinary.
За гумите, приятелят ми е купувал (и миналия месец също) само от Диана и е доволен, имат сайт погледнете как са цените им. =)

# 501
  • София
Здравейте, някой дали помни миналата година Джъмбо участва ли на черният петък и дали има вероятност тази да има някакво намаление?

# 502
Мисля, че те не участват

# 503
И аз мисля, че никога не са имали, то не стига, че са им много по-ниски цените в сравнение с други вериги, а чак и черен петък да пускат не вярвам.

# 504
  • Beyond the stars
Джъмбо никога не е имало, Икеа миналата година за пръв път и само на място. Но нямам спомен дали си заслужаваше.
Айко скоро пускаха уикенд с 20% на всичко, та не знам дали преди Коледа ще имат нещо пак.

# 505
  • София
прибори, съдове за готвене и хранене с 20% отстъпка в AIKO сега. Включително WMF.

# 506
  • Буркина Фасо
то при Айко целогодишно са намаленията. веднъж всичко за спалнята,веднъж за кухнята, детската ... всеки месец е Черен.  Laughing

# 507
  • Пловдив
прибори, съдове за готвене и хранене с 20% отстъпка в AIKO сега. Включително WMF.

В Айко към края миналата седмица имаше отстъпки на детско обзавеждане - за процент не мога да кажа, но купих детска масичка със столове за 50 лв, която стандартно струва 70 лв.

# 508
Записвам се да следя намаленията.
Интересува ме магазини Pulsar за игри. Вчера бях в техния магазин в Paradise, но момчетата казаха да не очакваме намаления на Черния петък.

Имате ли наблюдения, дали изобщо правят намаления?

# 509
Записвам се да следя намаленията.
Интересува ме магазини Pulsar за игри. Вчера бях в техния магазин в Paradise, но момчетата казаха да не очакваме намаления на Черния петък.

Имате ли наблюдения, дали изобщо правят намаления?

Е, щом са казали, че нямат защо питате и тук? Grinning Ако искате игри - ozone.

Общи условия

Активация на акаунт