Мъж Скорпион - 5

• 64 042
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Все тая от зодията. Този човек е манипулатор. Ако сега се въртиш около него като пумпал и види, че номерът минава, ще го прилага всеки път. Ако те харесва достатъчно, той да положи усилие да те впечатли, а не ти да влизаш в ролята на изповедник или майка.

# 601
Точно така.
Щом от началото те започва с депресиите, какво ли те чака по нататък. Спасявай се, за да не се наложи по-нататък теб да те спасяват.

# 602
След тази ''депресарка'' среща... други не сме имали. И аз мисля, че е манипулация.

# 603
За първи път ми се наложи да блокирам някого преди седмица. Е, Скорпион беше. "Много те обичам, но много ме е страх. Не мога да те забравя, но ме е страх...." Басси, все едно зъби ще му вадя.
Блок. Край. Как не порасна за 4 години!  Не сме се виждали оттогава. И не се държеше така преди. Пишеше учтиво за рождения ми ден, като и аз му честитях, и за празници, но всичко нормално и приятелски. Не е бивш, не сме имали връзка. Излизахме няколко пъти, и започнаха мизериите на работното място. Работехме заедно, но не му продължиха договора, и се върна в родния си град.
Криво ми е по Скорпионски. Мрън. Ако беше читав, така хубаво щеше да бъде....но не е било писано. Да къса нервите на други жени с фобиите си от връзки.

# 604
  • София
Все тая от зодията. Този човек е манипулатор. Ако сега се въртиш около него като пумпал и види, че номерът минава, ще го прилага всеки път. Ако те харесва достатъчно, той да положи усилие да те впечатли, а не ти да влизаш в ролята на изповедник или майка.

Мда. По принцип не е нормално да тръгваш за връзка с депресия или болест. Освен ако не е нещо наследствено или летално, че да има предвид човекът отсреща.

# 605
Ще отдам чест на тая тема...от пет години сме заедно с един екземпляр, имаме си и осеммесечно сладурче, също скорпион.
Фразата "За да спечелите/живеете/задържите един мъж, трябва еди-кво си...". Е,в случая на скорпионите,това "трябва " важи с особена сила. Тоест, условията,на които трябва да отговаря партньорката на скорпиона са много и динамични. И колкото повече се стремиш да ги покриваш, толкова по-бързо те се намножават. За останалите отровки на връзката няма да споменавам - вече са дъвкани. И моят е ревнив, вечно борещ се с демоните си,премислящ по хиляда пъти всичко... Инак няма приятели,казвал ми е,че никого не усеща като истински приятел, макар че се познава с половин София. Много чувствителен, умерено нахален, изключителен критикар и обожава да прилага двойни стандарти. Неговите чувства винаги следва да се уважават, докато той спокойно може да се разходи през нечие сърце. Обича чуждата паничка, често я гледка...
Обаче е ужасно добър човек, това е нещото, което много ми действа и ме държи плътно до него. И всички скорпиони, които познавам, включително и той,държат на думата си. Ама наистина,до степен на абсурдност. Могат да влязат в огъня за свой човек...Много сме се карали, били сме няколко пъти пред раздяла (особено периодът непосредствено след раждането на бебето беше ад- от притеснение за детето,го изби на жестокост към мен).
Зная,че не съм зависима от него. Предупредила съм го,че начинът,по който си позволява да ми говори понякога,е недопустим и ако ще и пет деца да имаме,се махам. И той знае,че не се шегувам. Аз съм везни,но не типична - доста грубичка съм за везна и за сериозни неща взимам мигновено решение. Асцендентът ми е близнаци . Все пак, като въздушна зодия,съм подвижна,не се задълбочавам в отношенията си с хората до опасни нива и лесно мога да си тръгна. Това го държи нащрек.
Иначе разговорите са много интересни - и двамата не се страхуваме от патологията във всяка сфера на живота, нищо не е табу и сме разкрепостени в мисленето си. Тази интелектуална стимулация на мен ми действа прекрасно.
Като цяло,за мен рецептата е на човек да не му пука особено за тъпотийките скорпионски и да ги подминава,да е ВИНАГИ насреща и разбиращ и противно на всеобщото убеждение,че трябва да се дава свобода,аз смятам,че правилният начин е да се чертаят ясни,но не тесни граници. Тва с даването на свобода до безкрай - заеби - удобна градска легенда е за мен.
Сексът - не е лош,но не съм поразена.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 01:18 от rocktoberry

# 606
Ще отдам чест на тая тема...от пет години сме заедно с един екземпляр, имаме си и осеммесечно сладурче, също скорпион.
Фразата "За да спечелите/живеете/задържите един мъж, трябва еди-кво си...". Е,в случая на скорпионите,това "трябва " важи с особена сила. Тоест, условията,на които трябва да отговаря партньорката на скорпиона са много и динамични. И колкото повече се стремиш да ги покриваш, толкова по-бързо те се намножават. За останалите отровки на връзката няма да споменавам - вече са дъвкани. И моят е ревнив, вечно борещ се с демоните си,премислящ по хиляда пъти всичко... Инак няма приятели,казвал ми е,че никого не усеща като истински приятел, макар че се познава с половин София. Много чувствителен, умерено нахален, изключителен критикар и обожава да прилага двойни стандарти. Неговите чувства винаги следва да се уважават, докато той спокойно може да се разходи през нечие сърце. Обича чуждата паничка, често я гледка...
Обаче е ужасно добър човек, това е нещото, което много ми действа и ме държи плътно до него. И всички скорпиони, които познавам, включително и той,държат на думата си. Ама наистина,до степен на абсурдност. Могат да влязат в огъня за свой човек...Много сме се карали, били сме няколко пъти пред раздяла (особено периодът непосредствено след раждането на бебето беше ад- от притеснение за детето,го изби на жестокост към мен).
Зная,че не съм зависима от него. Предупредила съм го,че начинът,по който си позволява да ми говори понякога,е недопустим и ако ще и пет деца да имаме,се махам. И той знае,че не се шегувам. Аз съм везни,но не типична - доста грубичка съм за везна и за сериозни неща взимам мигновено решение. Асцендентът ми е близнаци . Все пак, като въздушна зодия,съм подвижна,не се задълбочавам в отношенията си с хората до опасни нива и лесно мога да си тръгна. Това го държи нащрек.
Иначе разговорите са много интересни - и двамата не се страхуваме от патологията във всяка сфера на живота, нищо не е табу и сме разкрепостени в мисленето си. Тази интелектуална стимулация на мен ми действа прекрасно.
Като цяло,за мен рецептата е на човек да не му пука особено за тъпотийките скорпионски и да ги подминава,да е ВИНАГИ насреща и разбиращ и противно на всеобщото убеждение,че трябва да се дава свобода,аз смятам,че правилният начин е да се чертаят ясни,но не тесни граници. Тва с даването на свобода до безкрай - заеби - удобна градска легенда е за мен.
И ние така, Скорпион и Везни, заедно от 4 години, женени от 3 месеца Simple Smile Не мога да кажа, че е чак толкова трудно със скорпиона, много ми угажда и винаги ме подкрепя (дори и да мрънка понякога) Със болдирания текст съм напълно съгласна. Моя скорпион има приятели и много обича да е в тяхното обкръжение, особено ако сме някъде навън. Има много приятелки жени, което мен ме дразни малко. Искам да попитам за споменатия начин на говорене, много често се караме за това ..при нас той много често уж ми говори, но на висок тон, което мен много ме ядосва ...не знам дали е до човек или до зодия ...но на мен ми е голям проблем, има ли начин да го укротявам тоя тон, изобщо самия човек? Аз съм с асц рак и съм много чувствителна, не обичам караници и скандали, много ме събарят психически ...
Иначе по принцип е много любвеобвилен към мен, към котката (все още нямаме деца), към близките си, мога да разчитам на него на всичко Simple Smile

# 607
За външен човек поста на rocktoberry звучи с повече негативи, отколкото позитиви. А финалното изречение съвсем вкарва в чуденка защо се търпи целият този списък особености.

# 608
И ние така, Скорпион и Везни, заедно от 4 години, женени от 3 месеца Simple Smile Не мога да кажа, че е чак толкова трудно със скорпиона, много ми угажда и винаги ме подкрепя (дори и да мрънка понякога) Със болдирания текст съм напълно съгласна. Моя скорпион има приятели и много обича да е в тяхното обкръжение, особено ако сме някъде навън. Има много приятелки жени, което мен ме дразни малко. Искам да попитам за споменатия начин на говорене, много често се караме за това ..при нас той много често уж ми говори, но на висок тон, което мен много ме ядосва ...не знам дали е до човек или до зодия ...но на мен ми е голям проблем, има ли начин да го укротявам тоя тон, изобщо самия човек? Аз съм с асц рак и съм много чувствителна, не обичам караници и скандали, много ме събарят психически ...
Иначе по принцип е много любвеобвилен към мен, към котката (все още нямаме деца), към близките си, мога да разчитам на него на всичко Simple Smile
Това, което мога да посъветвам, са две неща. Първото е като цяло в разговорите с него да заставаш зад това, което говориш,да го твърдиш наистина. Блъфовете определено не минават пред Скорпиона. И втората ключова дума е "контраст". Имам предвид,че когато всичко е наред, е добре да бъдеш мила и обичлива с него,да се чувства като в топла вода с теб. И в момента,в който той започне да си разиграва коня,а той ще го направи,не просто да му се противопоставиш (още по-малко да подхождаш с разбиране и диалог),а грубо, почти тиранично да му отвърнеш.Нито разбиране, нито диалог. Да усети,че милото същество до него е такова, когато получава справедливо отношение,НО не е глупаво или слабо. А колкото по-брутално и лаконично му се отвърне, толкова шокът ще е по-голям и ще се усети. При мен това работи определено. Мразя да ме правят на глупак.
Но използвай лошото си "аз" само, когато се налага - все пак ако не е заслужил,не е честно. И второ - ще научи тактиката и това ще я обезцени.

P.S. Lorelada, така е,и аз си го казах. Но с понятия като "вяра","любов" и пр., разумът и разумните обяснения губят битката. Не е нито "обичам го въпреки еди-какво си", още по-малко "обичам го заради....." Simple Smile

# 609
FlushedFlushedFlushed

Вие сериозно ли?

# 610
Ще се наложи да поясните Simple Smile

# 611
В такива борби не бих участвала. Ще си тръгна много преди да се разгърнат.
Явно не съм сгрешила, като не съм се замесвала със Скорпион.
Отношение, различно от уважително и мило, не приемам.

# 612
  • Варна
В такива борби не бих участвала. Ще си тръгна много преди да се разгърнат.
Явно не съм сгрешила, като не съм се замесвала със Скорпион.
Отношение, различно от уважително и мило, не приемам.

И сега живееш с принца на бял кон?

# 613
Да, има принц. Relaxed Кон не... кола е. Thinking

Странна работа... да не мислите, че има само грубияни?

# 614
Съгласна съм,че грубото отношение с нищо не допринася за връзката,само отнема. Много хора се опитват да му придадат романтичен ореол и да го прекръстят на "тръпка","огън" и тем подобни. Пълни глупости. То е недопустимо и злокачествено. Уви, мнозина го прилагат във всичките му форми и на него гледам като на инструмент, който не е добре да се пипа,но все пак да е под ръка. Сега остава въпросът дали добротата на един човек задължително включва неизменно добро отношение...

Общи условия

Активация на акаунт