💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 081
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 650
Говорите за отношението на близначките към Добрин, та и към другите, а не спряхте да плюете Александра. Не знам какво искате от нея.

Александър никога не е бил лидер или, по-точно, беше такъв само в главата му. Ваня и Жоро Милков му били колеги, според него. МайкооооооооооУ!
Фалшива, писклива, не добра актриса. Предава ми не оптимистично настроение, а нещо упадъчно, вгорчава що ми впечатлението от играта и състезанията- ето това имам предвид.
Липсва и изисканост, дистанцираност от интересите, обективността на наблюдател. Монотонна, с еднаква заучена интонация и музика на фразите, които произнася. Когато трябва да импровизира говори глупости като тези , които чухме по време и на този двубой.
Бих се радвала на друг водещ, пък бил той например Азис- щеше да ме развеселява.

# 1 651
  • Sofia
До сега мислех, че в Русе мякат най много, но Венцислава ме хвърля в тъча всеки път като заговори! Тя от Варна ли беше? Там толкова мьеко ли говорят?
Почти същото като в Русе, а от Добрич ако ги чуеш ум ще ти зайде Simple Smile
Пълни глупости!
Изобщо не са глупости, за да не съм голословна ето и пример:
"Въйй Наси, ай да идем до него пазар да купим от тях круши". Аз тук глупости не видях.Simple Smile

# 1 652
Имам прабаба и прадядо от Варна. Никога не са говорили меко. И от тях знам, че кореняци варненци не говорят така. Според тях това е говор от околните села.
Общо 20 години съм живяла в Добрич и Варна. Малцина са били хората, които съм чувала да говорят меко и обикновено все са били от други региони. Никога нямаше да заподозра, че Венцислава е от Варна ако не беше написано на първата страница на темата.
Много е тъпо хората от цели региони да се слагат под общ знаменател.
По темата - доволна съм, че Александър отпадна, но си признавам, че ми дожаля в началото. На мен винаги ми е мъчно някой като си тръгва. Joy

# 1 653
Веско ще подарява китка на Роберта -тоз хептен го удари хормона.На една номинация ,Веско няма да разреши да се номинира Роберта и логично Стоян ще е на пангара

# 1 654
  • Испания

Бих се радвала на друг водещ, пък бил той например Азис- щеше да ме развеселява.

Съчувствам ти, че не са поканили Азис, за да те развеселява.

А да кажеш, че Алекс е отвратителна... Няма да коментирам.

# 1 655
Някой има ли спойлер за другата седмица?Юлиян срещу Стоян ли? И Стоян си ходи?
Леле 100 кила не съм вярвала...на едно мнение сме! Този не е ли някакъв рапър?
Коя е русата дама?

Джаферович ♥️♥️♥️

Тоя пък Веско червената китка

# 1 656
Аз не твърдя, че варненци говорят така, а питам! Във Варна съм била последно като дете, нямам ясни спомени как се говори там. В Добрич не съм ходила, но Русе няма как да го забравя просто... Може хората да говорят на място така, а извън региона си да си говорят чисто. И аз се улавям как почвам да плещя на диалект като ида при приятелка в Самоков точно след 2 дни, но Венцислава говори много неправилно.

# 1 657
Е, нали е записано преди дни..? Как 100 Кила е видял промото за сватбата Grinning Сигурно им ги пускат предварително, ама не виждам смисъл.

# 1 658
  • Sunshine state
Ива Пранджева е русата жена- участваше в Сървайвър и там ги беше надробила едни интриги.. 😆
Александър наистина си вярва, че са го пратили, защото е силен, а не защото реално си го използваха за боксова круша. 🤣

# 1 659
Веско ще подарява китка на Роберта -тоз хептен го удари хормона.На една номинация ,Веско няма да разреши да се номенира Роберта и логично Стоян ще е на пангара

Учудвам се, че с Роберта го прихвана този романтизъм. В племето си имаха толкова по-хубави жени. Rolling Eyes

# 1 660
  • Sunshine state
Аз по-хубава жена от Роберта в тяхното племе не съм видяла, въпрос на вкус е.
Хубавичко го солят Бастун в студиото, кефят ме.

# 1 661

Съчувствам ти, че не са поканили Азис, за да те развеселява.

А да кажеш, че Алекс е отвратителна... Няма да коментирам.
Няма нужда от тази ирония, или сарказъм, няма нужда от съчувствие. Сърчаджиева е участник в това предаване като всички други и можем да споделяме за нея каквото преценим. Нямам нужда нито от коментар, нито от указване на правилен начин как да мисля. Аргументирах се защо съм се изразила така. Слаба, много слаба актриса и водеща. Така по- добре ли е?

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 22:35 от victoria vassileva

# 1 662
Радвам се, че Юлиян продължава!
И да обобщим - в момента на терен излизат трима славяни, четирима траки /тракийки /и петима прабългари...

# 1 663
След 30 изгледани сезона на американския ББ и малко повече на Сървайвър, не мога да повярвам колко тъпи и неподготвени играчи си губят времето в това предаване. Толкова ли не загряват, че колкото повече играчи останат от един отбор при обединението, толкова по-лесно ще контролират играта.. толкова ли беше трудно прабългарите да дръпнат Добрин и да отстранят кифлите. Имат още двама в другия отбор (макар, че и Стоенчо е тръгнал да си мери това дето няма). При обединението спокойно могат да останат 5-ма срещу 2-3 славяни и 2-3 траки..

# 1 664
  • Sunshine state
И аз си мислех преди малко, че щеше да в по-удачно да дръпнат Добрин, но пък Алекс добре че се разкара.

Общи условия

Активация на акаунт