Черен петък 2019

• 157 174
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 630
И аз следя за Peek and Cloppenburg , но май е имало снощи за 2 часа за клиенти с карти; Ако някой знае нещо повече за тяхното намаление да пише

А какви са условията да получиш такава карта ?
Най обичам магазини без български сайтове и без никаква информация, направо ще се пръсна.
И за капак в София ходя рядко вече, а май никъде другаде в България няма Peek?
Букурещ ми е наблизо, но те пък румънците имаха на 15,11 черен петък, но за моловете никъде нямаше информация за намаления, което ме навежда на мисълта, че и там в моловете ще си бъде точно на деня 29,11.
За капак този ден ще съм във Варна....как да не се гръмнеш Grinning

Искам да се оплача от Answear. Вдигнали са си цените ужасно, едни и същи неща ги следя от 1 месец, бяха намалени преди дни, сега са на ужасни ненамалени цени.

# 631
  • София
Миналата седмица писах, че си взехме прахосмукачка от Мийле, която е на промоция до края на месеца и с 10 год. гаранция. Много сме доволни, спор няма. Сега погледнах в сайта на Техномикс, които също предлагат марката. Е, въпросната прахосмукачката е със 100 лв отгоре и пише, че е "на промоция" . Много се издразних, защото освен дилърската си цена и печалба, товарят клиента още със 100 лв. И то за обикновена прахосмукачка. Не искам да мисля какви са им печалбите от и без друго "златните" цени за пералните и сушилните на марката. Определено много ще внимавам вече с тоя магазин.
А ако си търсите уред на Мийле, само от магазина на Мийле.

# 632
# 633
  • Стара Загора
Някой има ли впечателние от комплект на Дормео Детска топла прегръдка III?

# 634
Според вас, къде мога да намеря намален матрак isleep?

# 635
Аз се чудя на една перяща прахосмукачка бош от зората? Не съм имала перяща и се чудя дали вярно изпират или по-скоро замазват. Ще я ползвам за килима в хола. Трябва да реша до час, защото само  тази вечер имам възможност да ида до магазина.

# 636
Да в Сефора -25% на всички аромати от 29.11 до 1 дек.
Имате ли наблюдение дали някой магазин за парфюми ще има реално намаление за черния петък

# 637
Перящата прахосмукачка ми е незаменим уред. Само да видите каква вода се връща от дивана и матраците ежегодишно. Следващият въпрос ако е мокрят ли много - да, доста.

# 638
Миналата година си взех перяща прахосмукачка Зелмер от черния петък на емаг и съм много доволна. Наистина после диванът е мокър (но не пропит с вода) и трябва да се изчака няколко часа да изсъхне напълно. Прали сме го вечер и цяла нощ си съхне. А тази прахосмукачка, която купих на вид е едно към едно с тази на Бош. =)

# 639
Миналата година си взех перяща прахосмукачка Зелмер от черния петък на емаг и съм много доволна. Наистина после диванът е мокър (но не пропит с вода) и трябва да се изчака няколко часа да изсъхне напълно. Прали сме го вечер и цяла нощ си съхне. А тази прахосмукачка, която купих на вид е едно към едно с тази на Бош. =)
Имам същата на Зелмер, перящата. Пенсионирах я скоропостижно.
Тежка е, трудно маневрира, омразила съм миенето на контейнера след всяко чистене. Нямате представа каква смрад е този контейнер - във вода накиснато всичко, което е обрано - косми, прах, трохи... В края на чистенето всичко е така шупнало, че дори пяна е образувало. Не можеш да го изсипеш направо нито в кофата за боклук (защото е течно), нито в тоалетната/канала (защото ще запуши). С ръка изстисквам, после докато измия калта... Ако някой ми беше казал как се поддържа това нещо никога нямаше да я купя.
За да съм докрай коректна ще кажа, че има и вариант да е не с мокро чистене, а с торба като обикновена прахосмукачка. Ама в такъв случай няма нужда да се дават толкова пари.

# 640
Прочетох назад, но не намерих. Има ли обявени намаления в Estée Lauder?

# 641
Така е, после си отделям 15-20 минути, за да почистя контейнера, за сега не ме затормозява, но си е миризлива работа Grin Иначе на мен също не ми харесва, че е много тежка Hands Plus1

# 642
  • София
и аз пак да питам нещо някой да знае за Ив Роше / Yves Rocher ?

# 643
  • София
За Ив Роше подочух за черен петък на 29.11, но не гарантирам на 100 %. Те ще обявят на страницата си кога, къде и колко.

# 644
  • В най - голямото село
Това е писмото от Пеек...относно картите всеки може да си извади такава на касата. Нито се трупат точки,  нито нищо. Само вътре се описва какво си купил, и аз ако загубя касовата бележка ходя с картата да сменя или върна нещо. Иначе магазина ми е любим.

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО .......,   
открийте в спокойна атмосфера за пазаруване много красиви идеи за подаръци, Вашите нови любими артикули и първите акценти от разпродажбата! И то преди да започне голямата коледна суматоха. Сърдечно Ви каним в сряда, 20 ноември 2019 г 21.00 до 23.30 часа. на "Your Private Shopping Night" и отваряме нашия магазин специално за Вас.

Като специално предимство, получавате като притежател на клиентска карта:

20 % ОТСТЪПКА
ОТ ЦЕЛИЯ АСОРТИМЕНТ!*

Общи условия

Активация на акаунт