Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 543
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • out of space
Застанала съм права срещу огледалото с дистанционно в ръка и упорито натискам копчето за изключване.

# 211
  • Street of Dreams
Четох историята със свещичката с едно око. Много ме беше страх да не завърши зле, нещо да се е объркало или да не се знае още. Едвам я дочетох до края и ми олекна - браво за хубавото развитие!

# 212
Вчера гледах пет минути Пламъчко и машините, докато се усетя, че тия новини са малко странни.

# 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тотално съм изкукуригала аз. Преди малко стоях и си мислих кога ли ще е черният петък тази година. В смисъл не като дата, а като ден от седмицата. Надявах се да не се пада делничен ден, а през уикенда, защото на работа няма да мога да прегледам офертите. След като пуснах един гугъл сърч осъзнах, че явно има причина да го наричат ПЕТЪК SatisfiedSatisfiedSatisfied

вица за блондинките и петък 13 знаеш ли? TrollfaceTrollfaceTrollface

Скрит текст:
Цитат
Муцинкоооо, ауууу Нова Година се пада в петъъък!!!!!
ауууууу, дано да не е 13-ти...

# 214
  • FRANCE
Вчера гледах пет минути Пламъчко и машините, докато се усетя, че тия новини са малко странни.

Аз съм гледала филм на ужасите убедена че е комедия /пародия. И до последно се чудех къде е смешката.

# 215
  • София
Идвам отново тук, за да се номинирам. Simple Smile Имам си две малки деца, които, както се сещате, редовно са сополиви. Съответно носните кърпички у дома се харчат много. А по професия съм начален учител и понеже работя с малките от подготвителна група, редовно ги проверявам дали са се загащили добре след тоалетна и ако не са, ги загащвам аз. И тези дейности толкова вече са ми станали като навик, че като пътувам в метрото най-редовно получавам порив да издухам носа на някой сополив човек, или да загащя някой с измъкната риза. И добре, че все още навреме се усещам и се удържа да не го направя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Да знаете внушението е голяма работа Simple Smile
Ставам сутринта и понеже ми е студено включвам конвекторната печка в контакта. Върша нещо из вкъщи, закусвам, температурата приятна. И си повтарям да не забравя печката включена.
Както и да е, излизам и на двора се сещам, че печката работи. Прибрах се и хукнах да я изключвам. Да, ама не.....Включена в контакта на разклонителя, само дето разклонителя е с копченце клик клак, което е на позиция изключено.
Само не разбрах как се стоплих от неработеща печка...

# 217
"Ааа колко струва бензина?"
Момчето от бензиностанцията - 2.38
Аз - Ами за 50 лева
Момчето от бензиностанцията- Ама тя колата ви е дизел
Аз - Ааа верно, ми пак за 50 лева, то горе долу е същото.

На майка ми колата е на бензин. На баща ми - на дизел. Веднъж тя отива някъде с неговата кола. Спира да зарежда, в това време той и се обажда за нещо, говорят, в това време идва момчето от бензиностанцията и тя му казва: "До горе 95". Баща ми в слушалката крясва "ДИЗЕЛ" 😂😂😂

# 218
Зимата пием много чай.Преди седмица всеки си избра в магазина по един вид и добавихме в колекцията в къщи.Обичам лайка - взех. Допих си алпиниста и днес отварям "лайката",  която се оказа "липа" Имам си дърво в двора на село и си бера всяка година , не знам как съм я сбъркала, едва след като отпих разбрах какво съм купила.

# 219
  • София
Аз така миналата седмица исках сок от кайсия. Платих на касата, отворих го, отпих жадно и установих, че съм взела грейпфрут. А не е като да не правя разлика между двата плода.

# 220
На гости съм ...

Две двойки, по 30 години заедно, с брак и по две деца. Едната жена се отплесва да разказва за началото. Млада булка, в чужда къща, решава да готви домати с ориз. Чула, че ориз се готви 1:1. Изсипала буркан домати и 1 кг ориз, целия пакет. Накрая изхвърлили и тенджерата, нямало отлепяне.
Моята приятелка я слуша и я пита:
- Защо не погледна в интернет как се готви ориз?
Жената й каза, че тогава такова нещо не е имало.
Последва и втори въпрос:
- А защо не отиде до библиотеката да прочетеш как се готви ориз?
- Не се сетих! - отвърна жената.

Чудя се как едно време са оцелявали и без интернет.

# 221
  • под тепетата
Имаше телефони - домашни, на които най-честият въпрос към мама беше - как се готви.... Mr. Green

# 222
Имаше телефони - домашни, на които най-честият въпрос към мама беше - как се готви.... Mr. Green

М да, баба ми беше готвачка и мама, като млада снаха, е прекарала повече време на телефона с нея с въпроса "Как се готви", отколкото в реално готвене Grinning Това, след като в краткото си съжителство със свекърите, при отсъствието на баба, мама сготвила на бъдещия си съпруг и бъдещия си свекър боб със запържен до черно червен пипер Grinning Мама казва, че вкусът е бил умопомрачителен, обаче татко и дядо чинно си яли и не коментирали Grinning

# 223
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, скъпи Муни!
Първо да кажа - в началото на новата тема имаше подозрения за "стоукване" и чуденки за "лайкване". С 2 ръце и 2 крака заставам зад всичките палци, които съм назъкала предната и в тая тема - Невелоятни сте, хилила съм се като идиот с вас, просто... Нямам думи!

Да се похваля - за няколко месеца прочетох ВСИЧКИ 1233 страници от предната тема! Благодаря ви!

Също така свикнах :
1. Винаги поглеждам къде са ми ключовете преди да изляза - имам 2 входни врати. Вътрешната се отваря с брава само отвътре... А съм я тръшнала без да имам ключ, а съм спала у комшиите Grinning
За протокола - направих го веднъж. На тръгване на дълъг път, закъсняла... Добре, че приятелка живееше близо и имаше ключ...

2. Никога не оставям нищо на покрива на колата...

3. Понеже съм страшна загоритенджера, кротко си вися в кухнята и не я напускам, че иначе и пожарна и комшиите, всички да съм подлудила...
Яйца съм чистила от тавана в детските си години... Сложих да ги варя, ама те излетели...
С мамчето веднъж, пак малка съм била - омесихме питка и я оставихме да втаса - лятото, на остъклена тераса, на слънце и излязохме на разходка... Намери ни питката.... И още много подобни..

4. Никога не излизам на терасата, без телефон в джоба. Имам 2 бр. дечковци на 1г и 4г, които само дебнат да изпадна в немислост...

5. Следя с 5 чифта очи да няма лекарства на достъпно място, след като голямото лежа в Пирогов - изпила 2-3 хапчета деган.... Astonished Тук съм виновна на 50% - бях изключила за несесерът, който тя е докопала, а бавачката и "бляла" някъде, мислейки си че малкият дявол спи.

И още мнооого мноого мъдрост попивам от вас всеки божи ден!

Ако ме приемете - ще си споделям с радост личните мунски маймунщини и ще се смеем заедно от сърце! Blush

# 224
Давай, вливай свежа кръв в редиците! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт