Черен петък 2019

• 155 911
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 650
Няма и да се пробвам да връщам килима, тъй като ще ми излезе "златен".

Ама ви е пък, няма ли как да намерите контакт на този външен търговец и да го наврете и миша дупка?
Настоявайте да ви върнат парите и поемат разхода по връщането.
Килимите трябвало да се върнат на Декорино в Румъния. Пише го. Аз отказах поръчка от е маг заради това.

# 1 651
  • София
Не мога да се съглася за Дъглас! За мен парфюмите им са абсолютно легитимни! Купувала съм едни и същи аромати и от Дъглас, и от чужбина - разлика няма! Simple Smile

# 1 652
  • Sofia
Е, то зависи за кой аромат говорим. Simple Smile Има напълно оригинални маркови парфюми, които просто не са дълготрайни, и други, които къртят с наситеност, дори часове след като са били пръснати.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 22:33 от Blаck Cat

# 1 653
Така е, Black cat
Няма да коментирам повече, не е тук мястото

# 1 654
Някой има ли с поръчка от ФД? На 27ми за първи път поръчах от тях, пратиха ми смс да очаквам доставка м/у 29ти и 1ви, но все още нямам нищо. В сайта на европът товарителницата има само информ. че е в склад, а те не вдигат.

# 1 655
Моля,дайте ми линк на Сефора в бг. да видя как се пазарува, дали е по-добре от Дъглас?
 В магазините Сефора в бг имат ли някакви клиентски карти с преференции, както в Дъгласа?

# 1 656
  • Sofia
Sephora нямат онлайн магазин за България.

# 1 657
Това е добре! Много добре.
За колко вриме идват поръчките и с какъв куриер?
Аз от Франция и Канада съм пазарувала Сефора, страхотни са и правят много хубави подаръци ню-ню мостри от 5 мл. -10 мл., малки спиралки за мигли, травъл сетове, които тук нашите ги продават.

# 1 658
Според мен парфюмите в Дъглас са фалшиви

Никога не съм купувала парфюм от там, нямам представа дали са оригинални или не, даже за пръв път пазарувам от Дъглас и то заради the ordinary, понеже не ми се занимава с поръчки от чужбина. =)

# 1 659
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пак с моята единствена чернопетъчна поръчка. Бершка честни ли са с доставките? Поръчката ми от петък си стои на "подготвя се". Не искам да дойде чак след 2 седмици.

# 1 660
При мен Грацията от 23 никаква я няма. Добре, че имам какво да нося Simple Smile
Санита бяха светкавични с безплатна доставка и подарък крем Нивея, но не мостра.
Май мол пак имат опция плати на куриера.
Доволна съм от дедал-робот. Робота е супер, а стъклочистачката ми я замениха без бавене за друг модел.
Чакам маратонки  Асиск най удобните на света с 50% както и анцуг с 50% от спорт депо. Спорт депо са супер купувам от сайта, но ако не оцеля отивам директно в магазина, а не да плащам доставки.
От Рино много се радвам на Брабантия тигани и други за кухнята с 40% Там също светкавично обслужване и решаване на проблема. Дори куриер изпращат да вземе пратка и то не по тяхна вина. Миналия черен петък от тях си поднових почти цялата кухня - столове, тенджери, посуда, миксер и какво ли не. Без забележки.
Jusk  чакам си завивки те, изпращат известия супер са.
Златна рибка също много точни.
Това е част от моя черен петък, сега обаче търся базов комплект за гел лак с фурна Simple Smile ако някой някъде види реално намаление да каже.

# 1 661
Имам една единствена чернопетъчна поръчка и то не се знае дали ще я получа. Разглеждах Грация-та, но от обсъжданите маратонки имаше само от сребристото мой номер. Така и нищо не харесах.
Обаче от obuvkabg.com имаше мисля добри оферти и сега чакам 2 чифта боти.
Днес звънях преди 18 ч. никой не вдигна.
Някой дали чака също като мен?

# 1 662
Хора, аз мисля да се свържа с КЗП във връзка със случая с Грация и моите пропуснати ползи заради техните лъжи точно на 28.11 да чакам, че ще пратят. Минаха 10 дни от поръчката, аз с тях не мога да се свържа, скрили са се под камък, обаждах се 2 пъти до Еконт да не би да ме чака пакетът там, няма нищо.

# 1 663
Пиши им първо на тях - смс и мейл, заглавието с главни букви КЗП

# 1 664
  • оттам, откъдето започва България
Според мен първо трябва да се свържете с магазина и да пробвате да се разберете, вместо да плюете по форуми. Еднакво време би ви отнело.

Що ли споделеното от мен се приема за плюене?
Аз мисля, че със сигурност ще бъде полезно за пазаруващите в сайта от външни търговци (особено когато търговецът не се намира на територията на БГ).
Доста си пописах с eMAG преди да получа килима. Ще им пиша и сега, но знам, че няма да има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт