Мъж Скорпион - 5

• 64 085
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
скорпион да не е в депресия е омрел скорпьон

# 586

Направо ме разбихте с този отговор Grinning

# 587
Гледам, че си перде като мен, това е единственият вариант да си с мъж скорпион, в качеството си на живяла с такъв мноооого години, само в депресия не е изпадал, ама по онова време депресиите не бяха на мода Joy

Не се занимавай с тоз депресар, има и мъже, които не са в депресия,
щото като му мине депресията (ако), ще излезе с друг номер.

# 588
  • Тра-ла-ла

Направо ме разбихте с този отговор Grinning
Той е Скорпион. Казва ти го от 1 лице ед.ч. Smiley

# 589
  • По света и у нас
Не е добър знак, ако някой си постила така, че е в "депресия". Разбирай, че това му е нормалното управдание, че се държи като ла@но. Това му е нормалното - ок!

# 590
Момичета благодаря! Наистина няма смисъл да се занимавам повече. Ако ми пише ще получи един депресарски ''СИЙН'' и т'ва е..Grinning

# 591
Нетипично е за скорпион да изпада в депресия ....даже напротив. Аз съм останала с впечатление, че ако мъж скорпион наистина харесва някое момиче, няма да се откаже толкова лесно или да изпада в депресия Simple Smile Иначе между скорпион и близнаци има привличане, дори знам и за доста стабилни връзки между такива хора Wink

# 592
Нетипично е за скорпион да изпада в депресия ....даже напротив. Аз съм останала с впечатление, че ако мъж скорпион наистина харесва някое момиче, няма да се откаже толкова лесно или да изпада в депресия Simple Smile Иначе между скорпион и близнаци има привличане, дори знам и за доста стабилни връзки между такива хора Wink

Значи не ме харесва достатъчно явно.

# 593
По-скоро е дивак без обноски. Защо те е поканил на среща тогава?

# 594
По-скоро е дивак без обноски. Защо те е поканил на среща тогава?

И то няколко.....

# 595
човешки ли ти го казва че му е зле. може наистина да му е зле но и да не иска да те 'загуби' и затва да ти казва кво му е. едва ли във форум някой може да го измисли вместо теб. или е психо или е просто честен. не мисля че психарите си го говорат насам натам. но пък ако е такъв може мноо проблеми да си навлечеш. думите ти 'значи не ме харесва достатъчно явно' на мен ми говорят че си незряла и май е по-добре да правиш 'махай го тоя бягай с двеста'

# 596
човешки ли ти го казва че му е зле. може наистина да му е зле но и да не иска да те 'загуби' и затва да ти казва кво му е. едва ли във форум някой може да го измисли вместо теб. или е психо или е просто честен. не мисля че психарите си го говорат насам натам. но пък ако е такъв може мноо проблеми да си навлечеш. думите ти 'значи не ме харесва достатъчно явно' на мен ми говорят че си незряла и май е по-добре да правиш 'махай го тоя бягай с двеста'

Човек, който не може да пише адекватно на кирилица няма право да ми казва, че съм незряла. Simple Smile Приключихме темата и благодаря на всички.

# 597
Нямам практически опит със Скорпиони, но ако някой ми каже, че е в депресия, по-скоро ще си го преведа като "имам проблеми" и ще се поинтересувам да изслушам какви са те. Т. е. във вашата ситуация бих помислила, че иска да сподели нещо (евентуално му трябва насърчение да го каже).

# 598
Нямам практически опит със Скорпиони, но ако някой ми каже, че е в депресия, по-скоро ще си го преведа като "имам проблеми" и ще се поинтересувам да изслушам какви са те. Т. е. във вашата ситуация бих помислила, че иска да сподели нещо (евентуално му трябва насърчение да го каже).

Няколко пъти го попитах и отговорът е ''не знам защо''..питах го и мога ли да ти помогна с нещо, отговорът е ''никой не може да ми помогне''..аз не виждам какво още да направя.

# 599

Няколко пъти го попитах и отговорът е ''не знам защо''..питах го и мога ли да ти помогна с нещо, отговорът е ''никой не може да ми помогне''..аз не виждам какво още да направя.
Един скорпион ми даваше такива отговори допреди да ми се довери(поне донякъде), че реално ще го разбера. На това "никой не може да ми помогне" отговарях с "Ок щом така мислиш, ако имаш нужда от нещо кажи". В такива моменти просто сядах около него, слушах как пуфти и пръхти, но нищо не казвах, и така докато изплюе камъчето. След като видя, че не бягам с 300 от хаотичните му мисли и даже го разбирам, се отпусна и като го питах какво има ми казваше точно какво има.

Общи условия

Активация на акаунт