Номинации за най-голяма муня - № 2

• 87 473
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Излъсках банята днес, ама направих разни декорацийки и развълнувана посрещам ММ на вратата и директно в банята да се възхити на труда ми. Първата ми стъпка се подхлъзвам и се пльосвам по колена на лъскавите плочки Simple Smile
Опазих се от леда, ама.....вече няма да чистя Simple Smile ММ да си лъска Wink

# 541
  • София
Имаме куче, което е научено (от мен, както твърди мъжът ми) да лае, когато някой влезе в къщи, и не спира, докато не му дам кучешко лакомство. Почти всеки ден идват внуците вкъщи и на вратата настава страхотна врява – куче лае, деца викат. От притеснение, че ще вдигнем блока във въздуха, първо тичам да дам лакомство на кучето, поне него да затикна да не лае. Явно нещо съм преуморена, защото днес за втори път ми се случи да пъхна лакомството в устата на внучката (на 4 години).

# 542
  • под тепетата
Дано да е ящно детето  Joy  В такъв случай пригаждаш една кутия кюфтенца в хладилника и не вярвам да има недоволни  Mr. Green

# 543
Аз пък обясних на голямата ми дъщеря как ще дам консерва на малката по случай Коледа. Това в нейно присъствие. Исках да кажа името на кучето, но изстрелях името на щерката. 😂

# 544
Здравейте сестри мои, толкова се радвам, че не съм сама. Имам милиони истории за разказване. Аз живея в Германия и приятелят ми беше немец. Учех немски усилено, но всяка сутрин със ставането, започвах да говоря български, а той ми се хили. За сметка на това бълнувах нощем и то на немски. Но... всичко започна заради любовта ми към котките. Когато дойдох тук в договора за квартирата бяха забранени дом. Животни. Тук по улиците бездомни животни няма, както при нас(което е прекрасно). Но в България и котка имах, и по улиците ги гушках и хранех, и изведнъж толкова ми залипсва да намачкам ушите, и да гушна някое коте. И Оооо чудо виждам котка на улицата. Моят приятел немец, е с мен. И понеже котката ми в България се казваше Шуши, аз си я наричах Шуши-Муши. Вие знаете ли някакви значение на думата муши? Аз не! И виждам аз котката и започвам да нареждам на висок глас: Шуши муши, Шуши муши. Тя пък взе, че дойде и като я гушках, и си я Галя и си нареждам шуши-муши. Хората наоколо ме гледат странно и с леко отвръщение, а аз си мисля тия пък немци, колко са безчувствени. Те бездомна животинка не са виждали като при нас. Моят приятел се смее със сълзи. Ама аз бях толкова бърза и щастлива, че не успя да ме спре навреме. Та никога не използвайте думата муши в Германия. Означава женски полов орган, на уличен език 😂😂😂😂 като нашата дума, дето започва с буквата П. Срам ли беше, да ви го опиша 😅😅😅😅

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 14:01 от _velvet_

# 545
...Та никога не използвайте думата муши в Германия. Означава женски полов орган, на уличен език 😂😂😂😂 като нашата дума, дето започва с буквата П. Срам ли беше, да ви го опиша 😅😅😅😅

В тази връзка - не ползвайте в Холандия думата "пиле" на висок глас, че и на улицата като мен. 😁 Значението е пак на уличен (разговорен) език, но в този случай - мъжки полов орган.
А така ентусиазирано (и звучно) им се радвах на малките птички в един парк преди години...

# 546
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря за пожеланията, момичета.
Simple Smile за новата година минавам с едно скромно пожелание - от всичко, по много и редовно! Wink

# 547
...Та никога не използвайте думата муши в Германия. Означава женски полов орган, на уличен език 😂😂😂😂 като нашата дума, дето започва с буквата П. Срам ли беше, да ви го опиша 😅😅😅😅
В тази връзка - не ползвайте в Холандия думата "пиле" на висок глас, че и на улицата като мен. 😁 Значението е пак на уличен (разговорен) език, но в този случай - мъжки полов орган.
А така ентусиазирано (и звучно) им се радвах на малките птички в един парк преди години...
Както и "зъб" в арабския свят. Означава същото, като пилето в Холандия.

# 548
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и не си поръчвайте "сок" в Турция Wink
без връзка с горното.
там посрещнахме нова година. след 12 се разтанцувахме и оберкелнера се загледа в ... половинката.
бях огУрчена и възмУтена Wink

# 549
В Турция сме с една приятелка по-точно в Одрин. Мятане се по малките магазинчета и блеем като овце. Харесахме си един магазин за чанти и разглеждаме...тя си хареса една чанта, но беше червена а тя искаше черна. Аз силна вишна викам й споко аз ще се оправя с абитата. Взех чантата отидох при магазинера-турчин и му казах държаща червената чанта This karmazy ония ме изгледа тъпо и измърмори нещо. Аз отидох при приятелката ми йи казах, че нямат черна. След като излязохме от магазина тя ми каза ти знаеш ли какво каза в магазина и аз да this karmazy и ми светна, че karmazy e червено, а Kara е черно. Див смях и бъзици вече 2 години.

# 550
  • FRANCE
И много внимавайте за имената на децата ви как се превеждат на различни езици. Едно приятелче на дъщеря ми (Франция) се казна Ебанн.... Няма да му е лесно ако дойде в България с това име...

# 551
Е, той Слави Трифонов всяка седмица показва един Ибън Ебънн Ал... каквото му дойде на акъла към момента. (на него или на сценаристите му).

# 552
  • До сърцето...
....Едно приятелче на дъщеря ми (Франция) се казна Ебанн.... Няма да му е лесно ако дойде в България с това име...
Ааа, има да гони по "сочност" на имената Путко Мафани, Фанети Мазакура, Ебе Санд, Лиза Мишпека и разни други със забавни такива за Бг.

# 553
  • София
....Едно приятелче на дъщеря ми (Франция) се казна Ебанн.... Няма да му е лесно ако дойде в България с това име...
Ааа, има да гони по "сочност" на имената Путко Мафани, Фанети Мазакура, Ебе Санд, Лиза Мишпека и разни други със забавни такива за Бг.
Скрит текст:
Ето и списък с най-забавните имена:
Източник:
https://www.sportlive.bg/timeout/timeoutother/putko-mafani-liza- … porta-738673.html

Ето и списък с най-забавните имена:

Дюкян Разпран (Азербайджан)

Оран Готанян (Армения)

Юрган Съдран (Афганистан)

Банго Шимпанидзе (Грузия)

Крашан Караманджара (Индия)

Диване Пешленгирван (Бангладеш)

Курцигани Курмангъзиев (Казахстан)

Свиркулет Чикиджи (Киргизстан)

Чан Дзин Дзу (Китай)

Ко Ша Ям (Тибет)

Бабун Пръдлигащар (Малдиви)