💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 083
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 665
Аз направо спрях да гледам заради Сърчаджиева. Наистина е кошмарна.
Пускам предаването за фон и намалям звука, когато тя писка 😂

# 1 666
Аз не твърдя, че варненци говорят така, а питам! Във Варна съм била последно като дете, нямам ясни спомени как се говори там. В Добрич не съм ходила, но Русе няма как да го забравя просто... Може хората да говорят на място така, а извън региона си да си говорят чисто. И аз се улавям как почвам да плещя на диалект като ида при приятелка в Самоков точно след 2 дни, но Венцислава говори много неправилно.
Разбрах те още в началото, calabaza! Hug Реагирах заради другия коментар, който аз определям като глупост, аргументирах се защо.

Охх, този път не успях да гледам студиото, а то било забавно.

# 1 667
  • Испания
Учудвам се, че с Роберта го прихвана този романтизъм. В племето си имаха толкова по-хубави жени. Rolling Eyes

Преди да се появи Роберта, там беше Георгиос.

# 1 668
Веско ще подарява китка на Роберта -тоз хептен го удари хормона.На една номинация ,Веско няма да разреши да се номенира Роберта и логично Стоян ще е на пангара

Учудвам се, че с Роберта го прихвана този романтизъм. В племето си имаха толкова по-хубави жени. Rolling Eyes
И аз това се чудя .. кво й има ня таз , че да й хареса.. Ама различни хора , различни вкусове. Grinning може просто да има нужда и това да е първата жена , която би му пуснала .

# 1 669
  • Испания
Е, браво на Ваня. Точно това и аз казвам за Пламен.

# 1 670
  • Sunshine state
Абе Пламбата ги накъдри и той..

# 1 671
  • I want it all and I want it now.
И аз се учудвам 🥴 какво и харесват на Роберта🙄

# 1 672
Пламен е такъв мишок! Направо Цар Плъх!

# 1 673
Е, как така бе хора....не виждате ли около вас колко грозни според вас жени ги харесват? А Роберта за мен е чаровна, приятна и пищтна секси жена!!!

# 1 674
  • София
Ваня му говори на китайски на Сто Кила. Всички виждаме един абсолютно идентичен вот, но продължава да ни се натяква, че Венцислава е Юда на племето.

# 1 675
  • Sunshine state
Пак трябва да гледаме гаврата с Добрин.. Тия жени са като лешояди на мърша, а обвиняват  Юлиян, че се държал нападателно. Ужас.

# 1 676
  • София
Всеки път когато Ваня Джаферович се върне на темата за гласовете на Пламен и Венцислава, ми порасват крила. Smile Моят официален представител в Студиото. Bowtie

# 1 677
  • Брюксел / София
Не знам дали Добата има проблем, но ако има е отвратително подобно отношение и коментари и в играта, и извън нея. А, ако няма пак не е достойна подобна публична гавра с някой с ограничен умствен капацитет. Допуснат е да участва, ами дръжте се достойно с човека. Това, че, например, е глупав трябва ли да бъде повод разни девойки като близначките да се гаврят?! Отвратена съм!

# 1 678
  • София
Обаче забелязвам, че Гадостина падна в плен на чара на Юлиян, възхищавала му се, щяла да се радва да се върне,  другият път можело да не го номинира него, и други такива омекотени изказвания.
Всички познаваме хора от Варна, но никой не говори така неправилно и неприятно като ужасно мьекащата жена, според мен родом е от друго населено място, но не знам кое е то.
Дългочаканата женска коалиция не е по-добра от мъжката, и тук са скатавки, страхливки и интригантки.
За гласа на Пламен, който се прави на дръж ми шапката, съм на същото мнение-мишок!

# 1 679
Ваня му говори на китайски на Сто Кила. Всички виждаме един абсолютно идентичен вот, но продължава да ни се натяква, че Венцислава е Юда на племето.
Венцислава подценявала интелекта на Пламен и Юлиян, а Пламен интелекта на кого подценява? Тоя наистина ли си мисли, че като повтори онова за ятагана 100 пъти ще измие ръцете си от номинацията на Юлиян?

Общи условия

Активация на акаунт