Черен петък 2019

• 155 868
  • 1 898
  •   1
Отговори
# 1 740
На някого да му се е налагало да връща или заменя покупка от черен петък и да е невъзможно?Явно е политика на самия магазин..
Било упоменато на касовата бележка на гърба,ама кой да види...

Е, то, основно зависи дали си закупила артикула от физически магазин или онлайн.
Ако е онлайн, на 100% можеш да го върнеш, независимо какво твърди търговецът. Ако е физическа покупка, духаш супата.
Защо да духа супата?Зависи какъв е артикула,в какво състояние е ,има ли касов бон ,търговски вид и т.н и т.н.Почти не мога да се сетя за магазин ,който ако не връща пари ,поне не заменя.

# 1 741
  • Sofia
Как така защо?! На нея явно вече са ѝ отказали замяна, съдейки по това, което е написала.

# 1 742
Черно на бяло не е написала така,но ще отговоря на  нейния въпрос-връщала съм,заменяла съм и от черен петък и от всеки един ден.Най-вероятно е политика на самия магазин,може ли да кажеш за кой точно става въпрос,така ще е по-полезно.

# 1 743
  • Sofia
Това "било упоменато на касовата бележка" съвсем ясно си показва, че тя не е знаела, но някой ѝ е казал, демек – отрязал.

# 1 744
Получих имейл от Хиполенд, че поръчката ми е изпратена. Значи след скандал можело 😂

# 1 745
Получих си поръчката от Манго днес. Супер доволна, и за дребен и за мъжО нещата са топ. За мен само едно рокле метнах да не съм капо, та то за 7лв става Grinning
Кога поръча. Моята е от 27ми и още ни вест, ни кост.

# 1 746
  • Lost in a fairytale ...
Получих си поръчката от Манго днес. Супер доволна, и за дребен и за мъжО нещата са топ. За мен само едно рокле метнах да не съм капо, та то за 7лв става Grinning

Аз чакам от 28-ми. Имам мейл, че е изпратена и нищо повече.

# 1 747
Моята поръчка от Манго днес е пристигнала в БГ, ама нали работят с Еконт и чак сега успях да видя какво се случва с нея, а иначе е от 29ти.

# 1 748

Аз чакам от 28-ми. Имам мейл, че е изпратена и нищо повече.
И аз така.

# 1 749
  • София
Имате ли идея Бершка в какъв срок връщат пари? Преди малко анулирах нетръгналата още поръчка от миналата седмица. На всичкото отгоре палтото сега е с 10лв по-евтино от миналия петък.
Заради теб вчера се мъкнах с дъщерята до Сердика, че много й хареса палтото, а мразя да плащам предварително. Кройката е страхотна, но плата е ужас - тънък и рехав, а всички палта бяха налепени с косми и прахоляци още в магазина. По улиците ще е събирачка на боклуци. Та в крайна сметка - дълго виненочервено палто от Reserved за 60 лв.

# 1 750
За Манго от вчера съм с мейл аз, че ще имам забавяне заради логистични проблеми. Поръчах на 29ти.

# 1 751
yovanka, имаше ли размери от това палто в Reserved? Май сега аз ще се мъкна до Сердика заради теб Grinning

# 1 752
Става въпрос за яке на Гес закупено от техен магазин от Делта планет Варна.
На касовият бон отзад са залепили стикер ,напечатано на него ,че стоката неможе да се върне или замени.

# 1 753
Току що си получих пратката от Манго и аз. Поръчката направих на 27-ми.

# 1 754
  • София
yovanka, имаше ли размери от това палто в Reserved? Май сега аз ще се мъкна до Сердика заради теб Grinning
38 и 40  номер само, на етикета е 89 лв, на касата 59 лв. Прекрасно се получи. 😆

Общи условия

Активация на акаунт