💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 61 981
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 875
Те бяха подпийнали вече  Wine Glass

# 1 876
  • Sunshine state
И подпийнали да бяха, което не ми се видя да е така, все тая. Като някоя циганка нареждаше Марешка.

# 1 877
Хм, ако накрая ще има смс-си, тези, които си знаят, че са финалисти, могат да си проведат нещо като кампании JoyJoyJoy

# 1 878
  • Испания
И подпийнали да бяха, което не ми се видя да е така, все тая. Като някоя циганка нареждаше Марешка.

Та тя го прави през цялото време във формата. Абсолютна простакеса.

# 1 879
Последно и спирам обещавам, но какво не ми е наред, че не мога да видя този лайф

# 1 880
Хм, ако накрая ще има смс-си, тези, които си знаят, че са финалисти, могат да си проведат нещо като кампании JoyJoyJoy
Те и го правят вече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 881
  • Sunshine state
Валия, кликни на снимката на Амелия - излизат ти опции да изгледаш стори или лайф. 👌🏻

# 1 882
  • Пловдив
Веско вече си я провежда кампанията. Даже я е почнал още по време на снимките. Той сякаш е един от малкото, които мислят и внимават какво впечатление ще оставят у зрителите. А инстаграма му е като на кандидат за кмет.

Роберта и тя доста се обяснява и изяснява. Почти съм сигурна, че Веско ще я добута до финал и нея.

# 1 883
Валия, кликни на снимката на Амелия - излизат ти опции да изгледаш стори или лайф. 👌🏻

Въй....
Кликнах, тръгват си сторита и нищо за лайф.
Задържах, въртях по екрана Grinning Нищооо...Моят търтей и той спи, утре ще го карам да ме ограмоти.
Благодаря все пак.  Отказвам се, че все по-неграмотна се чувствам.Heart

Спирам, че не е приятно да ви занимавам.

# 1 884
Валия, при мен не ставаше от лаптопа... само от телефон може. Simple Smile

Ох Марешка наистина е доста мм първична. Иначе пие бяло вино като дама Grinning
Четат коментари - ''Март е маймуна'' Grinning каква е тази обида пък.... мишките са ок.
Юлиян коментира, че много хора благодарение на мишкуване са стигнали по-далеч от хора, които е имало какво да покажат. Абсолютно прав е.

# 1 885

Въй....
Кликнах, тръгват си сторита и нищо за лайф.
Задържах, въртях по екрана Grinning Нищооо...Моят търтей и той спи, утре ще го карам да ме ограмоти.
Благодаря все пак.  Отказвам се, че все по-неграмотна се чувствам.Heart

Спирам, че не е приятно да ви занимавам.
Валия, от браузър ли отваряш Инстаграм или от приложението?

# 1 886
  • Sunshine state
Става само от телефон това. 👌🏻

# 1 887
Интересни си бяха лайфовете ,доста неща които не са видяни ,се споделиха

# 1 888
Интересни си бяха лайфовете ,доста неща които не са видяни ,се споделиха
Мда доста съм доволна, че пуснаха и връзка с Юлиян. Основно го гледах заради него и коментарите на Амелия за съотборниците си. Хората питаха Юлиян липсва ли му Роберта.. Изказах се уважително за нея, че са живели заедно. Амелия каза, че е била доста подготвена, доказала се...
Марешка оплю няколко пъти Бояна и хората питаха в коментари защо ''вече'' не са приятелки Grinning Питаха ги дали Март и Томас са гей двойка.
Наистина ми е неприятно да чуя как толкова страхотна жена като Амелия не й се получава с мъжете. Питаха я кой е гледал децата докато е била в предаването, тя каза, че техните татковци. Говори, че е искала да има един партньор, да създаде семейство само с него, но така са се стекли обстоятелствата в живота й..

# 1 889
  • Sunshine state
Амелия ми харесва като държание, като човек и участник, но не успя да ме докосне някак си, не можах напълно да я харесам до край, както се казва. Не мога да си обясня защо.

Общи условия

Активация на акаунт