Черен петък 2019

• 155 912
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Пловдив
Дъглас  пазаруване онлайн и взимане от магазин - внимавай да не те повали охраната като крадла, щом си вземеш поръчката. Гледай касовата да ти е под ръка, за това ми се оплака приятелка.
Ужас, чак така да се държат с клиент... макар, че не бих се учудила 😑 Преди черния петък ходих да разглеждам, а охраната постоянно беше зад мен, чак неудобно ми стана и си тръгнах 😕
В Пловдив е същото.

# 1 636
Поръчките от Манго винаги идват при мен за една седмица+един ден. Т.е. ако поръчката е направена в сряда при мен винаги е следващия четвъртък, независимо дали е имало намаление и съответно повече поръчки или не.
Благодаря за този коментар, дано и при мен е така. Praynig
Иначе днес сложих в кошницата някои неща, не завърших, по късно сядам и гледам, най желания от мен артикул, едно детско яке го няма...много бързо изчезват нещата.  Rolling Eyes

# 1 637
Защото погрешно  преценят клиента по облеклото, и външния вид.

# 1 638
Иначе маратонките, които бях поръчала са много хубави и удобни, оправдаха очакванията ми.

Кои маратонки поръчахте? Че аз още се чудя дали да поръчам, два чифта си харесах, бели и черни.
https://www.gracia-s.bg/c/cheren-petk-16/damski-maratonki-cheren-velur-692   
На живо са дори по-симпатични. Ако това е моделът, за който се колебае те, мога да ви изпратя реални снимки на ЛС. Харесва ми това, че оптически смаляват крака, което за моя номер(39) си е предимство. Освен това имат ортопедична стрелка.

Отговарят ли си на номера?  Аз по инерция си поръчах  номера, но сега се притесних след като прочетох, че най- вероятно има проблем  с някой модел.
[/quote]
Да, отговарят си напълно!

# 1 639
Дъглас  пазаруване онлайн и взимане от магазин - внимавай да не те повали охраната като крадла, щом си вземеш поръчката. Гледай касовата да ти е под ръка, за това ми се оплака приятелка.
Ужас, чак така да се държат с клиент... макар, че не бих се учудила 😑 Преди черния петък ходих да разглеждам, а охраната постоянно беше зад мен, чак неудобно ми стана и си тръгнах 😕

О да отвратителни са.
Ама и аз съм нахална - като видя, че охраната обикаля след мен, нон стоп обикалям между рафтовете. Охраната идва, хоп аз се местя, хоп и той се мести. Отивам от другата страна и той идва. После пак се мести.
Луди ги правя JoyJoy
В Ремедиум са същите, както и в Паоло Ботичели.
Продавачката в Паоло Ботичели така ме нервира един ден с обикалянето след мен, че като я накарах да ми извади да пробвам 10+ чифта, познайте дали след това обикаляше след мен. Joy

# 1 640
  • Пловдив
Явно има крадлив народ...ама , ако е пълен магазина как ще смогне тая охрана? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 641
Ами аз веднъж така се нервирах на една продавачка и  я питах защо върви след мен,защо ме притеснява и т.н. и момичето каза"Вие мислите ли ,че ми е приятно,знам че и на вас не ви е,шефа ни кара така да правим".Направо я съжалих.

# 1 642
Според мен парфюмите в Дъглас са фалшиви

# 1 643
  • оттам, откъдето започва България
И тук да си кажа, че ми иде да хвана Airplane за Румъния и да им кажа на място някои неща.

Искам да споделя, че повече НИКОГА (и, да, знам значението на думата никога) няма да пазарувам от eMAG. Първи път и единствен ще ми остане, независимо от намаленията им.
Поръчката ми от външен търговец днес най-сетне дойде, но са ми изпратили килим, който въобще не съм поръчвала, а доставката е БЕЗ ПРЕГЛЕД (т.е. можеш да го видиш, след като платиш).
Става въпрос за външен търговец - Decorino, който явно е опаковал и изпращал каквото има в наличност. Няма и да се пробвам да връщам килима, тъй като ще ми излезе "златен".

# 1 644
Емаг са точни, някои от външните търговци на неговата платформа ни са.

# 1 645
  • оттам, откъдето започва България
Щом ги рекламират и предлагат продуктите им трябва да си носят отговорността за това (независимо от условията, които наистина са по-различни от тези на eMAG).
Така или иначе eMAG като верига, предлагаща платформата си за некоректни търговци, повече не съществува за мен. Simple Smile

# 1 646
  • София
Според мен първо трябва да се свържете с магазина и да пробвате да се разберете, вместо да плюете по форуми. Еднакво време би ви отнело.

# 1 647
Няма и да се пробвам да връщам килима, тъй като ще ми излезе "златен".

Ама ви е пък, няма ли как да намерите контакт на този външен търговец и да го наврете и миша дупка?
Настоявайте да ви върнат парите и поемат разхода по връщането.

# 1 648
  • Sofia
Според мен парфюмите в Дъглас са фалшиви

Никакъв шанс.

# 1 649
Когато се напръскам с техен тестер, след половин час няма никой. Със сефора аромата се задържа и след къпане. Странно е. Не съм специалист иначе. В комплект с пазачите...не са ми любим магазин

Общи условия

Активация на акаунт