Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 529
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Функциите AutoClean и Iron Assist са си голямо предимство.

# 91
Удиви ми функцията за самопочистване Simple Smile

# 92
  • Пловдив
Ползвам сушилня от доста години и едно от задълженията за поддържането й е точно почистването й. Едно от нещата, който са ми най - неприятни в домакинството е почистването на филтъра и всекидневното почистване на събралите се власинки. Определено ме впечатлихте с функция "самопочистване". Този уред ще е мой!

# 93
Самопочистването като нова функция на сушилните Бош ме впечатли.

# 94
Впечатли ме функцията Iron Assist, която улеснява гладенето.

# 95
самопочистването звучи чудесно! Наистина много интересно как точно всички власинки изчезват, но явно е факт!

# 96
  • В сбъднатите си мечти :)
Iron Assist функцията за улесняване на гладенето меко казано не впечатли! Съпругът ми носи само ризи и в рамките на работния ден сменя средно 2, което води до доста пране, което има нужда от гладене. Ако тази функция наистина спомага гладенето, то би било наистина чудесно за хора като нас Simple Smile

# 97
Самопочистването на филтъра много ме заинтригува. Много мразя да гладя, за това ми харесва функцията за лесно гладене.

# 98
Auto Clean и Iron Assist са функциите, които ме впечатлиха.

# 99
Самопочистването ме впечатли много. Сушилнята ми е Бош, но явно по-стар модел и няма такава функция. Новите програми също звучат много добре, не обичам да гладя.

# 100
Самопочистването е функцията, която ми направи впечатление.

# 101
Впечатлих се. Основно от самопочистването.

# 102
  • Пловдив
Абсолютно всичко ме впечатли! Сушилня-мечта!

# 103
  • Разпиляна във въображението
Самопочистването.

# 104
Признавам, че това да се самопочиства мъхът ми харесва много. Когато купувахме сушилнята, бях неприятно изненадана, че след всяко пускане, трябва да я чистя Grinning е, свиква се, но тогава го приех като още нещо, с което да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт