Частни детски градини - София (тема 12)

• 99 450
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, някой има ли мнение за KidsVille в Драгалевци?

Много сме разочаровани от Кидсвил (Kidsville).Записахме малкия там, платихме капарои 1 такса, за яслена група. Детето ни беше на 2г. по това време. На първата седмицата оставиха детето ми да се наака 2 пъти, беше се напишкал 3 пъти, разболяха го (в района е много ветровито), отделно, че имаше една млада госпожа, която не знаеше как да се държи с децата. Станахме свидетели на грубо дърпане на детенцето и т.н
Държаха детето да седи по цял ден, въпреки плача и недоволството на малкия. Съответно детето ни започна да сънува кошмари и ходеше с рев и дърпане на детска градина....
Решихме да го отпишем след първата седмица. Бяхме потресени от това, което ни се случи. Не ни върнаха сумата за първият месец, въпреки че обещаха.
За щастие ни приеха след месец във държавна детска градина "Ралица". Там малкия Никога не се напишка, наака или разболя! Отношението беше страхотно, първо до обяд седеше детето, после по цял ден. Сега ходи с удоволствие на и желание на ясла!
На никой не препоръчвам тази прехвалена частна ясла и ДГ Кидсвил!

# 286
Здравейте, някой има ли отзиви за Албертино?

По колко деца са групите в аbc kindergarden?
Аз малко късно виждам, но отзивите ми са много добри. Моето дете е вече втора година там. Ако нещо по-конкретно ви интересува, питайте.
Благодаря!
Записах и аз моето дете преди няколко седмици.

# 287
Съжалявам за стреса, който се преживяли. Базата им изглежда много хубава на снимки, но като звънях в градината, нещо разговора не ми допадна, за това се отказахме от нея. В крайна сметка ходихме на среща в Сейнт Джордж, много ми допадна всичко, което видях, отношението, базата, записахме го там от септември, надявам се малкия да се чувства добре.
Здравейте, някой има ли мнение за KidsVille в Драгалевци?

Много сме разочаровани от Кидсвил (Kidsville).Записахме малкия там, платихме капарои 1 такса, за яслена група. Детето ни беше на 2г. по това време. На първата седмицата оставиха детето ми да се наака 2 пъти, беше се напишкал 3 пъти, разболяха го (в района е много ветровито), отделно, че имаше една млада госпожа, която не знаеше как да се държи с децата. Станахме свидетели на грубо дърпане на детенцето и т.н
Държаха детето да седи по цял ден, въпреки плача и недоволството на малкия. Съответно детето ни започна да сънува кошмари и ходеше с рев и дърпане на детска градина....
Решихме да го отпишем след първата седмица. Бяхме потресени от това, което ни се случи. Не ни върнаха сумата за първият месец, въпреки че обещаха.
За щастие ни приеха след месец във държавна детска градина "Ралица". Там малкия Никога не се напишка, наака или разболя! Отношението беше страхотно, първо до обяд седеше детето, после по цял ден. Сега ходи с удоволствие на и желание на ясла!
На никой не препоръчвам тази прехвалена частна ясла и ДГ Кидсвил!

# 288
Здравейте, в Сейнт Джордж от 3 годишни ли приемат все още?

# 289
Здравейте, интересувам се от актуални отзиви за частни ясли в района на Бояна - например Терекс, Светлина или други в района.
Може и около Бъкстон/ Павлово, всяка информация би ми била полезна.
Благодаря.

# 290
Здравейте, в Сейнт Джордж от 3 годишни ли приемат все още?

Здравейте, не от 2г ги взимат. Много сме доволни 😊😊

# 291
Здравейте, препоръчайте ми моля, детска градина в ман ливади. Мислехме да поискаме среща в пчелно кошерче на ул. ралевица, но чухме кофти неща и не се обадихме... Детенцето ще тръгне на 2 и половина. Предварително благодаря!

# 292
Здравейте, препоръчайте ми моля, детска градина в ман ливади. Мислехме да поискаме среща в пчелно кошерче на ул. ралевица, но чухме кофти неща и не се обадихме... Детенцето ще тръгне на 2 и половина. Предварително
ЧДГ Пролет ми препоръпаха много, на улица Луи Айер. Ние не сме там, нямаше места аз като търсих, но отвсякъде чувам само позитиви за нея.
Иначе в района е Мари Магдалена, тя се намира точно зад Джъмбо се пада, там бяхме на посещение да я разгледаме( пак нямаше места). Базата е доста малка, но учителките ни се сториха много добри и адекватни.

# 293
  • София
Здравейте, някой знае ли дали има ясли за под 2-годишни?

# 294
Здравейте, някой знае ли дали има ясли за под 2-годишни?
да, нашата я пуснах на 11 месеца в Люлин. Вижте конкретно в набелязани те от вас.

# 295
  • София
Всички, на които попадам са все след 2г, някой с препоръка за Лозенец или наоколо?

# 296
В ЧДГ Светлина приемат и под 2 годишни. Имат база в Лозенец. Знам, понеже нямаше проблем дъщеря ми да започне и в момента, когато е на 1.5г.

# 297
  • София
На много места ги взимат от проходили,в кой район ви интересува?

# 298
  • Sofia
Здравейте!
Предстои да запиша детето на есен на ясла и вече започнах да обикалям близките и не толкова близките до нас ЧДГ. Въпросът ми е какво бихте разпитали?
Насочила съм се за момента към Кондабайда. Разгледахме, хареса ми, обясниха ми най-общо, но някак имам чувството, че пропускам нещо важно.
Вие по какви критерии избирате, кое ви е най-важно? Освен местоположение, разбира се.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 08:19 от maniuni

# 299
Здравейте,
За мен лично е особено важно да има утвърдени програми за работа с децата, дори и в яслена група, разбира се подходяща за възрастта им. Нямам предвид учебници, а ясно поставени задачи какво трябва да умее детето след 3 месеца, 1 година. Разбира се и кой и как контролира това, колко често получавате обратна връзка за детето- не само при проблем, но и обща информация  как общува с другите, как развива нови умения. Наказват ли децата и как, в какви ситуации? Другите неща като спокойна среда, индивидуален подход няма как да ги разберете преди да почне детето.

Общи условия

Активация на акаунт