Бързо възстановяване след раждане с Терезиенойл МЕД. Участвайте и спечелете!

• 5 049
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
  • Горна Оряховица
за белези

# 121
Срещу стрии, белези, рани от изгаряния. При белези от операция, като секцио, при ухапване от насекоми също помага.

# 122
Бих го използвала при слънчеви изгаряния.

# 123
Терезиенойл може да се прилага и при подсичане и кожно раздразнение при новородени, така че освен за себе си, бих използвала продукта и за моето бебе.

# 124
Доколкото съм запозната маслото има много приложения : може да се използва при рани и изгаряния, при белези нови но също така и при белези със голяма давност. При ухапване от насекоми също върши работа. Бори се и със стриите по женското тяло. За бебешкото подсичане също е полезно да ни е под ръка. Терезиенойл е необходимост а не прищявка.

# 125
Бих използвала Терезиенойл освен за белега от секцио, така и за заличаване на стрии и белези от изгаряне.

# 126
Бих го използвала за изгаряне и ухапване от насекоми.

# 127
Помага при ухапвания от насекоми, при изгаряния,  при белези, при стрий . Аз лично бих го използвала за последното. И с двете бременостти имам доста засегнати места.

# 128
Купих и направих теста без нищо да му казвам. След положителния резултат веднага му казах да спре да се занимава с каквото и да прави и му показах теста си. Първо ме попита дали съм сигурна, а после каза, че ще правя нов на следващия ден.... искал да е сигурен като се зарадва ... 😃

# 129
  • Пловдив
При рани, ухапвания от насекоми, слънчеви изгаряния.

# 130
За белези и ухапване от насекоми

# 131
Бих го използвала при слънчеви изгаряния и при  ухапване от насекоми.

# 132
При рани.

# 133
  • Г. О.
Направих теста и си взех душ. Като излязох му казах, че съм го направила и искам заедно да разберем резултата. Това беше много щастлив и емоционален момент за нас. Подскачахме от радост и плакахме. Сега като си спомням отново настръхвам. Пожелавам на всеки да го изпита:)

# 134
Бих го използвала за рани и изгаряния.

Общи условия

Активация на акаунт