💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 078
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 680
Хахаха вярно е че не гледам отначало, но моля някой да ми обясни защо Добата е глупав и защо Гичка или Марешка са по-умни от него?
Как може въобще такова нещо, такива квалификации...
Не знам, не следих неговата игра, признавам, гледах повече към слипа на Юлиян.

# 1 681
  • София
Това, че, например, е глупав трябва ли да бъде повод разни девойки като близначките да се гаврят?!
Аз намирам Добрин за по-интелигентен от близначките. Мисля, че неговите проблеми са в комуникацията, той сам ги определи още във визитката си.

# 1 682
  • Испания
Не знам дали Добата има проблем, но ако има е отвратително подобно отношение и коментари и в играта, и извън нея. А, ако няма пак не е достойна подобна публична гавра с някой с ограничен умствен капацитет. Допуснат е да участва, ами дръжте се достойно с човека. Това, че, например, е глупав трябва ли да бъде повод разни девойки като близначките да се гаврят?! Отвратена съм!

Умственият капацитет на близначките е под мнооооооого голям въпрос.

# 1 683
  • ВАРНА
Навършващият 31 години Юлиян обижда на възраст - 32 годишните близначки.   
 Егати тъпотията!

# 1 684
  • Буркина Фасо

близначки - тризначки ... един дол дренки  hahaha

# 1 685
Пак трябва да гледаме гаврата с Добрин.. Тия жени са като лешояди на мърша, а обвиняват  Юлиян, че се държал нападателно. Ужас.
Близначките нарекоха Добрин "кърлеж"... Pensive

# 1 686
Ана-Мария на моменти ми е по-неприятна дори от славянските балеринки и за да не използвам груби изрази, ще споделя само, че за мен тя е антипод на определенията, които приписаха на траките, славяните и прабългарите още в самото начало на играта.

# 1 687
Ама близначките са 32 годишни?О боже мой, тези ще си останат стари моми, държанието им е като на 12 годишни, шегички и песнички за момиченца навлизащи в пубертета. Има го този проблем при близнаците, от комуникацията само по между си често са инфантилни.

# 1 688
Не следя този формат от начало и имам въпрос. Александър позволявал ли си да се държи агресивно и да унижава някой? Както се държат повечето траки и тракийки.

# 1 689
  • Брюксел / София
Това, че, например, е глупав трябва ли да бъде повод разни девойки като близначките да се гаврят?!
Аз намирам Добрин за по-интелигентен от близначките. Мисля, че неговите проблеми са в комуникацията, той сам ги определи още във визитката си.
[/quote
Затова написах “например, че е глупав”, аз не мога да определя още какъв точно е Добата защото гледам формата от скоро. За момента на мен лично ми изглежда в определени моменти бавен, но това едва ли е нещо чак толкова лошо, за да издевателстват върху него другите.

# 1 690
Съвсем очаквано, Александър е вън

# 1 691
  • София
Начи, ако за мъжете се съди по славяните, а за жените по тракийките, човечеството е за затриване.

# 1 692
  • Русе/София

близначки - тризначки ... един дол дренки  hahaha

Sweat SmileSweat SmileТочно в десятката.

# 1 693
Венци е от Варна, така ли? Не съм от там, но ми е някак на сърце този град...
Ех..
А зодия? Сега ще се окаже телец Grinning

# 1 694
Дева е и не ми прилича на познатите ми деви. Те са саможиви, особняци и доста деспотични, кисели и педантични, но  категорично не се измъкват като мокра връв както го прави Венцислава. Ако не искат или не харесват нещо, го заявяват ясно, а не шикалкавят.

Общи условия

Активация на акаунт