💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 062
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 725
При някои еднополови близнаци има такава патологична зависимост един от друг - живеят заедно, работят заедно. В случая близначките работят свободна професия заедно, което още повече усложнява ситуацията.

Аз имам роднини близначки, но те са били делени от малки - отново са много близки и имат много силна връзка като сестри, но всяка си има собствено семейство, живот и професия.

В училището на дъщеря ми по желание на родителите има двойка близнаци, които са разделени в различни класове.

# 1 726
Добата явно се е увлякъл по движението, което беше вдъхновено от Грета
Скрит текст:
От промото разбирам, че в едното племе се ухажват, а в другото си играят, не мога да разбера само Юлиян булката ли ще е или този, който ще ги жени.

# 1 727
Според мене не може да се сложи знак на равенство между отношенията Юлиян - Венцислава и Юлиян - Георги. Георги не е "спасявал" Юлиян, та последният да му е длъжен за нещо. Не така стоят нещата при Венцислава. Волно или неволно Юлиян я спаси два пъти - веднъж от елиминационна битка, веднъж от славяните. 😀 Смятам, че Пламен много правилно я определи. Юлиян наистина я смяташе за близък човек и горчилката му от постъпката й е напълно оправдана. Знам какво е да ти забие нож в гърба човек, на когото си вярвал. В главата ми се въртят думите на Алекс, когато Юлиян спечели Венцислава за траките - "Спечели ценен съюзник." Каква ирония! 🙂
Според мене траките ще победят на териториалната битка. На "сватбата" на Добата младоженецът и едната близначка бяха със същите тоалетчета, с които бяха вечерта след завръщането на Юлиян, но Радостина и Ана-Мария бяха с други. Едва ли са се преоблекли за "сватбата"... 🤔 Всъщност в промото близначката също е различно нагиздена. Тез момичета ще ме ослепят... може ли толкова много да лъщят...

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 01:07 от Не се сърди, човече

# 1 728
  • Калгари, Канада
От Юлиян ще излезе добра балерина 😉

Май е време да ги слеят. Поизчерпаха се, славяните са ми скучни, траките си казаха каквото имаха.

# 1 729
Според вас кой е лидерът на траките в момента?

# 1 730
Според вас кой е лидерът на траките в момента?
Не знам.Колебая се между Юлиян и Радостина.Макар че при тях всички карти паднаха и мисля,че лидер повече няма да има.Всеки за себе си

# 1 731
Няма лидер. Никога не е имало.
Юлиян е водещ в игрите и определяне на стратегиите, Радостина пък е водач на коалицията..

# 1 732
Вчера не изгледах цялото студио, но и коментаторите ми направиха лошо впечатление - те също обидиха Добрин и даже му имитираха погледа. Да, той мисли бавно. Но не смятам, че в това отношение е по-зле от Стоян или от Март, които са и злобни.
Това е едно от нещата, което ме изкарва извън кожата - както сега, така и като гледах Брадъра (затова и съм гледала малко сезони) - защо масово се обиждат хора, които не умеят да се защитят - защо трябва да налитат на този, който е в по-неизгодна позиция? И участниците, и коментаторите. Защо не пообидят Весо или Гадостина?
Горката "стара чанта" още не знае, че близначките са й сменили името, докато Добрин чу доста неприятни неща направо от устите им.
И водещите, и гостите са все на страната на тези, които минават за фаворити.

# 1 733
Близначките са типичен пример за "bullies". Отвратителни са на моменти, това с ябълката и пъзела беше брутална гавра.
А тъпите майтапи към Юлиян няма да ги коментирам. Изпълнили му мечтата..

# 1 734
Нямат лидер и според мен.
Близначките много ми олекнаха. Жалко за тях, а можеше да са фаворити на  голяма част от зрителите.

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 01:08 от Не се сърди, човече

# 1 735
Колкото и да не харесвам близначките, шегите им към Юлиян бяха нормални. Дори и той да е сметнал, че са неуместни може да се защити. Отношението им към Добрин обаче е отвратително. Както и на Радостина и Наско. И на коментаторите в студиото.

# 1 736
Мисля, че траките нямат лидер вече, никой не смее да се самоопредели като такъв, страх, видяха, какво се случи с Александър.Радостина е точно служителка "мениджър"😂, ниско ниво, с голямо желание да е велика шефка, реди заучени фрази от някой тиймбилдинг.Вецислава точно не знае какво да прави в момента, носи се по течението, въобще не преброи гласовете на номинацията, не се сети.Ана Мария е в ступор, просто си седи.Пламен не ми е интересен , скука.Юлиян леко обра поведението, след номинацията, пред камерата скача като петле , на масата не бързаше да отговаря на провокациите, дали защото беше изморен, ще видим.Близначките не са ми интересни, имам поглед отвътре към такива двойки, като чуя "ние това, ние онова" , минали са възрастта да осъзнаят, че са отделни личности.Добрин ми харесва, няма да продължи дълго, мисля, че ще излезе преди статистката Ана Мария.

# 1 737
Юлиян не прие много навътре шегите на близначките. Видно от Инстаграма му, не се е обидил и от това, че го нарекоха Жокера.

Разговорът му с Пламен беше странен - Пламен приказва някакви неща, а той отговаря "да, да, да...".

# 1 738
Гледах визитката на Добата! Казва, че носи бутилка и торбичка за многократка употреба (същото правя аз и повечето хора около мен). Не кара автомобил (вървя колкото се може повече пеша), изхвърля разделно боклука...като цяло повечето неща ги правя аз и моите познати също.
Не виждам нищо странно.  Трябва малко да се замислят хората за тази планета, но виждам че по-възрастните хора им е трудно да променят мислене.. ако цял живот са живели с един стереотип.

Тъй като съм живяла и при соца ( към 18г) и сега ,искам да ти кажа,че тогава нямаше торбички за еднократна употреба, и пластмасови бутилки също.
Всичките тези екстри се появиха в демокрацията, така че на младите трябва да се промени мисленето.
Близначките все повече ми заприличват на тризначките, ужасТ!
Ами права си! Помня и аз като бях малка баба ми винаги носеше зашита ръчно торба, в която слагахме хляба, който също беше без опаковка!

Вчера близначките бяха на масата по халати и морка коса. Заедно ли се къпят и в банята?  Гледах им визитката и на тях, казаха, че приятел на едната трябва да бъде одобрен от другата, както и че не може еднаата да бъде разведена, а другата щастливо омъжена например!

# 1 739
Санди е в Събуди се в момента.

Общи условия

Активация на акаунт