💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 018
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Sunshine state
Мда, на това ми заприлича и на мен.

# 1 786
  • Испания
Joy Joy Joy
Пускам ви едно мнение от фейса, на което още се смея.

Страхотно е! Благодаря, че го сподели.

Александър от "Игри на волята" след елиминациите

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2019-11-02-alexander-igri

# 1 787
  • София
Ще се обединят тогава, когато има легла за всички в "резиденцията"
Да, всъщност къде ще спят всички в смешната "резиденция "?

# 1 788
Ще наемат друга по-голяма резиденция с повече легла ,няма да се прескачат в малката я  hahaha

# 1 789
  • ВАРНА
Ще се обединят тогава, когато има легла за всички в "резиденцията"
Да, всъщност къде ще спят всички в смешната "резиденция "?

Тя тази резиденция е като спечелената "кралска вечеря"  - преди няколко дни.

# 1 790
  • София
... то всички ги изкарахме с диагнози...

Хах, то, нали, щото ние, дето пишем тук, си нямаме Smiley
Ето, например, аз си имам графомания и склероза... хъм... като напиша едно - и забравям всичките си предишни мнения...
А иначе, представям си понякога, че аз съм в тази игра. Обаче, като чета, май никога няма да събера смелост да се запиша в подобен формат.

# 1 791
В рибарската колиба има повече места за спане - 10 души събра без проблем. Може там да ги пратят да пестят от наем на вилата. Пък и някаква воля да видим. То там вече си ги хранят като в резиденцията без удобството на завивките и топлата вода.

# 1 792
Telesilla - при Юлиян доброта и съпричастност няма! 
При него всичко е изгода и издърпване на ползи от отсрещния и накрая пълното му съсипване и поругаване на отсрещния!   

Изглежда паметта на някои зрители е къса и вече са забравили как Юлиян тормозеше психически Стоян и жените в племето на прабългарите. За сметка на това обаче, след един урок по плуване са готови да го обявят за Майка Тереза.

# 1 793
  • Другата България
Разговорът на Пламен и Юлиян пред скарата и аз не го схванах - той си нарежда някакви се неща, Юлиян само му потвърждава, и ми се стори, че го е разбрал пределно и му няма много вяра на Пламен.
На мен ми изглеждаше като че Юлиян въобще не го слуша какво говори Пламен, само кима, за да има вид, че го чува, а всъщност си мислеше за някакви си свои неща и си е направил свои изводи.
Абсолютно същото си помислих и аз.
Сега, след като някой го спомена-за изречението на Роберта: "Знаех си, че така ще стане", при онази, бруталната игра с триметровата дървена стена, и аз си мисля, че е имала пълното основание да го каже.

О, не сме забравили, за "тормоза" над жените в племето на прабългарите. Но това какво означава-че щом като един играч веднъж е бил ...лош, то това автоматично означава, че каквото и да направи оттук насетне, няма да гледаме И него, а ще помним само сторената "злина", ще натъртваме на нея, ще я изкарваме като аргумент при всяка една проява на добрина или положително качество и ще я обявяваме за лицемерие? Когато един човек е г@з, е такъв. Но когато се държи човешки, поне аз съм склонна да го отбележа, не да забравя, а да коментирам и положителното. И това не се отнася само за Юлиян. Отнася се за всички.

# 1 794
Освен Юлиян, Джаферович е бил Жокера на Хелoуин Grinning
https://www.instagram.com/p/B4SmJ5IgWjj/?utm_source=ig_web_copy_link

Аз и в живота не познавам един човек да е само добър, или само лош. Честно казано много по-често съм виждала злини от хора, които винаги се правят на много хрисими.. а тия, които са по-сурови, не винаги усмихнати или жлъчни много често се оказват там, когато имаш нужда от тях. Както и да е.. изобщо не смятам за нужно да реабилитирам Юлиян, още по-малко да го изкарвам майка Терезия...аз си го харесвам такъв, точно такъв.

# 1 795
  • Испания

Красив е /през моя поглед, естествено/. Нищо общо с балерините във формата.

# 1 796

Красив е /през моя поглед, естествено/. Нищо общо с балерините във формата.
Налиии!!! Чудя се кой ми харесва повече, той или Юлиян... в Джаферович сякаш ми липсва нещо като ''дефект'', голямо носле, криво или някакъв студен поглед (макар че има сини очи, изглежда много топъл, почти детски поглед), също изглежда много млад.. липсва му някаква мъжка грубост за моя вкус. Така някак ми седи твърде красив, твърде перфектен. Малко ме плаши дори, нереален е.. рус, синеок, идеална височина, добър и успешен, умен, баща..

Юлиян колко е висок?

# 1 797
Май наистина ди влюбена в Джаферович? Евгения дали чете  тук 😆?

# 1 798
Пак краде туй момче 😂😂😂 Това си е на Юлиян ролята. Добре, че е Юлиян да свали маските на всички кукумявки.  На коментар във фейса много се смях, 💐💐💐💐. Да си признае, коя от вас го е сътворила. Като допълнение бих добавила Сашка да спре да срича от сценария и да се прави на забавна, и на нейно място да сложат Наско, неговите шеги идват спонтанно и поне не са иронични.

# 1 799
Май наистина ди влюбена в Джаферович? Евгения дали чете  тук 😆?
Преди четеше. Даже се включваше в темата за Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт