Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 546
  • 373
  •   1
Отговори
# 195
Най-впечатлена съм от комуникацията между пералната машина и сушилнята чрез безжична мрежа. Улесняването на гладенето чрез Iron Assist и самопочистването от власинки. Всъщност впечатлена съм и от визията на сушилнята.

# 196
  • Варна
самопочистването и услесняването на гладенето са чудесни предимства

# 197
  • Варна
Iron Assist улеснява гладенето - тази опция ме впечатли. Всеки ден гладя и знам колко е трудоемко и досадно. Grinning

# 198
Впечатлена съм от всички възможности на новите сушилни,нямам сушилня ,но се надявам в скоро време да си купя и да има всички тези функции.

# 199
Самопочистване звучи страхотно. И мразя часовете гладене, ако това ме улесни, гласувам с две ръце.

# 200
Писнало ми е тоЗи филтър да го чистя.Следващата сушилня ще е Бош със сигурност.

# 201
  • София
Съвсем тематично сушилнята ми замина днес. Ходих да гледам тези на Бош, защото сме фенове на марката, имам и пералня, и миялна - не разбирам как работи тази функция по самопочистване Rolling Eyes Отпред на вратата си има филтър, като на всички сушилни. В понеделник ще ходя до магазина на Сименс - Бош, дано там ми обяснят, защото тези в Технополис бяха от друга планета.

# 202
Първото нещо което ме впечатли е визията на сушилнята. Изглежда прекрасно ! Самопочистването и улесняването на гладенето са безспорни предимства !

# 203
Впечатли ме функцията за самопочистване и  връзката със сушилнята също така. Такъв уред нямам у дома, но този бош ме впечатли

# 204
Впечатлих се от самопочистването, но услеснението за гладенето е Топ! С малко дете и предстоящата зима ще имам купища дрехи за гладене, а като включа и ризите на мъжа ми... звучи доста обещаващо, предвид трите режима на разпръскване на пара.

# 205
Самопочистващата функция е много полезна и ще спестява време. Впечатлена съм и от улеснението при гладене на дрехите.

# 206
Функцията за улеснено гладене. Много ми е неприятно да видя измачкани дрехи и гладя всичко у дома, а след изваждане от сушилнята дрехите често са доста измачкани.

# 207
  • В градината...
Самопочистването е много важно.

# 208
  • София
И мен ме впечатлиха самопочистването и улеснението за гладене. Такава сушилня е супер практична!

# 209
Самопочистването е това, което ме впечатли! Много удобно и пести време на домакинята!

Общи условия

Активация на акаунт