Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 102
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
ММ ме подсети тази вечер, че и на Билла Шаума е намален на 25%.

# 526
Аз използвах от въпросните ваучери на Била, маркираха ми го на касата, но касовия бон изобщо не е отбелязано... писах им в контактаната форма, но да видим дали ще ме отразят

# 527
  • София
Аз използвах от въпросните ваучери на Била, маркираха ми го на касата, но касовия бон изобщо не е отбелязано... писах им в контактаната форма, но да видим дали ще ме отразят

Ще ми е интересно да споделиш, защото аз вече два пъти им пиша по друг въпрос. Получавам отговор, че запитването ми е получено успешно и ще се свържат с мен в най-скоро време, но вече два месеца от първото и един месец от второто запитване ни вопъл, ни стон Simple Smile

# 528
Ще ми е интересно да споделиш, защото аз вече два пъти им пиша по друг въпрос. Получавам отговор, че запитването ми е получено успешно и ще се свържат с мен в най-скоро време, но вече два месеца от първото и един месец от второто запитване ни вопъл, ни стон Simple Smile
Мислих, че само на мен не отговорят, а то имало и други. Три пъти съм им и нито един отговор.

# 529
  • София
Мислих, че само на мен не отговорят, а то имало и други. Три пъти съм им и нито един отговор.
И аз така. Освен това едно време отговаряха на лични съобщения във фейсбук, но от известно време и това не правят.

# 530
Може да са хоум офис и ако работят като мен като съм вкъщи, нищо чудно че няма отговор Simple Smile
Излезе ми ваучер за 10% отстъпка по случай моя рожден ден, ще го тествам тия дни дали работи..

# 531
  • Пловдив
Купих кафе Чибо х 2 с ваучер. Отворих ваучера , на който излиза и баркодът на картата и на всяка бройка ми маркираха. После се отрази и в бележката и ваучерът изчезна.
Заредени са вече и новите ваучери,  които ще са активни от утре.

# 532
Ами така като ви чета вече мисля, че няма да ми отговорят от Била. Преди време бях се обаждала на кол центъра има, много любезна дама ме изслуша, каза че ще провери случая и ще ми върнат обаждане. Нито ме пита за кой точно магазин става въпрос, нито нищо важното е че ще провери 😄 А случката беше, че един продукт ми е Маркиран 2 пъти. И това го видях като се качих в колата и веднага се върнах, но отговора на касиерката беше      “ами да сте гледали на място”. Тогава не се заядох, ставаше въпрос за 3-4лв, а и да речем, че аз съм си виновна, защото не съм видяла навреме. Но сега с ваучера просто техен технически проблем и чисто подвеждане на клиента.

# 533
Купоните за Финиш активни ли са ви ?

# 534
Изчезнали са. Но не бяха ли миналата седмица?

# 535
На мен ми пише до днес.
Пише невалиден

# 536
Поправям се, намерих го, уж е валиден, но няма как да тествам. Рядко ходя в Била.

# 537
Няма да ме накарат да ходя до Била с тези техни купони и клиентско обслужване Laughing

# 538
Аз днес сложих приложението. Уж имаш купон пък..нямаш

# 539
момент,Била имитира Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт