Да му кажа, че съм влюбена в него!

Без да ги познавам, точно нещо такова мислех и аз за тях. Познавам много двойки и дори една тройка близнаци, такова нещо досега не съм виждала. Те двете са буквално като едно цяло, аз наблюдавам когато едната тръгне да играе сама реакциите на другата-ами тя направо трепери докато играещата се върне, не могат да живеят една без друга, напълно са си самодостатъчни, нямат противоречия, разногласия, проблеми също между тях няма....на мен ми прилича на някаква патология това тяхното. Но-категорично след излизането на Наско започнаха тотално да изпростяват, с всеки изминал епизод все повече и повече, говорят глупости, подигравките и иронията им към Добрин вече е противно отблъскваща, смешките им изобщо не се получават и това донякъде започва и мен да ме дразни. Като се намацотят и лъснат за пред камерата изобщо не ми харесват толкова, колкото в естествения си вид в рибарската колиба.
И със сигурност щяха да се справят по-добре, спор няма, те и двете са перфектните състезателки, силни, мощни, раздаващи се, траките щяха да бият на половината от времето, което им беше нужно за извоюваната победа...
Смешници.
. Когато ТЯ реши? Аз наистина не мога да повярвам колко много тази жена си е повярвала и колко нереално висока самооценка има за себе си. Говори така за един силен мъж, подценявайки го и смятайки го за нещо по-ниско от себе си, а същевременно е абсолютно посредствен състезател, скатаващ се през последния месец и стигнал до тук именно защото винаги е бил прикрепен към двама силни мъже. Наистина ли може човек да е толкова безочлив? Два пъти превъртах момента, за да видя да не би да не съм чула добре, но не-точно така каза. Втора Ана-Мария, седяща отстрани, но онази поне не надига глава, правейки се на много силна и непобедима. Но тази....
, когато и да си тръгне, все ще ѝ е късно.
Препоръчани теми