💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 61 999
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
.... Но за жалост виждам и доста разярени хора, които не знам как харесват въобще някого.... защото яростно са се разпсували срещу противника. Не е нормално това... питат за профилите на Радостина, Ана Мария, за да ги обиждат..... също се обиждат феновете един друг.
Laughing Е то и тук горе-долу е така, с разликата, че що годе се спазва нормален тон през повечето време. Но да, и на мен ми е непонятно как хейтиш някого, че е намсикъвси в отрицателен смисъл, а всъщност ти се държиш по същия начин. Grinning Ама който каквото го влече.

Аз нещо друго се сетих да кажа, то като съм спала почти и ми изплуват разни моменти. Embarassed
Снощи в студиото, а и тук мисля съм чела сравнение между постъпката на Венцислава, номинирайки Юлиян, и тази на Юлиян, номинирайки Гошо. И двете били стратегия, желание за отстраняване на силен играч и т.н. Ок, нека е така. Но-как го направи Юлиян и как Венцислава??? Юлиян открито пред всички номинира Гошо, докато Венцислава мишката постъпи като....мишка. Огромна, гига разлика за мен и според мен. Колкото и това да е част от стратегията ѝ-да мишкува, не ѝ прави чест, не само заради това, че е военна или жена.
[/quote

Е, с другата разлика, че Юлиян се държеше приятелски с Георги, коментираха как ще номинират слабите в и игрите и т. н. А Венцислава не са дали да казва и обещава на Юлиян да го подкрепя винаги и във всяка ситуация.
За мен няма разлика. Това, че нещо не са излъчили не значи, че не се е случило-доказано многократно досега. Щом Пламен го казва, предполагам не си го измисля. Peace

Е, по тази логика и двамата са на едно ниво -  и двамата номинират човек, който уж е до тях, но всъщност ги застрашава. Защо ли си мисля, че ако Юлиян го питаха след Пламен и Венцислава кого номинира щеше да каже Добрин. Е, разбира се тогава той щеше да е стратег, а не мишка... Той явно каквото и да направи е "друго" сравнено с останалите.

# 1 816
Амелия и Марешка пак са на лайв, и Юлиян се включи.
Гледам го и аз  Flutter

# 1 817
Telesilla - при Юлиян доброта и съпричастност няма! 
При него всичко е изгода и издърпване на ползи от отсрещния и накрая пълното му съсипване и поругаване на отсрещния!   

Изглежда паметта на някои зрители е къса и вече са забравили как Юлиян тормозеше психически Стоян и жените в племето на прабългарите. За сметка на това обаче, след един урок по плуване са готови да го обявят за Майка Тереза.

Ама аз изобщо не твърдя, че Юлиян е като Майка Тереза Smile Но по принцип мисля, че с много малко изключения няма абсолютно лоши и абсолютно добри хора. Старая се да не залепвам етикети към хората (макар че реално се хващам, че често го правя), а по-скоро да оценявам самата постъпка. За мен това, че Юлиян учеше Добрин на нещо полезно, беше добра постъпка, защото аз бих направила същото на негово/тяхно място.

Всъщност, който и да е от траките, ако беше направил това, щях да го оценя по същия начин, не е специално към Юлиян Smiley

# 1 818
.... Но за жалост виждам и доста разярени хора, които не знам как харесват въобще някого.... защото яростно са се разпсували срещу противника. Не е нормално това... питат за профилите на Радостина, Ана Мария, за да ги обиждат..... също се обиждат феновете един друг.
Laughing Е то и тук горе-долу е така, с разликата, че що годе се спазва нормален тон през повечето време. Но да, и на мен ми е непонятно как хейтиш някого, че е намсикъвси в отрицателен смисъл, а всъщност ти се държиш по същия начин. Grinning Ама който каквото го влече.

Хм..? Мери Ан, никога не съм обиждала участниците във форума! Независимо дали харесват Юлиян или не! Коментирам единствено участниците във формата, най-обидното, което съм използвала като обръщение към тях е да нарека Радостина - Гадостина, да кажа, че Александър е шизофреничен..наричах мъжете славяни сексисти, дебили и всякакви.. но не ги псувам, не им се заканвам, че ако ги видя ще ги пребия и прочее неща. Това, което имах предвид да се случва в Инстаграм.
Но не ги наричам с всякакви имена просто така, защото не ги харесвам! Не знам защо си останала с такова впечатление от мен... моля да ми посочиш кога съм нарекла някого с обидни имена!

По скоро precious си е позволявала да квалифицира участниците, които харесваме Юлиян!

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 19:34 от Morella Allan Poe

# 1 819
  • София
Понеже не гледах цялото студио, искам да попитам:
Александра попита ли я някой защо не каза за имунитета на Веско?

# 1 820
Юлиян се бъзика, че Ана Мария ги е победила всичките и е взела 200-та хиляди.. Grinning

Естествено, че не.

# 1 821
Юлиян се бъзика, че Ана Мария ги е победила всичките и е взела 200-та хиляди.. Grinning

Естествено, че не.
В кое студио са го давали това? Grinning където Юлиян го е казал?

# 1 822
Не ми хареса вчерашната игра, не ми хареса поведение на водещата, не ми хареса гаврата в студио, стана ми по-симпатичен Александър.

# 1 823
Амелия и Марешка са на лайв в инстаграм, и Юлиян също се включи.

# 1 824
  • Испания

Потребителката гледа в Инстаграм и коментира тук.

# 1 825
Като ви казвам, че ще има билети за фен срещата им... 😂 Юлиян срещу заплащане ще каже името на залата, в която тренират, да не ги налази плебса. А срещу такса инфото ще могат да си го позволят само такива със синя кръв. Звезди са това, ей! Докосването до тях е скъпо!
Как човек да е супер възпитан и да се сдържа непрекъснато да не им каже какви са всъщност?!..

# 1 826

Потребителката гледа в Инстаграм и коментира тук.

Ааа Debs, може ли линк или да кажеш под коя снимка и на чий профил го е писал това! Simple Smile) Че колкото и да следя там, не мога да видя всичко..

# 1 827
Ааа Debs, може ли линк или да кажеш под коя снимка и на чий профил го е писал това! Simple Smile) Че колкото и да следя там, не мога да видя всичко..
То не е под снимка, а в лайв включване.
https://www.instagram.com/amelia_markova/

# 1 828
Юлиян каза, че се кефи много на Наско пък той му бил сърдит. Не станал, защото наистина е спял и бил много изморен и изобщо не е усетил.
Казаха, че много неща не са показвани, ама това е ясно.
Бая понахраниха другите.
Особено Томас. Намеци за сексуалната му ориентация.

# 1 829
  • където мечтите се сбъдват
То не е под снимка, а в лайв включване.
https://www.instagram.com/amelia_markova/
Къде е това видео с Юлиян?Не го намирам.Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт