Черен петък 2019

• 156 130
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 125
  • софия
На Кавалер знае ли се докога е намалението?

Ами май няма конкретна дата, но забелязвам, че доста са се изчерпали моделите. Сигурно е до изчерпване на количества.
днес питах по телефона - до 30 ноември е.

# 1 126
Кавалер и Грация до 30.11 е намалението.

# 1 127
Здравейте, знаете ли дали Swarovski ще имат намаление? Предишни години дали са имали? Също се интересувам и от Aquamarine shoes and bags, ако имате информация за някакво намаление.

# 1 128
  • Тра-ла-ла
В Дайхман онлайн и оффлайн има намаления на избрани артикули до 50% до 1.12. В магазините са позаредили наличности.

Бях в магазин на Кавалер - доста от намалените модели ги няма на място. Мерих едни кларкове - уголемени са. Нося номер 38, а ми стана 37ми.

# 1 129
  • Бургас
От предното намаление си взех обувки от Кавалер. Уж са естествена кожа, но са толкова твърди, все едно съм обута в ламарина.

# 1 130
В Дайхман онлайн и оффлайн има намаления на избрани артикули до 50% до 1.12. В магазините са позаредили наличности.

Бях в магазин на Кавалер - доста от намалените модели ги няма на място. Мерих едни кларкове - уголемени са. Нося номер 38, а ми стана 37ми.
В магазините май няма намаление или поне пишеше, че е само за онлайн сайта им. Вие като ходихте имаше ли модели на 50%?

# 1 131
  • Тра-ла-ла
В магазините на Кавалер НЯМА намаление. Отидох само да меря, за да знам кой номер да поръчам евентуално. Пролетта и лятото имаше 50% намаление в магазините. Нищо чудно скоро пак да пуснат. Но примерно пролетта Габровския им магазин се беше отцепил и нямаше намаление Joy

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 12:03 от Джулая

# 1 132
На Хиполенд от “Лудия им петък” дали на някой статуса на поръчката му стои със статус “Коментар - Магенто” (до вчера беше “нова”)? Иска ми се ако ще я отменят, да знам преди петъка, че нали някой тук каза, че пак ще пускат -25% и ако нямам поръчка да ходя да си накупувам каквото е налично. Уж пуснах гореспоменатата поръчка 10минути след 00:00ч., гледам на повечето още миналата седмица им ги доставиха Sad

И при мен статуса все още е нова. До сега винаги съм била доволна и са били коректни, надявам се да не ни разочароват този път.

# 1 133
  • София
Момичета, някой да е поръчвал от обувки.бг?
Може ли информация понеже на сайта им пише, че при доставка не предлагат опцията тест? Така ли е реално, някой дали знае? Как без да ги пробвам да ги купя?

# 1 134
Може ли информация понеже на сайта им пише, че при доставка не предлагат опцията тест? Така ли е реално, някой дали знае? Как без да ги пробвам да ги купя?
Да, така е. Има само преглед. Гледаш, но не пробваш.

# 1 135
  • Шумен
Пробваш вкъщи и евентуално връщаш. Сайтът е изключително коректен.

# 1 136
  • русе
Търся конвектори на промоция, ще ми трябват 3 бр, та се чудя някъде по на сметка?

# 1 137
  • Стара Загора
Поръчах си от грация тези боти 39 -отговарят ли си или да ги отказвам?Дано някой се включи с мнение.Благодаря
Ви

https://www.gracia-s.bg/c/cheren-petk-16/damski-ss-stranichen-la … ik-tmno-cvyat-859

# 1 138
Поръчах си от грация тези боти 39 -отговарят ли си или да ги отказвам?Дано някой се включи с мнение.Благодаря
Ви

https://www.gracia-s.bg/c/cheren-petk-16/damski-ss-stranichen-la … ik-tmno-cvyat-859

Някъде по-нагоре в темата бяха писали, че по принцип си отговарят номерата

# 1 139
  • София

Последните 3-4 поръчки са ми с по 4-5 чифта, от тях си харесах по един чифт, останалите върнах. Бързо връщат парите.

Изключително съм доволна от сайта!

Общи условия

Активация на акаунт