💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 506
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 165
  • ВАРНА
Нещо съм пропуснала. Ако финалът на играта още предстои, няма ли да е леко хладно той да е на морето?

Интересен въпрос!  И на мен ми е интересно!

На 14 септември си вдигнаха всичката техника от Царево към София. 
Пълен абсурд  да я връщат в края ноември пак към Царево. 
 Или е заснет вече финала или ще бъде от София.

# 166
  • София
Е, то няма как да правят състезание на морето през ноември/декември.
или ще е игра в София, има достатъчно места, включително и басейни, а може и гласуване да има.
за мен ще е малоумие да се заснели край преди месеци и после да ни лъжат с някакво пряко предаване, но от тази телевизия всичко очаквам.

# 167
А защо трябва да има игра? Може да е, като Сърваквър с вот на бивши членове и вот на публиката.

# 168
  • София
Ми тя драгата продукция е крайно време да внесе някаква яснота.На мен ми се дава отгоре Simple Smile ,че финалът ще е като този на Сървайвър-ще отварят кутии с гласовете на последните 10 отпаднали.

# 169
  • Другата България
Ми тя драгата продукция е крайно време да внесе някаква яснота.На мен ми се дава отгоре Simple Smile ,че финалът ще е като този на Сървайвър-ще отварят кутии с гласовете на последните 10 отпаднали.
hahahaТова ми хареса.
А защо трябва да има игра? Може да е, като Сърваквър с вот на бивши членове и вот на публиката.
Аз като хвърлих смилянския боб и завъртях кристалната топка видях, че ще е като във "Фермата"-ще има и игри, сега дали ще са в басейн или около него не знам, предполагам не, плюс задължителен вот на публиката /разбирай населението целокупно/, и евентуално вот на участниците, които са отпаднали. Не знам дали искам да е така, защото доста от тях ще са пристрастни, а и както се писа може да има схеми предварително и купуване/продаване на гласове Laughing. Но искам да е основно и само игри-всякакви, не само плуване, всичко, комплексно. Което няма да се случи, пак според боба ми. Защото Тупарката ще ни цица до последно. #Cussing out

Та шегата настрана, много се надявам в най-скоро време да получим някаква официална яснота по въпроса.

# 170
Aз съм за Юлиян и Пламен на финал,който от тях двамата да спечели,ще съм доволна.
Казвате,че Юлиян бил кофти човек..ама чакайте малко,там не са отишли на конкурс за кой е най-голямата душичка и приятелче,отишли са да се състезават физически и стратегически.
И по тези критерии,точно двамата споменати от мен заслужават финал и нямат аналог в играта.

# 171
Стига сте му търсили оправдание на Юлиян и ще изкарате, че всъщност е ангел небесен, а от продукцията го изкарват демон от преизподнята! Нали разбирате, че човек няма как да скрие особено много същността си!? Все от някъде прозира истинската. И няма начин да накарате хората да повярват, че Юлиян всъщност е един прекрасен човек. ОК, играч е, съгласих се, но добър и читав човек не е. А вие след като обяснихте какъв добър играч е, започвате и реабилитация на личността му, което просто няма как да стане.

Чел е Сандо Сенека както дяволът чете Евангелието. Смешник е този мнооого голям. Има ниско самочувствие и голямо его.
Май някой чете, както дяволът чете Евангелието и/или пречупва прочетеното през собствената си призма. Нямам никакво намерение да реабилитирам когото и да било. Просто освен очи и уши имам и умението да чета между редовете и да анализирам нещата.
Когато попитаха Амелия за Юлиян като човек, точните думи на Амелия бяха "Винаги се изважда една определена страна на всеки от нас". Което НЕ ОТРИЧА, че въпросният има негативни черти в характера си (които видяхме и върху които явно е акцентът в случая), но освен тях явно има положителни, които хората, контактували с него, са видели. Не всичко е черно и бяло, не всички сме злодеи или ангели! Явно човек трябва да има не само очи и уши, за да види невидяното и да осъзнае неосъзнатото.

# 172
Извинявам се, но кому е нужно да задълбаваме чак толкова?
Виждаме това, което ни бива показано и обсъждаме него. Нито ще си взимаме някого от участниците у дома, нито нищо.
В крайна сметка аз поне гледам заради игрите и на база на тях си имам изградени фаворити. Толкова.

# 173
Наистина ли ще гледаме тези Гастонови какви глупости говорят?

# 174
  • Испания
Дали техните глупости, дали на балета - все тая.

# 175
Извинявам се, но кому е нужно да задълбаваме чак толкова?
Виждаме това, което ни бива показано и обсъждаме него. Нито ще си взимаме някого от участниците у дома, нито нищо.
В крайна сметка аз поне гледам заради игрите и на база на тях си имам изградени фаворити. Толкова.

+1.

Бях забравила,  че днес от 20 часа пускат.

Даже не съм сигурна дали да продължа да гледам. Нямам любимец вече. Изгониха ми Амелията.

# 176
Радостина: "Наско вика, еди какво си вика, вика, вика, вика.."  Охх.

# 177
Дали техните глупости, дали на балета - все тая.
Искам игри и студио с Джаферович!

Юлиян е лъв Grinning И александър е лъв... няма да се разберат, тронът е само един.

# 178
Радостина: "Наско вика, еди какво си вика, вика, вика, вика.."  Охх.
Голяяямо викане пада там. Joy

# 179
  • Берлин
И винаги говори на -МЕ (можеме, храниме, обобщиме)...това за радостина. А гастон...гнус ме е да гледам.
С малки букви са имената, така означавам малки хора

Общи условия

Активация на акаунт