Черен петък 2019

• 157 192
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 675
Във фешън дейс в любими съм добавила  няколко часовника.
Влизам с 5 лв по надолу  ... супер намаление 🤣
В Global Brands знаете ли дали правят черен петък?

На мен тази година кошницата ми беше намалена значително. Аз също си харесах един часовник. Предварително от 200 лв. Беше намален на 140 като влязах по време на промоциите беше наполовина и накрая като си сложих стар промо код, който се раздели равномерно в кошницата ми излезе 30 лв 😂😂 Знам, че не е място, от което да си купиш часовник,  но аз честно казано не снобея, не разбирам особено от часовници и ги нося предимно като аксесоари (макар че интереса ми расте), но честно за тези пари каквото и да му стане няма да ме е яд! 🙈😂

# 676
Почти 10 кг?!
Ще се чуем след година да ми кажете как се справяте с това чудо.Simple Smile

# 677
Почти 10 кг?!
Ще се чуем след година да ми кажете как се справяте с това чудо.Simple Smile

А, аз имам една Филипс, лека и маневрена  Laughing харесвам си я. Тази я взех заради перящата функция.

# 678
Честито! Аз също имам 10 кг перяща и я използвах точно 5 или 6 пъти.
Колко мие е отделен въпрос, но е факт, че събира бая боклук.

# 679
  • София
Здравейте, искам да си купя фраер. Единственото, което установих от краткото проучване е, че трябва да е по-голям размер, с по-висока мощност и да има и долен реотан.
Моля препоръчайте модел и марка и споделете, ако видите на добро намаление.

# 680
Технополис е по-добре да не участват в ЧП

Голям смях! Намаление колкото да се покрие доставката. По-добре да бяха обявили само безплатна доставка.

Те затварят сайта на черен петък и не можеш да поръчваш онлайн, така че каква доставка? Поне те пускат реални намаления, а не като Зора и Техномаркет да вдигат цените точно преди черния петък и после намаление, да... Не сме Америка все пак, никой няма да ти направи 80% отстъпка.

# 681
Технополис е по-добре да не участват в ЧП

Голям смях! Намаление колкото да се покрие доставката. По-добре да бяха обявили само безплатна доставка.
Не разбирам от какво сте разочаровани.
За последните три години отстъпката за Black Friday винаги им е била 10% на всички стоки.
И никога не съм плащала доставка ако адреса е в рамките на града.
Покупка на хладилник, печка, пералня и сушилня. Не на веднъж разбира се, а през годините.
Телевизори и по-дребната техника си ги взимаме с личната кола.

# 682
Днес в сайта на Технополис гледах лаптопите. Как пък всички са на фирма Адрес, която е със супер надути цени.
И какво е това 10% намаление. Направо е обидно, дори вече не ми е смешно.
Никакви черни, сиви петъци вече. Това е някаква подигравка.
Взимала съм си неща в намаление дори през април.
Айде, балъците на друго място.

# 683
Честито! Аз също имам 10 кг перяща и я използвах точно 5 или 6 пъти.
Колко мие е отделен въпрос, но е факт, че събира бая боклук.

И аз не очаквам чудеса, ама мерак ми беше. Днес от зора ми пуснаха някакъв смс, че имат намаления, разгледах сайта и се сетих, че исках такава. Съвсем бях забравила за черните петъци. Навих и ММ, ама той вече очаква чудеса да върши  Laughing Laughing Laughing

Сега се колебая за четец, че моя го откраднаха на морето.   Не ми се дават и много пари, че се поохарчихме повечко този месец, ама все пак ако изпадне нещо изгодно свиркайте.

# 684
Тук са посочени 12 продукта с намаление в Емаг за утре.
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/kakvi-hitovi-oferti-ni-oc … day-video-2198354

# 685
В България само името му е Черен петък Simple Smile
От Емаг пишат, че пускат определени бройки от нещо, и на 5тата минута от намалението всичко е изчерпано...

Относно перящите прахосмукачки - със Зелмер сме от 1година - всеки ден я ползвам, вече не я давам за нищо Simple Smile Като видя какви неща изсмуква... И като кажете 10кг - сякаш на гърба си я носите Simple Smile Има дълъг кабел, върви си след мен Simple Smile Миенето й пък става супер бързо и миризми не съм усетила. Силно препоръчвам! Simple Smile

# 686
И Ремикса пуснаха "намаление" - Пълна гавра всичко, което ди струва, а те са 3 неща са продадени. Grinning всичко друго леш..ей много лъжат всички Angry

# 687
И Ремикса пуснаха "намаление" - Пълна гавра всичко, което ди струва, а те са 3 неща са продадени. Grinning всичко друго леш..ей много лъжат всички Angry

Преди два дни в Ремикса имаше някакъв бъг, защото бяха пуснали дрехи с огромни намаления - например якета и палта от 70лв намалени на 10-20, рокли и поли до 5лв и то хубави. Тъкмо напълних кошницата и изведнъж сайта презареди - дрехите се върнаха на по 50-60лв. Това стана около 2 през нощта и доста се подразних, но мисля че май не им е за пръв път Grinning Реално това стана когато стартира уж голямото им -80% намаление, ама явно се бяха объркали нещо и близо 1-2 часа стояха тия ниски цени преди да ги оправят.

# 688

Преди два дни в Ремикса имаше някакъв бъг, защото бяха пуснали дрехи с огромни намаления - например якета и палта от 70лв намалени на 10-20, рокли и поли до 5лв и то хубави. Тъкмо напълних кошницата и изведнъж сайта презареди - дрехите се върнаха на по 50-60лв. Това стана около 2 през нощта и доста се подразних, но мисля че май не им е за пръв път Grinning Реално това стана когато стартира уж голямото им -80% намаление, ама явно се бяха объркали нещо и близо 1-2 часа стояха тия ниски цени преди да ги оправят.
И на мен ми се е случвало.. Хах много е гадно като се настроиш така. Blush

# 689
Аз успях да грабна едни ботуши Liberty black. Непозната ми е марката, някой да сподели мнение?

Общи условия

Активация на акаунт