Черен петък 2019

• 157 227
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 510
Някой по-напред питаше за Зора.
Днес имам мейл за "Черен петък" от 21 до 24.11.
Не пише за % и артикули.

# 511
Записвам се да следя намаленията.
Интересува ме магазини Pulsar за игри. Вчера бях в техния магазин в Paradise, но момчетата казаха да не очакваме намаления на Черния петък.

Имате ли наблюдения, дали изобщо правят намаления?

Е, щом са казали, че нямат защо питате и тук? Grinning Ако искате игри - ozone.
Благодаря! Ще следя и ozone.

# 512
Момичета, имате ли представа магазин Златна Рибка дали ще имат намаления за черния петък и кога?

# 513
За гуми да кажа, че миналата година на черния петък поръчах от емаг и така и не успяха да съберат комплект от 4 гуми. По една на седмица пращаха, връщаха, за месец успяха да съберат три и аз не ги взех.. 'щот какво ще ги правя три гуми?! Хич не ги препоръчвам за поръчка на гуми.

Аз ще следя за намаление на фотоепилатор филипс лумеа, базов.

# 514
За Дайхман коментирахме ли ще имат ли черен петък, вече ми се губи, че съм си харесала едни боти?

# 515
Някой спомня ли си минали години каква отстъпка е имал сайта obuvki.bg на черен петък?

# 516
За Дайхман коментирахме ли ще имат ли черен петък, вече ми се губи, че съм си харесала едни боти?

не знам дали ще имат, но до 24.11 онлайн магазина дава 20% отстъпка с код november20 за ненамалени продукти над 59.90

# 517
Имате ли наблюдение дали някой магазин за парфюми ще има реално намаление за черния петък

# 518
Имате ли наблюдение дали някой магазин за парфюми ще има реално намаление за черния петък

Дъглас ще имат, миналите години е било реално. Simple Smile

# 519
В ozone.bg тече вече намаление(като миналата година - цяла седмица) и на книги, а има и слушалки.

# 520
В The mall нямаше никакви индикации за намаления. Всичко си е на редовна цена.

Момичета, в началото месеца, продавач- консултант от Пийк енд клопенбърг, ми беше казал, че от 20.11, демек от днес ще стартират 20% намаление. Дали на всичко или на определени продукти, не знам. Може ли някой от вас, ако има възможност да ходи днес до накой мол, да им хвърли едно око и да сподели има ли намаления или не. Аз съм утре следобед свободнаи тогава чак, ще мога да се засиля към Дъ Мол. Иначе миналата седмица в петък имаше намаления в Дика. Сака, рокли и панаталони.

# 521
  • В най - голямото село
https://mallofsofia.bg/news/656-Black_Friday_2019
за Мол София

# 522
Някой беше питал за намаления по книжарници, има ли яснота? Извинявайте, ако сте отговорили, но съм го пропуснала.

# 523
Хоуммакс/Практикер/Практис нещо да знаете?

# 524
Аз се интересувам Зоя дали пускат някакви намаления онлайн? Доста неща имам за взимане и се чудя дали да изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт