💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 107
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Брюксел / София
Роберта си знае, че следващата е тя; а Март е нещастен защото ще трябва да участва той в битките.
Близначките наглеят, Венцислава хич не й е приятно, а Пламен както винаги е прикрит.

# 1 606
Томас ги убива с бисери, толкова да е глупав милия.
Жал ми стана за Гастон като падаше, а почти от началото на предаването искам да си ходи, чак си се нервя каква съм жалостива Grinning

# 1 607
Елиминационната игра между Марешка и Амелия-Мира беше по-силова от тази, вече наистина не разбирам как ги избират игрите.

# 1 608
  • Sunshine state
То си беше за съжаление да го гледа човек как се мъчи. Ужасна игра. Нарочно се гаврят така. Малоумници!

# 1 609
  • Варна
Елиминационната игра между Марешка и Амелия-Мира беше по-силова от тази, вече наистина не разбирам как ги избират игрите.
Според балерините, дето ще участват! Simple Smile

# 1 610
  • Sofia
Обаче погледът на Венцислава при връщането на Юлиян къртеше, страх, страх и пак страх Simple Smile))

# 1 611
Толкова ми беше отвратителна тази игра, че ми се сви сърцето, като падаше Александър , а Юлиян береше душа и едва дишаше. Сигурно хвърлиха по 5 л пот.
Радвам се за Юлиян, ама тая игра ми уби кефа..тия от продукцията са помияри! А Александра грам човещина, то е ясно , че не ги харесваш и аз не харесвам Бастуна, ама ми беше мъчно да го гледам как се гърчи.
Близначките много ме разочароваха и те като Роберта.
Кака Радка беше откровена.

# 1 612
Пламен затова питаше кой иска Юлиян да се върне, за да му изтропа))

# 1 613
Да ми припомните Пламен и Венцислава не гласуваха ли по един и същ начин на номинацията..

# 1 614
  • Испания
Продуцентите пак не са направили правилни прогнози. Мислели са, че две от балерините ще са номинирани.

# 1 615
  • Sunshine state
Аууу, Ана Мария се произнася.. Ужас! Тия кокошки се изживяват като палачи.. И вашият ред ще дойде, алоо. 😝

# 1 616
До сега мислех, че в Русе мякат най много, но Венцислава ме хвърля в тъча всеки път като заговори! Тя от Варна ли беше? Там толкова мьеко ли говорят?

# 1 617
  • Sofia
Да ми припомните Пламен и Венцислава не гласуваха ли по един и същ начин на номинацията..
Да, но Пламен е хитрец и отигра максимално добре ситуацията!

# 1 618
Да, но Пламен е хитрец и отигра максимално добре ситуацията!

Да бе, и аз това се чудя.. какво и скача, ками, ала-бала, като и той е същия мишок.. Wink

# 1 619
  • Испания
Да, от Варна е Венцислава.

Общи условия

Активация на акаунт