Лежащи мами - 45

• 39 174
  • 758
  •   1
Отговори
# 435
33 г.с +1 ден .
Момичето влязох в болница . Онзи ден имах много болезнени контракции  .. за сега ги овладяхме . Но съм и с разкритие 3 см .
Много се притеснявам ...

# 436
Linda, успех. Пиши понеделник как е минал прегледа.

Mechence94, съжалявам, че така е станало, но мисля могат да се овладеят нещата щом са те приели в болница. Така или иначе си в горе долу приемлива седмица. Мисли положително! 🤗 В коя болница си?

# 437
Linda, успех. Пиши понеделник как е минал прегледа.

Mechence94, съжалявам, че така е станало, но мисля могат да се овладеят нещата щом са те приели в болница. Така или иначе си в горе долу приемлива седмица. Мисли положително! 🤗 В коя болница си?

Моля се да издържа до 9 месец .
Не знам дали е много приемлива седмицата ... изпитвам някакъв страх само като помисля . Гледам да не чета в интернет ,но 33 седмица ми се вижда много рано.
Лекарите не ми казват много само повтарят колко е рано и аз изтръпвам .

😪

# 438
Меченце, стискам палци бебчо да седи още 3 седмици (поне) на топличко!!! Не си мисли лоши неща, защото и това влияе. Всичко ще бъде наред 🍀❤

# 439
Mechence94, съжалявам, че така е станало,

Моля се да издържа до 9 месец .
Не знам дали е много приемлива седмицата ... изпитвам някакъв страх само като помисля . Гледам да не чета в интернет ,но 33 седмица ми се вижда много рано.
Лекарите не ми казват много само повтарят колко е рано и аз изтръпвам .

😪
[/quote]

Естествено, колкото повече издържим, толкова по-добре. Стискам палци 🤞

# 440
  • Sofia
На мен ми вземаха материал за биоспия. Предполагам е към мен. Когато прокървих, след което последва отлепване на сака, твърде бързо отидох при гинеколог и съответно още не се беше отлепил и при огледа на шийката, видяха съмнително увреждане. Следващата ми гинеколожка взе биопсия, за да е сигурна какво е. Оказа се дисплазия 3-та степен, поне на резултат от биопсия. Но ще чакаме да родя за конизация. Консултирах се и с още двама лекари, които бяха на същото мнение.  
А защо са ти взимали материял за биопсия?

# 441
Mechence94 , как си ? Надявам се да сте овладяли положението. Мисля, че все пак не е толкова ранна седмицата, какво казват лекарите?

# 442
33 г.с +1 ден .
Момичето влязох в болница . Онзи ден имах много болезнени контракции  .. за сега ги овладяхме . Но съм и с разкритие 3 см .
Много се притеснявам ...

Напълно те разбирам, защото и аз минах през същото с първото ми дете. След много лека и нормална бременност в първия ден на 33г.с ми изтекоха водите. При мен се молеха 3 дни да ме задържат, за да ми бият инжекции за дробчетата.Да ама не, раждането си тръгна. Имам си живо и здраво момченце на 4г6м. Дори в кувьоз не влезна, въпреки че беше приготвен. Беше едно денонощие на кислородна палатка след което ми го донесоха. 10 дни ни държаха в болницата след това. Стискам палци максимално да остискаш, но и тази седмица не е толкова зле, да знаеш.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 21:06 от I.Zdravkova

# 443
На мен ми вземаха материал за биоспия. Предполагам е към мен. Когато прокървих, след което последва отлепване на сака, твърде бързо отидох при гинеколог и съответно още не се беше отлепил и при огледа на шийката, видяха съмнително увреждане. Следващата ми гинеколожка взе биопсия, за да е сигурна какво е. Оказа се дисплазия 3-та степен, поне на резултат от биопсия. Но ще чакаме да родя за конизация. Консултирах се и с още двама лекари, които бяха на същото мнение.  
А защо са ти взимали материял за биопсия?
Да,затова те питах...тъй като дори да има нещо сега няма какво да се направи....не се притеснявай...на мен цяхя същите резултати ,но преди да забременея...стискам палци и се надявам всичко да бъде наред 🙏👶
Но след като родиш,не го отлагай ,а веднага направете конизацията...

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 11:56 от Isabel111

# 444
Здравейте, мами! Как се чувствате след толкова лежане? Аз  3-та седмица пазя леглото и се усещам много замаена като стана, краката ми омекват, днес на няколко пъти се усещам и как губя равновесие и залитам. Още съм в 19 седмица...

# 445
Здравейте, мами! Как се чувствате след толкова лежане? Аз  3-та седмица пазя леглото и се усещам много замаена като стана, краката ми омекват, днес на няколко пъти се усещам и как губя равновесие и залитам. Още съм в 19 седмица...
Здравей, на мен също ми се е случвало това, което описваш, може и кръвното да ти е паднало, аз също го отдавах на лежането. Скоро не ми се е случвало, но пък сега кокалите ме  наболяват, все си има нещо. 🤷‍♀️ Аз така и не го обсъдих тогава с моя лекар, но все пак ако се засилва или продължава повече време попитай и АГ.

# 446
Здравейте, момичета! Записвам се и аз във вашата темичка. Туко-що ме изписаха от болница "Надежда", след направен вчера серклаж от д-р Христов. Бременна съм в 22+2 г.с. и последно в неделя шийката беше 1.95. Обнадеждена съм и се надявам всичко с бебчо да е наред, първа бременност, чакаме момченце. Сега ще си лежа и ще почивам, на 26 съм на контролен преглед и се надявам всичко да е наред.

# 447
Здравейте мамита моята дъщеря е в 37гс в събота беше на преглед и са и казали че отговаря на 34гс ,а в края на януари бяхме на 4д и казаха че си отговаря на всичко ,а сега казват по малко иначе всичко било наред ,моля кажете ми ,че не разбирам нищо и се притеснявам много защото съм далеч от нея и я мисля много

# 448
Здравейте!
Искам да ви питам как точно усещате изтичането на Утрогестана. При мен се вижда една гъстичка консистенция, която със сигурност е от глобулоте (2х2), но имам и едно воднисто изтичане, което в повечето случаи е съвсем малко, но вчера беше доста обилно (излиза ми малко извън ежедневната превръзка)  Shocked
Звънях на АГ, каза че може и води да са, да отида да ме прегледат. В болницата на ехографа се видя нормално количество вода  и евентуално до ден два пак да отида, да се види дали намалява. Много ми е притеснено, в 20г.с съм.
Здравейте мамита моята дъщеря е в 37гс в събота беше на преглед и са и казали че отговаря на 34гс ,а в края на януари бяхме на 4д и казаха че си отговаря на всичко ,а сега казват по малко иначе всичко било наред ,моля кажете ми ,че не разбирам нищо и се притеснявам много защото съм далеч от нея и я мисля много
Здравейте! Аз родих в 33г.с. часове преди раждането бебето на ехографа го изкараха 1800 на кг, след няколко часа се роди 2200. Не знам това дали ще ви успоко.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 14:25 от AnMary

# 449
На различните ехографи показва различно....лично аз през моята бременост съм била при някколко доктора...на всякъде теглото е показвало различно...
Според мен се доверете на 4д...най-новата апаратура е най-достоверна...
След като родих бебка отговаряше на теглото от апаратурата в клиника Щерев...естествено там са с най-новите апаратури...
Не се притеснявайте...най-важно е бебчето да се роди живо и здраво и всички органчета да бъдат развити,а това колко тежи в не е от голямо значение...

Общи условия

Активация на акаунт