Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 19
Здравейте,

В 7ма седмица и след 5 дни съм на ехограф, ако всичко е наред, да чуем сърчицето. Бях на ехограф преди точно 2 седмици и видяха сакчето и ембриона.

Малко съм притеснена, понеже съм вече 3ти ден имам леки болки в кръста (бяха по-силни в началото), което никога не ми се е случвало и преди бременността. Това, което ме притеснява е, че днес се събудих и гърдите не ме боляха и не ми се гадеше. Тези 2 симптома бяха много силни последните седмици и сега чак ми липсват. Знам, че болките в кръста може да са нормални и симптомите може да изчезват и да се появяват и всичко да е наред. Притеснява ме, че се случва по едно и също време и днес реално не се чувствам бременна.

Какво мислите? Не знам как ще издържа до другата седмица!!

# 1
  • Мнения: 5 752
Е, то тези симптоми са характерни за ранна бременност, за първите седмици.
Не продължават през цялото време.

Според мен няма основания за притеснение.

# 2
  • Мнения: 19
Е, то тези симптоми са характерни за ранна бременност, за първите седмици.
Не продължават през цялото време.

Според мен няма основания за притеснение.

Благодаря за отговора и успокоението! Притеснява ме, че се появиха по едно и също време и също така се свързват с така наречения "пропуснат" аборт без кървене. Надявам се да се окажат мои паранои!!

# 3
  • Мнения: 2 114
Ако притеснението е непреодолимо направете кръвни изследвания днес и след 48 часа. Ако нараства нормално всичко е наред. Ако резултата е притеснителен звъннете на лекаря веднага за да ви даде указания. Лека бременност и здраво бебе ви желая!

# 4
  • Мнения: 709
Кръвните изследвания нищо няма да покажат. ЧХГ нараства двойно до стойности около 5000. След това забавя темповете на растеж.

# 5
  • Мнения: 403
Аз бях така ту се появяваха симптомите, ту си изчезваха и честно казано още не съм се почувствала бременна.
Как трябва да се чувства една бременна? Току почвам да имам съмнения, че го усещам и като че ли чак сега почвам да се усещам брвменна. Не се пазя кой зная колко много, но и кой знае какви чувства нямам. Активна съм си както преди, че да не кажа, че имам повече време да свърша повече неща.
Спокойно нормални неща. Аз също имах болки отначало. Да не кажем, че сега от хормоните ичревцата може да се разбунтуват и от тях боли ниско долу. Пий ношпа като те заболи и изчакай до преглед

Общи условия

Активация на акаунт