💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 062
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Пловдив
Близначките са вечно долепени една до друга, като сиамски близнаци. Чак се очудих когато се поотдалечиха една от друга, когато на плажа брояха за направата на компаса. Те освен идентични по външност ми се виждат и напълно идентични и по характер. Като един човек на две места. Една от друга черпят усещане за сила и подкрепа и затова така кълват наоколо. Ако само едната беше влязла, нямаше да е толкова наперена.

# 1 741
  • Sofia
Вчера близначките бяха на масата по халати и морка коса. Заедно ли се къпят и в банята?  Гледах им визитката и на тях, казаха, че приятел на едната трябва да бъде одобрен от другата, както и че не може еднаата да бъде разведена, а другата щастливо омъжена например!
[/quote]

Не подценявайте близнаците като цяло и не слагайте всички под общ знаменател. Какво лошо има едната да одобри гаджето на другата? Защо най-добрата ти приятелка да може да одобри приятеля ти, а близначката ти да не може! Разликата е, че най-добрата ти приятелка може утре да ти забие ножа в гърба (водена от личния си интерес), докато сестра ти няма да го направи.

# 1 742
Как така най-добрата ми приятелка ще одобрява гаджето ми?! Абсурд

Знам, че не всички близнаци са такива! Аз лично познавам близнаци, всяка, от които има идентичност и различен живот, различен свой избор на партньор, професия..

# 1 743
  • Sofia
Morellla, именно защото и аз познавам страхотни двойки близнаци, написах да не правят обобщения. Най-добрият ти приятел/ка е човекът с който споделяш хубаво и лошо, търсиш мнението му (одобрението му), защото държиш на него, и най-вече, ако ти е истински приятел няма да те подведе/излъже. Е при близнаците е същото, даже и по-добре - няма користни цели. Simple Smile

# 1 744
Аз не съм убедена , че са имали приятели, те даже нямат свой фб, с общ са. Такава залепеност ми е патологична.
На моменти са ми забавни, макар че хуморът им е на ниво 5 клас, неслучайно Александра снощи ги избъзика в коментарното студио.

# 1 745
Скрит текст:

Какво стана с мемоарите на Веско?! Секнаха ли?

Пъне се по всякакъв начин да хареса на публиката.

vesko.panchev

В едни игри на волята, на един плаж, спечелих една закуска, говорих за едно село и спомените ми за двете ми баби, посветих закуската на тях! Селото е Кривня, баба ми е Недка и в този пишник се правеха всички вкусотии!

Какво е пишник, нещо като вид кухня ли е?
Много благодаря, Смайли! 🌹За човек без профили където и да е споделеното тук от соц. мрежи ми е интересно.

Върнахте ме в детството с този пишник. 🙂

# 1 746
Понеже знам, че Алекс Сърчаджиева и Ваня Джаферович  четат и ползват някой размисли от момичета тук. Ще им кажа, че нито ги прави по - умни, нито по забавни, че се подиграват публично в ефир с Добрин. Има доста участници във формата с по-ниско айкю. Много им падна нивото. Бяха ми симпатични, но ми заприличаха на клоуни. А Алекс с тия дрешки ми е като стара мома излезнала от 60 - те.

# 1 747
Сериозно ли Джаферович чете тук? ! Grinning  Да му кажа, че съм влюбена в него! Innocent Laughing

Това е обект на друга тема, но да кажа, че хората много често не знаят своите собствени потребности, какво остава друг човек да ги знае за теб.... Точно заради това много двойки се разделят, защото родители, приятели не пропускат да се месят, (не)одобряват .... и разбира се човек се влияе. Айде няма нужда друг да одобрява!

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 12:56 от Morella Allan Poe

# 1 748
Скрит текст:

vesko.panchev

В едни игри на волята, на един плаж, спечелих една закуска, говорих за едно село и спомените ми за двете ми баби, посветих закуската на тях! Селото е Кривня, баба ми е Недка и в този пишник се правеха всички вкусотии!

Много благодаря, Смайли! 🌹За човек без профили където и да е споделеното тук от соц. мрежи ми е интересно.

Аз също нямам профили никъде, но разглеждам в Инстаграм и Фейсбук.

# 1 749
Някой ако си мисли, че това предаване се печели ако се играе честно и без коалиции, жестоко се лъже. А на Пламен въобще не му вярвам, че номинира по съвест  Peace

# 1 750
Чудя се защо не попитаха Александър в студиото кой му е фаворит за победата? Очаквах с нетърпение този въпрос и отговорът му.

# 1 751
  • Другата България
Близначките ги познавам от преди много години отстрани - комуникират само двете и са доста груби понякога към околните. Още тогава си мислех, че така няма да имат сериозна връзка и сега 10+ години по- късно нищо не се е променило. Както някой каза за тях - те са си самодостатъчни. Затова са един играч - една без друга не могат да живеят, да мислят, да функционират. Ако едната само излезе другата ще се срине психически.
smile3521 newsm10 smile3501 Без да ги познавам, точно нещо такова мислех и аз за тях. Познавам много двойки и дори една тройка близнаци, такова нещо досега не съм виждала. Те двете са буквално като едно цяло, аз наблюдавам когато едната тръгне да играе сама реакциите на другата-ами тя направо трепери докато играещата се върне, не могат да живеят една без друга, напълно са си самодостатъчни, нямат противоречия, разногласия, проблеми също между тях няма....на мен ми прилича на някаква патология това тяхното. Но-категорично след излизането на Наско започнаха тотално да изпростяват, с всеки изминал епизод все повече и повече, говорят глупости, подигравките и иронията им към Добрин вече е противно отблъскваща, смешките им изобщо не се получават и това донякъде започва и мен да ме дразни. Като се намацотят и лъснат за пред камерата изобщо не ми харесват толкова, колкото в естествения си вид в рибарската колиба.
За играта всичко сте казали, за мен нямаше изненада изобщо, дори снощи малко не ми беше интересно. Но да, удоволствие ми е да наблюдавам Юлиян, когато играе. Заради това гледах. Не съм категорична, че саботираше в четвъртък, по-скоро според мен не си даваше зор, защото ако искаше да саботира както трябва щеше да не участва изобщо. И кой на негово място-Венцислава стратегията или Анка арията? Thinking И със сигурност щяха да се справят по-добре, спор няма, те и двете са перфектните състезателки, силни, мощни, раздаващи се, траките щяха да бият на половината от времето, което им беше нужно за извоюваната победа... Tired Sunglasses hahaha Смешници.
За мен и на мен вече Венцислава ми е по-неприятна от Радостина. И не защото е номинирала Юлиян, а заради начина, по който го направи. Вече писах, няма да се повтарям. Но друго-не знам дали сте писали, не съм чела всичко, признавам си.
Когато се обясняваше пред камера за мишкарската си постъпка и как шикалкавела пред Пламен, а всъщност прекрасно била преброила, защото до три можела да брои, и как всъщност истинската причина била да номинира Юлиян, та тогава каза нещо от сорта на: "Добрин е лесен, той е капка в морето, той когато и да решА, тогава ще си тръгне Добата..." Shocked #Crazy doh. Когато ТЯ реши? Аз наистина не мога да повярвам колко много тази жена си е повярвала и колко нереално висока самооценка има за себе си. Говори така за един силен мъж, подценявайки го и смятайки го за нещо по-ниско от себе си, а същевременно е абсолютно посредствен състезател, скатаващ се през последния месец и стигнал до тук именно защото винаги е бил прикрепен към двама силни мъже. Наистина ли може човек да е толкова безочлив? Два пъти превъртах момента, за да видя да не би да не съм чула добре, но не-точно така каза. Втора Ана-Мария, седяща отстрани, но онази поне не надига глава, правейки се на много силна и непобедима. Но тази.... Mr. Green #Cussing out Stop, когато и да си тръгне, все ще ѝ е късно.
За понеделник нямам прогнози, според мен траките ще победят, защото за тях е важно да останат на добрите условия и всеки ще се раздаде на макс. Виж, за елиминационните не мисля, че ще победят и на двете. Прогнозирам поне една загуба, нова номинация на Юлиян и отпадане на славянин. Залагам на Стоян или Роберта, но предвид поредното залитане на Веско към жена, в частност Роберта смятам, че това ще е Стоян. Но докога ще са толкова неравен брой и хора като Венцислава и Анка ще седят отстрани, а други ще се морят и напъват? Едни и същи играят, едни и същи почиват. Безобразно, нередно, нечестно, просто жалка история. И после същите тези отварят големите уста и се започва....

# 1 752
Отново недомислие на игрите! Не може 3 пъти подред все едни и същи да участват, а другите само да критикуват и да гледат отстрани. Неиграещите трябва да са веднага на пангара и да отпадат  Peace

# 1 753
Скрит текст:

vesko.panchev

Аз също нямам профили никъде, но разглеждам в Инстаграм и Фейсбук.
Нямам профили, защото нямам време за тях, а знам колко лесно се пристрастявам... 😳
Форуми също не посещавам (-х). За този си направих регистрация преди няколко години само за да гласувам в една анкета за лекарката, благодарение на която имам моето малко съкровище. 🙂
Предаването ми стана интересно и взех, че си припомних потр. име и паролата за тук и... ей ме на при вас. 🙂 Както се очакваше... тук много ми хареса и кой каквото и да прави вкъщи, аз хвърлям по едно око в темата или ви чета по нощите. 😁 Откакто съм тук си ходя недоспала, но осведомена, а често и доста развеселена.
Тъй че съм безкрайно благодарна на тези, които разглеждат профили на участниците и споделят видяното / прочетеното. 😉
Извинявам се за спама!

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 15:18 от Bilyana14.

# 1 754
  • Пловдив
Наско, Марешка и Амелия са излизали вчера. Марешка е попрекалила със сторитата в инстаграм. Наско едвам се държи на крака, а тя му завира телефона в лицето. Умно и добро момче е Наско, но трябва малко да се вземе в ръце вече.

Общи условия

Активация на акаунт